Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość myślisz, że to takie zabawne
Ale po co być z kimś, kto dla rzeczy nieistotnych, poświęca te najważniejsze? I czy ty swoją postawą służyć możesz za przykład? Nie masz cywilnej odwagi by rozwieść się z żoną sam, z kochanki uczynić kogoś więcej a przy tym zaprzestać tego żałosnego teatrzyku głupoty i moralnego upadku. Kim jesteś, żeby się wypowiadać na temat małżeństwa, jeżeli sam swoje dawno spisałeś na straty, z drugiej kobiety uczyniłeś oficjalną dziwkę, która puszcza się ze starym żonatym staruchem, chełpiąc się brakiem godności, honoru i klasy, których naprawdę w ogóle nie posiadasz. Te terminy jak i odpowiedzialność za swoje czyny są Ci obce. Wolisz naginać rzeczywistość pod swoją modłę, ponieważ nie stać cię na to by samemu coś poświęcić, chcesz brać i jesteś z tego dumny, ale nie wszyscy są tacy jak ty i nie każdego marna namiastka życia bawi.

Gość matacz ,,,...
zradzilem ja dopiero po 15 latach małzenstwa - wiec daruj sobie

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
proponuje ignorowac Matacza ;)

Gość matacz ,,,...
no przecież nie bede sie naginał na cos co mi nie pasuje , Ty sie też nie naginasz na meza zdradzacza tylko jak mniemam kopiesz go jak tu piszecie w dupe - wiec o co ci chodzi ? pomyslisz nad tym ? nie jestes wcale lepsza ode mnie ! a jesli w twoim zwiazku sie nic nie dzieje , to czym jest tez twoje zdanie w tej kwesti ? zobaczymy jak sie zachowasz jak sie zacznie dziać - wtedy pogadamy .

Gość oryginalnie to po polsku
Ludzie, nadal dyskutujecie z tą pokraką-mataczem. Przecież to kompletny imbecyl i pospolite bydle. Tymi swoimi wywodami-rzygowinami rozwalił już nie jeden topik. "Sposoby zdradzanych żon", "Kochanki", i wiele innych. Karmicie trolla. PRZESTAŃCIE! Może zdechnie. PS A ta jego kochanka miała 17 lat, gdy ta dziadyga zaczęła ją posuwać. RZYG.

Gość MotylekNiebieski
Matacz Ty nie masz żadnych zasad, zero moralności i tym różnisz sie od innych, tych dla których rodzina jest wszystkim.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o fujjj nie dosc ze bez zasad to jeszcze zboczeniec ohydaaaaaaaaaaa

Gość matacz ,,,...
patologia - byc moze zaprzeczyc mi trudno , ale nie ja brałem udział w formowaniu moralnosci jaka ktos kiedy ustanowił a wszyscy rodzacy sie setki lat potem sie do niej ustosunkowują bo tak trzeba , ja mówie nie . wam wolno inaczej i inwektywami nikogo nie obrzucę . Robie za duzo - wracam do tego , czyli co ? masz jedno dziecko , spzratasz w domu , gorujesz itd i to jest za duzo ? smiesz zartowac ! Dlatego ja wlasnie pzrejołem od swojej zony te obowiazki i mimo swoich robie to co nalezy do kobiety i daje rade i na wszystko mam czas ! a tez chciała mi wcisc tekst o tym ze tak wiele robi , jaka to ciezka praca itd te wszystkie głupoty . Trzeba byc facetem niedaorajdą jakaś by potrzebować do tego kobiety -- czyli pranie sprzatanie gotowanie i co tam jeszcze .

Dopiero po 15? Szczęściara. A teraz poważnie, im więcej wspólnych lat, tym boli bardziej. Chociaż, żyjąc 15 lat pod jednym dachem z filozofem szowinistą, któremu marzył się harem to i tak za dużo. Pewnie każdą normalną kobietę dopadłaby znieczulica, niemoc i brak wiary w cokolwiek, skoro wszystkie świętości dla mężczyzn sprowadzają się do innej cipy. Ale to przecież tylko inna cipa. Zwał jak zwał, twoje życie, twoje gówno, twoja sprawa. Tylko nie wiem z czego być tu dumnym, w dodatku jeszcze rozpisywać się o tym po forach, jakbyś naprawdę miał się czym szczycić. Żona żyje z Tobą bez miłości, ona sama wie tylko czemu, ty ją oczerniasz tutaj, podkreślasz swoją miłość do młodej kochanki, kochanka żyje w chorym układzie bez nadziei na lepszą przyszłość (swoją drogą jest pozbawiona ambicji i godności, skoro wiążę się z kimś tak zgorzkniałym i pozbawionym hamulców moralnym, w dodatku starym i żonatym). I ten twój cyrk tak się kręci, teatrzyk cieni. Rzeczywiście, sytuacja godna pozazdroszczenia. Same pozory i zero normalnego życia. Żyj jak chcesz, ale ni wciskaj innym swoich kitów. Bo nie są nic warte, co tylko każdym swoim zdaniem potwierdzasz.

