Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Marta u mnie sexu tez nie było, ale maz sie zauroczył w niej, sam mi to wyznał, na szczescie bardzo szybko mu to zauroczenie przeszło. Z pewnoscią Twój mąż ponosi wine, ale nawet nie wiesz jak takie panienki potrafia manipulowac facetami. Jesli Twój mąż z nią nie spał to pomyśl nad daniem mu szansy, ale niech o nia błaga na kolanach, niech dostanie nauczke na całe zycie, niech doceni co mógł stracic

Matacz chcesz powiedzieć ze Twoje dzieci wiedza że masz kochanke????

Gość matacz ,,,...
na kolanach - wybaczyc mi prosze ale czy nie przesadzacie ? stracic ? a co takiego , takich jak ty tysiace a i moze lepsza sie znajdzie , troche pokory ! a jak sie przespał to co ? koniec kropka ? won i juz ? ZAISTE WIELKA MILOSC WAS ŁACZY skoro dupa i duma ja potrafi zabic .

Gość martamamartamarta
Pola wlasnie do tego daze, nie pokazuje,ze mi zalezy, pokazuje,ze moge poradzic sobie sama, jest ciezko,a le teraz np przychodzi z kwiatami do domu, dzis dzwonil i mowil,ze ma dla mnie niespodzianke ( pomyslalam sobie tylko ze ostatnio niespodzianki cos mu nie wychodza) , zaczyna rozumiec co starcil, poza tym nie tak latwo to wszystko przekreslic, tyle lat , dziecko, mieszkanie na kredyt, a twoj maz blagal o sznase< tez sie wyprowadzil i wrocil?

Gość matacz ,,,...
matacz moze tu powiedziec wiele i co to zmieni ? nic , czesc i tak nie uwierzy - druga czesc spalic na stosie bedzie chciała , jeszcze inna czesc , obelgami bedzie sypac jak z rekawa i oceniac !

Gość kikidee
matacz nie rozumiem twojej żony powiedz czy ona wie o twoich zdradach bo jeśli żyje w nieswiadomości to sie nie dziwie że z toba jest

Gość martamamartamarta
prosze cie, co mogla stracic? madra, wyksztalcona, zadbana zone, z dobra praca, stabilizacje w domu, obiadki, kolacyjki, pranie , sprzatanie, no nie to rzeczywiscie nic, lepiej to zostawic dla malolaty po zawodowce!

Matacz Ty jestes tragiczny, w ogóle nie wiesz czym jest rodzina, jak wazna jest żona czy mąz i dzieci, bzykac sie po kątach i zmieniac zony to potrafi każdy dupek. Sztuką jest wytrwac w mazłęństwie z jedna osoba całe życie, szanowac małzonka , nie zdradzac, nie życ w kłamstwie, no ale co Ty mozesz o tym wiedzieć jak zyjesz w chorym związku

Gość matacz ,,,...
widzisz - ty nic o mnie nie wiesz , ale juz mnie osadziłaś ! zona wie o kochance , jednej jedynej tej samej od 9 lat , w dodatku jest o 20 lat młodsza ! tragedia ? a owszem , ale sie stało , dzieci wiedzą , wszyscy wiedzą ! co jeszcze chcesz wiedziec ? i po co Ci to ?

Gość matacz ,,,...
marta takich jak ty przyznac sama musisz jest wiele - wiec nic specjalnego i wyjatkowego za jaka sie uwazasz , juz nie pzresadzaj troche skromnosci .

Marta mój mąz chciał sie wyprowadzic ale mu nie pozwoliłam, błagałam zeby został, wiedział ze jak sie wyprowadzi to to koniec naszego małżęństwa, a mamy dzieci które potrzebuja ojca a ja go kocham. Powiem Ci ze mąz mi potem podziekował ze nie dałam mu sie wyprowadzic bo wie ze to byłby najgorszy bład jego zycia. Na Twoim miejscu dałabym mu szanse, jeśli go kochasz oczywiscie ;)

Gość kikidee
matacz jeśli zdradzi to cześć?a co ma dalej być ze skurwielem?a gdzie jego milość do żony gdy zdradza?szmaciarz ma zdradzać a żona wiernie czekać,wybaczać i kapciuszki przynosić?ja piernicze nie wyrobie

Gość martamamartamarta
a ty moze w sowjej skromnosci przestalbys ludziom bajeczki opowiadac o swoim cudownym zyciu z zona i kochanka u boku,

