Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna ;(((

A ja nie moge miec dzieci ;((((( Doceniajcie ten cud...

Polecane posty

Gość Smutna ;(((
Ja nikogo do niczego nie zmuszam, nie chcesz to nie wchodz nikt cie o to nie prosi skoro cie to nie interesuje to nie czytaj!! Przeszlismy wszelkie mozliwe badania w klinice nieplodnosci itd i wszytsko jest wporzadku zarowno u mnie jak i u meza. Ktos wyzej napisal cos o odzywianiu... hehe chyba ten ktos nie wie ile w stanie jest zrobic kobieta jak pragnie dziecka i nosi je juz pod sercem :( Dziekuje wam wszytskim za mile komentarze... czasem czlowiek po prostu potrzebuje sie wygadac

Gość gfogrfo
a co wam daję takie gadanie? bo oprócz dobijania się, wylewania łez i stwarzania kółka męczennic to nic innego. z takim nastawieniem jakie wy macie to nie dziwota że dzieci się doczekac nie możecie, a może to i nawet lepiej bo po co kolejne depresyjne i znerwicowane dzieci równie depresyjnych i znerwicowanych matek.

Gość gfogrfo
to forum ogólnodostępne i wolno kazdemu się wypowiadać, jesli nie chcesz czytać opini które są prawdziwe ale akurat tobie nie pasują - droga wolna, załóż prywatne forum i tam rób z siebie męczennice na pokaz.

Gość Smutna ;(((
gfogrfo kto tu jest znerwicowany ;/ to tylko ty sie tu denerwujesz!! JoannaJ Dziekuje i rowniez jestem z Tobą :*

Gość Smutna ;(((
JoannaJ napisz jak to wszytsko sie u Ciebie potoczy, mam nadzieje ze jesli masz dzidzie pod serduszkiem to wszystko bedzie dobrze :*

Gość gfogrfo
no tak, najpepszym sposobem to udawanie że problemu nie ma. idzcie do psychologów a najlepiej od razu do wariatkowa na kilka miesięcy, moze wam lekarze pomogą i naprawią te rozumki.

gfogrfo - Twoja wypowiedz nie jest prawdziwa - jest subiektywna i tylko taka może być. Włazisz na trzeciego i robisz sobie cyrk z czyjegoś nieszczęścia. Dla mnie to dno. My się tu nad sobą nie użalamy, tylko rozmawiamy o czymś co wspólnie przeżyłyśmy. Więc z łaski swojej idź pouczać gdzie indziej jak kto ma co przeżywać. I jeszcze jedno - masz racje każdemu wolno się wypowiadać - > więc i ja mam prawo, będę pisać jak mi sie podoba, gdzie mi się podoba i o czym mi się podoba. Zasada działa w dwie strony. Jesteś mało taktowna i nie wiesz kiedy dać sobie na wstrzymanie. Nie zamierzam z Tobą dyskutować.

Gość Smutna ;(((
Masz racje Niunia888 Pozdrawiam :)*

napewno wszytsko bedzie u niej ok..trzeba byc dbrej mysli pojdzie do lekarza lekarz pottwierdzi ciaze i bedzie nam pisala na biezaco jak to sie toczy..ja wiem co to znaczy poronienie bo miesiac temu tez mnie to spotkalo:(

Ja jestem przerażona -> jak sobie pomyślę że mogę znowu przechodzić przez to samo to ja dziękuję.

gfogrfo idz juz stad i nie denerwuj tych kobiet!znajdz sobie inne miejsce.nie masz za grosz kultury.

gfogrfo - problem to Ty masz, bo to TY nas się czepiasz. Idź i sobie go rozwiąż.

Gość gfogrfo
jedyny cyrk to robicie wy, jeszcze sobie zdrowaśki poklepcie wirtualne to może wam coś to da. jesteście niepoważne, nie doceniacie tego co macie a macie wiele - kochających mężów którzy z pewnością kiedyś znajdą sobie normalne kobiety których życiowym powołaniem nie bedzie tylko beczenie do ekranu monitora.

Gość gfogrfo
a czym jest kultura według ciebie? mam usiąść i też wyć do księżyca bo jakiaś baba nie ma predyspozycji do rodzenia dzieci? o to powinna mieć preteensje do siebie samej że jest 'wybrakowana'.

Gość do gfogrfo
ufff..cale szczescie ze taka wariatka jak ty nie moze miec dzieci.... co ty bys temu dziecku przekazala??? kapiacy jad z jadowitego dzioba i pełne frustracji zycie???? spadaj stad bo nie rozumiesz istoty dyskusji trollu forumowy..jątrzysz, prowokujesz i nic wiecej dziewczyny olewajcie ta jadowita żmije:O

Gość gfogrfo
ja sie wypowiadam bo jeśli ktoś zakłada temat i każe mi doceniać coś co według mojego światopoglądu jest karą to zakłądam, ze mam prawo się wypowiedzieć. j

Gość do gfogrfo
"o to powinna mieć preteensje do siebie samej że jest 'wybrakowana'. " powiedz twojej matce ze tez powinna miec pretensje do siebie ze takie wybrakowane cos jak ty urodzila :O:O:O

gfogrfo - łohohohoh widzę wyrocznia! Cud mód kobieta, alfa i omega.... Przestań nam włazić z butami w życie i robić jakieś chore analizy... dziwna jesteś... bez kitu.... aż mi się śmiać chce z tej twojej spuścizny...

Gość gfogrfo
no a co ty swojem dziecku przekażesz? sposoby jak kogoś wyzwać, obrazić? rzeczywiście, wartościowa z ciebie mamusia, rozumiem, ze też bezpłodna i znerwicowa?

Gość do gfogrfo
jedyne co ci ktos kaze na tym forum to, zebys spierdzielala w podskokach:O:O