Gość matacz ,,,...
zaraz zaraz - skad ktos wie kiedy zaczolem uprawiac sex z kochanką ? skad ! jeszcze jakas głupia , bo jaką trzeba byc w to wierzy ! poznalismy sie jak miała lat 17 - a nie ze uprawialismy sex !

Gość matacz ,,,...
ja nikomu nic nie wciskam , to temat o czyms innym , ale stał sie o mnie bo jakas nadgorliwa osoba wspomniała ze mam kochanke i sie zaczeło !

Gość matacz ,,,...
marzył mi sie harem ? nie badz smieszna , nie masz pojecia co mi sie marzyło !

Miała 17 lat. Brawo dla matacza. Wziął zapewne jakąś cofniętą umysłowo dziewkę ze wsi, której starszy fagas służy jako opiekun i mentor, a dla kogoś o tak wybujałym ego to faktycznie spełnienie marzeń. Będzie mógł przed nią roztaczać swoje teorie, a ta za wikt i opierunek będzie go miłować, miłować tak jak to matacz sobie wyobraża: za to, że jest, po prostu jest. Oczywiście tego nie potwierdzi, ale żadna młoda dziewczyna, z perspektywami i z klasą, z dobrego domu i z wykształceniem nie zgodzi się być kochanką starego pryka, który sądząc po pisowni i elokwencji swoją edukację zakończył na zawodówce. Wzruszyła mnie twoja historia matacz. A teraz otrę łzy wzruszenia i przestanę karmić trolla. Co do mojego życia, na szczęście nic o nim nie wiesz, bo ja mam więcej godności od Ciebie i nie rozpisuje się na takie tematy na każdym forum, na które się tylko natknę.

Gość matacz ,,,...
oczywistym jest , ze musi byc ze wsi i cofnieta w rozwoju, bo inna opcja w tej wykształconej umoralnionej perfekcyjnie głowie sie nie miesci .

Gość ho ho ho hop
po co wy mataczowi na sile próbujecie pokazac jakim jest dnem? nie bronie go, sle kazdy ma wlasny kregosłup moralny. Chce zyc w zaklamanym i udawanym swiecie- jego sprawa! i nie psujcie kolejnego watku- egoisci

Gość kikidee
nie bylo sexu bo kuśka już nie staje staremu ramolowi

Może być i z miasta, ale ty ze swoją mentalnością i perfekcyjnie ułożonym planem na dalsze życie wydajesz się być zakompleksionym mieszkańcem jakieś podupadłej wsi, gdzie właśnie takie kwiatki jak Ty, wyrastają najchętniej. W końcu dla ludzi ograniczonych, nie ważne jakie są portki, byleby były jakiekolwiek w domu. A, że zdradza... Nieważne. Ważny jest pan i władca. Idealne środowisko dla ciebie. I możesz pisać co chcesz, ale jak wyżej, żadna inteligentna dziewczyna z klasą i z dobrego domu nie weszłaby w taki układ w tak młodym wieku jeszcze, a jej rodzina nie przyklasnęłaby na ten pomysł z radością, że jakiś niedouczony pierdziel posuwa ich córeczkę w zamian za to, że jest taki wspaniały i nieomylny. Prawdziwy znawca męskiej natury. Jedyny sprawiedliwy. I nie dziw się, że ktoś wywleka ciągle fakty o Tobie, którymi sam na prawo i lewo obracasz, aż dziw, że cię palce nie bolą od wypisywania codziennie tych samych bredni na swój temat. Matacz i naprawdę twoje przytyki względem kogokolwiek są bezcelowe, bo to tak jakby minus jeden wyśmiewało się z zera...

Gość zapach pomarańczy...
matacz Młoda i niedoświadczona jest, ta twoja kochanka. Zmarnowałeś młode życie swojej naiwnej kochance, chyba, że jest bardziej cwana od ciebie. Bo z tobą, taka kochanka ma życie na pół gwizdka, albo jesteś jej sponsorem:) Żadna normalna kobieta na taki układ się nie zgodzi, twoja kochanka jest naiwna i zaślepiona:( Są faceci, którzy poza swoją fizyczność nie wyrastają. Dzielą swoje uczucia, szufladkują na : miłość do rodziców, miłość do żony, miłość do dzieci, miłość do kochanki itp... Żyjesz w takim świecie i dobrze ci z tym, a bliscy się na to godzą(wyrozumiali są) . Nie wypowiadaj się, jak nie znasz innego (na wyższym poziomie) uczucia. Większość ludzi poza fizycznością mają szersze spojrzenie na miłość do drugiej życiowej połówki i ja do takich należę. Dlatego nie zgadzam się na twoje poglądy w tym zakresie.