Gość myślisz, że to takie zabawne
Matacz, ty kurwojebco parafrazując twoje niedorzeczne słowa: zaiste wielką miłością musi ją darzyć jej mąż, że dla zwykłej "dupy" przekreśla miłość, zaufanie, całe małżeństwo. W końcu skoro to tylko dupa, tylko seks, to z łatwością można sobie tego odmówić. Jednakże twoja definicja miłości to akceptowanie wszystkiego i pod każdą postacią, bylebyś nie musiał czuć wyrzutów sumienia. Ciekawe co byś ty zrobił, gdyby ta twoja kurwa przyszła i powiedziała, że zdradza Cię z wieloma, zaiste to przecież tylko seks i jeszcze kazała Ci wylizać cipkę po innym kochanku. Matacz, jako król miłosierdzia chlapnąłby jej minetkę z rozkoszą, wzruszony jej prawdziwą miłością. Bo tylko prawdziwa miłość dopuszcza się zdrady, on tak zrobił z żoną, a ta wstrętna kobieta nie doceniła tego, że mąż oddaje się tym małym rozrywką w imię wielkiego uczucia, niestety raczej do innych kobiet. Skoro kobiet masz na pęczki, po co Ci jakakolwiek u boku? Ktoś w końcu kurwy kochać musi, możesz chodzić i rozsiewać swoją miłość po burdelach, ale wciskaj innym swojej kalekiej moralności, tylko dlatego, że ty maluczki człowieku jesteś za słaby by dotrzymać słowa, trzymać swoje fiuta w spodniach i oddać się rzeczom ważniejszym od ruchania.

Gość matacz ,,,...
czy ty sie siebie czytasz ? wcisnełas mi cos czego nie napisałem , napisałem całkiem cos innego . Oczywistym jest , ze jezeli maż ciagle zdradza i nie zamierza tego zmienic to won ! ale jesli mu sie zdarzyło i juz z tym skonczył ...? o tym cały czas pisze .

Matacz Ty i Twoja rodzina to patologia, jeśli Twoja żona zgadza sie na kochanke znaczy ze ma Cie głęboko w dupie, szkoda mi Twoich dzieci bo jakie one wzorce wyniosą z domu, z domu gdzie ich ojciec nie szanuje i nie kocha ich matki, gdzie ich ojciec nie kryje sie ze posuwa inna babę, porazka

Gość martamamartamarta
Pola, ja nie chcialam zeby sie wyprowadzal, bo myslalam,ze to pogorszy sprawe, przez 2 tygodnie zylismy w takim stresie i emocjach, ze tak sie po prostu zyc nie dalo, on sie pakowal placzac, ja plakalam tez , kocham go i mam nadzieje,ze sie ulozy, on twierdzi,ze tez nas kocha

Gość matacz ,,,...
czy ja pisałem ze moje zycie jest cudowne ? gdzie ...a twoje jest cudowne ? tez nie - wiec ?

Marta jestes mądrą i fajna kobietką, myślę że Twój mąz zrozumiał swoj błąd i doceni jaka ma dobra zonę, ze rodzina jest najwazniejsza :)

Gość kikidee
matacz ty j zdradzasz od lat a nie raz jeden jedyny,weż ja uwolnij ze swoich pasożytniczych łapsk i sam wystap o rozwód skoro ona nie może sie na to zdobyć boże co sie wyrabia na tym świecie!

Matacz ktos o tak niskiej moralności jak Ty w ogóle nie powinien udzielac rad innym

Gość matacz ,,,...
wzorce jedynie słuszne ! wyniosą , czyli po co ci partner w zyciu na zasadzie maż , zona ! zbedny układ ! nigdy w zyciu bym sie nie zenił gdyby mi dane było miec spowrotem lat 20 , jak juz zrobił bym to teraz , w tym wieku - nigdy wczesniej ! Kobieta - to tylko problemy , faceci oczywiscie też , o czym same jak widze sie dowiadujecie !:) Wolny zwiazek - to jest to ! Oddasz kobiecie całego siebie , całe serce , a i tak ma cie w dupie ... zatem ..? hulaj dusza piekła nie ma :)

Gość martamamartamarta
dzieki, ale wiesz zrozumialam, ze jak obowiazkiem faceta jest tylko chodzenie do pracy, to dla niego za malo, niesttety ja

Gość matacz ,,,...
co znaczy Ona nie moze ?? Ona nie chce , czaisz róznicę ? czy za trudne ...

Gość martamamartamarta
robilam za duzo,a jego obowiazkiem byla tylko praca, mam nadzieje,ze sie ulozy, twierdzi,ze na swieta bedzie juz dobrze, a w weeknd jedziemy razem do rodzicow na urodzin, sam zaproponowal ( rodzicom nic nie powiedzialam, nie chce ich martwic)

Gość matacz ,,,...
robułem za duzo - no ja piernicze , ale zaraz moze masz racje , czyli co robiłaś , ze twierdzisz , ze za duzo ?

Gość matacz ,,,...
ta to swiat wybzyka inne i wróci do ciebie :)

Gość kikidee
nie dziw sie że ma cie gdzieś pierniku skoro ją zdradzałeś może ma ci dupe wylizać

Gość martamamartamarta
rozmawiam ze wszystkimi oprocz ciebie, z patologia nie ma co sie w dyskusje wdawac

Marta myśle ze Wam sie ułoży :) porozmawiaj z mężem, niech wie ze taki numer przeszedł mu tylko raz, że oczekujesz teraz od niego szczerości, żadnych flirtów z innymi, a zatroskane koleżanki trzeba pogonic po 1 smsie ;)