Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrory_fanka

Jaki jest najlepszy horror? taki mega?

Polecane posty

Gość nemezisssss
nie znasz się ;-)

a ogladaliscie ten nowy co wszedł do kin niedawno POZWÓL MI WEJŚĆ??powiem wam ze moze nie jest bardzo straszny ale ja jako wielka fanka horrorow stwierdzam ze jest wart obejrzenia :)

Gość nemezisssss
dwojako się kojarzy tytuł ;)

Gość dederka
cos tam activity .....można się posrać ze strachu

Gość nemezisssss
bez przesady... ;)

Gość dederka
a jaki jest cały tytuł,przypomnij nemezi

horroru który zwalilby mnie z nóg, na którym piszczalabym ze strachu - nie pamiętam. Może i pewnie wcale takiego nie bylo i.. nie będzie...? aczkolwiek to dopiero byloby coś... film na którym bym się bala i chowala pod koldrę :P

Gość hyuiio
no mysia ty pod kołdrę ,a tam członek

Gość nemezisssss
paranormal activity :)

Gość jak to??????????/
to paranormal activity nie jest na faktach ?

Gość hyuiio
może i na faktach ale w kurwe straszny

pierwsza część nie byla straszna... no może scena jak ją wyciągnęlo za nogi z wyra :D druga część lepsza obejżyjcie sobie trochę więcej akcji.

Gość najdłuższy członek
Dla mnie najstraszniejszy horror - makabryczny, że o ja pierdole - to posty Zia86 na forum kafeterii :D

"Pozwól mi wejść" to amerykańska przeróbka szwedzkiego filmu sprzed kilku lat. Widziałam tylko oryginał, a do amerykańskich przeróbek nie jestem zbyt dobrze nastawiona, więc raczej nie obejrzę. Poza tym jeszcze z filmów horroropodobnych to oczywiście Wywiad z wampirem:) Mój facet podpowiada mi, żeby wpisać jeszcze anime Elfen Lied. Ma dość ciekawy klimat.

chyba już wszystkim skończyly się pomysly :( a szkoda, bo myślalam, że znajdą się filmy których nie oglądalam i moooże kto wie będą straszne :P

Gość BGRFGBFXGBX X
A OGLADALISCIE HUMAN CENTIPEDE.....BOZE TAK OBLESNEGO FILMU JESZCZE NIE WIDZIALAM BLE

Gość jak to??????????/
jakos duzo ludzi mowilo ze balir i paranormal sa na faktach :P albo teksanska masakra

Gość jak to??????????/
a podalibyscie mi linka do filmu paranormal activity 2 ale za darmo albo na megawideo bo kurde szukam i nie moge znalesc nigdzie;/

Gość taa niedobra pupa
jakos duzo ludzi mowilo ze balir i paranormal sa na faktach albo teksanska masakra Jak chcesz wiedziec czy film jest na faktach czy nie, to poczekaj zawsze do konca napisow, jest tam taka formulka po ang, w ktorej pisze czy jest fikcyjny czy nie. Czasem tak oglupiaja widza ze przed napisami dodaja cos, w stylu ze np. nigdy studeentw nie znaleziono, itp, ale to zwykly element filmu. Poza tym, mozna zawsze poczytac na filmwebie. Ooczywiscie ze Blair Witch, paranormal, Rec , itp. na faktach nie sa. TMPM tez nie jest. Na faktach czesciowo byl Wolf creek - swoja droga naprawde polecam. Albo Citizen X..

Gość horrory_fanka
ktoś tam dobrze powiedział- prawdziwy horror to nie jest rzeźnia ani dużo krwi- to się przecież moze wydarzyć w realnym świecie. chociaż ja lubię filmy, które doprowadzają mnie do szoku np. BLIZNA moja kochana ;) Piła i inne. ale najlepsze są o duchach :D "Duch klątwa ciemności" to był pierwszy horror jaki oglądałam i dobry dosyć był, nieźle się balam oglądając kilka scen :D