Gość matacz ,,,...
i zapytac musze , czy czlowiek z zawodowym wykształceniem jest gorszy od tego z wyzszym ? Zapytam zatem co osiagnełas majac to wyzsze wykształcenie Co osiagnołem ja majac zaledwie zawodowe wypisywac mi nie przystoi ... wiec naprawde nie rozumiem ludzi tych wykształconych zazucajacym tym niewykształconym cokolwiek - masz sie za lepsza ? gratuluję !

On pierwszy zaczął dyskusję, jak codziennie zresztą, wciskając innym przez kilkadziesiąt stron swoje jedynie słuszne prawdy o życiu. Zanim więc kogoś zaczniesz bronić, może najpierw sprawdź czy warto?

Właśnie widzę co osiągnąłeś. Dno moralne. Faktycznie, żadne uczelnia tego nie uczy, więc taka wiedza byłaby Ci zbędna. A ludzi szanuje się tych, którzy na szacunek zasługują. Ty swoją postawą i życiem tego nie dowodzisz. Ale się zagalopowałeś, bo mówimy tylko o Tobie i twoich brakach. I jedyną osobą, którą obrażam, jesteś Ty. W dodatku jeszcze moje słowa się tylko potwierdziły, także nie mam nic więcej do dania.

Gość ho ho ho hop
napisalam, ze go nie bronie. W dyskusji wazny jest poziom i przyjmowanie argumentacji. Widzicie przeciez ze on tego nie robi. na racjonalne zarzuty odpowiada jakimis banałami i połsłówkami, zasłyszanymi frazesami.. wy sie przejmujecie a jemu sie wydaje ze triumfuje.

Gość matacz ,,,...
wyrazm zdanie swoje w danym temcie ! kazdy moze miec inne, ale rzucanie inwektyw w ma strone tylko dlatego , ze zdanie sie komus nie podoba, w dodatku kogoś takiego kto ma kochanke , jest nie na miejscu !

Gość kikidee
myślisz że to takie śmieszne tylko bez przesadyzmu matołow jest wszędzie pełno a to nie znaczy że wieś to wylęgarnia pustaków bez ambicji sama jestem ze wsi a studiuje dwa kierunki.wbrew pozorom ludzie na wsi maja większe ambicje niż plewienie ogródka.że ze wsi to ktos gorszy?

Gość matacz ,,,...
nie znasz jak mojego zycia tak postwy do całej reszty tego co sie zwie zyciem - uczepiłas sie mojego zycia rodzinnego - wiedzac tylko to co wiesz , a reszte sobie dodajac sama , tak by było, ze sie ma racje . Wiesz ... wiele ludzi do dzis wierzy , ze 11 wrzesnia to był akt teroryzmu , wielu snuje domysły na temat Smolenska - jedni drugich wyzywają - bo kazdy uwaza, ze ma racje. A prawda jest taka , ze nawet przyez mysl nie chce przejsc . . Kazdy zyje uwazajac , ze zyje jak chce , a to nie prawda zyjemy tak jak nam pozwalają . to tak w kolosalnym skrócie

Gość MotylekNiebieski
każdy moze mięc swoje przekonania, ale koles taki jak Ty Matacz to dno, szczycisz sie zdradzaniem żony i zyciem w patologi, śmieszne ze ktos tak pozbawiony zasad i moralnosci chce doradzac innym i przekonania nie maja tu nic do rzeczy. Niestety jestes za mało inteligenty żeby zrozumiec o co chodzi innym.

Gość matacz ,,,...
Chyba klopoty z inteligencją masz raczej ty , odbierajac nie wiedziec mi czemu to co pisze jako szczycenie sie ! na mózg ci padło ? w ktorym momencie mojego pisania post stanowi , ze sie tym szczycę ? TAK TO JEST JAK SIE KOMUS COS UBZDURA

Gość MotylekNiebieski
no szczycisz sie bo gdybys tego nie robił nie latałbys po różnych tematach i chwalił ze zdradzasz itp żałosny z Ciebie koles ot co, nie wart rozmowy

Gość matacz ,,,...
chwalił - ? to nie ja w tym i w innym emcie wtracam ze posiadam kochanke , robi to ktoś inny , a cała reszta zaczyna kontynuacje ! stad sie potem dzieje to co sie dzieje .

Gość matacz ,,,...
ale nic to zmienie nika i po problemie - dalej bede mógł pisac co uwazam a wy bedziecie mnie odbierac całkiem inaczej ! tylko dlatego , ze nie bedzie to matacz - posiadajacy koles kochanke i zone itd. taki ten naród jest tepy własnie .