Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna ;(((

A ja nie moge miec dzieci ;((((( Doceniajcie ten cud...

Polecane posty

Gość do gfogrfo
o mnie i moje dzieci sie nie martw złosliwa żmijo:O

Gość gfogrfo
joanno zacznij sie smiac ze spuscizny swojego męża bo chyba z nią coś nie tak... albo z tobą..

Gość gfogrfo
jem kupe mniam mniam

Gość do gfogrfo
prawda:)

Gość gfogrfom
ja się nie martwie o zadne dzieci :D to wy je będziecie odwiedzać w więzieniach bo wychowacie je na bandytów, zwyrodnialców i innych pedalców :) biorąc pod uwagę wasze charakterki to dzieci wam co najwyżej do więzienia zajdą i nigdzie wiecej :)

Gość do gfogrfo
DZIEWCZYNY OLEWAJCIE TĄ TROLICE!!!!!!

hehe ale ona glupty gada...cos z nia nie tak pewnie sie nacpala czego bo ma zero kultury...ze takie zwierzea chodza po swiecie hihih:)

Gość gfogrfom
no brak slów, brak słów... idealne mamusie, wzory cnót i dobrego wychowania pokazują jakie są naprawdę :) prawda w oczy kole, rozumiem :) i nie gniewam się bo do osób chorych psychicznie trzeba podchodzić z dystanesem :)

Gość smutna :(((
Robilismy wszystkie badania , nasienie meza rowniez i jak najbardziej jest wporzadku. Wiecie co nie rozumiem takich ludzi ktorzy wchodza piepsza glupoty nie majac zielonego pojecia o czym pisza ;/ chodzi mi tu oczywiscoe o gfo... skoro sie uwaza ze pisanie do monitora jest puste i podlega do leczenia psychiatrycznego to po cholere podtrzymuje watek? ;/ robisz to samo !!!

Gość gfogrfom
zwierz to twój ojciec, przejebał koze i wyszłaś ty z tego romansu :)

smutna 👄 bardzo Ci współczuję :( trzymaj się kochana i może nie poddawaj się jeszcze Dziewczyny nie odpisujcie na zaczepki

smutna... ja akurat nie mam takiego problemu, ale leżąc teraz w szpitalu spotkałam dziewczynę, co też poroniła 3 razy i teraz jest na końcówce ciąży, ale wiele przeszła aby w nią zajść i ją utrzymać. Z tego co mówiła to leczyła się w klinice w Łodzi u jakiegoś znanego profesora (niestety nie pamiętam teraz jego nazwiska), miał też specjalizację z immunologi i u niej był właśnie ten problem. Co się okazało miała jakiś konflikt z mężem, którego nigdzie nie wykryli. Mówiła że ponoć to było, że tak jakby była uczulona na krew męża i przez to nie mogła utrzymać ciąży, bo jej organizm traktował maluszka jako ciało obce i się go pozbywał. Robili z krwi jej męża szczepionkę dla niej, aby jej organizm nie wytwarzał przez jakiś ciał przeciwciał przeciwko maluszkowi. Mam nadzieję, że wyjaśni się dlaczego u Ciebie tak się dzieję i będziesz mogła cieszyć się maleństwem

Gość gfogrfom
smutna ciebie to chyba nikt nie umie pieprzyc skoro bachora ci zrobic nikt nie umie :(

Gość gość
Przykre :(

Smutna, w takim razie może trzeba zwyczajnie poczekać. My chyba zdecydujemy sie na adopcje, ale decyzje podejmiemy za jakiś czas. Boję sie, ze teraz to będzie zwykła ucieczka.

Gość gfogrfom
smutna dawaj zdjecia tych twoich trupow, posmiejemy sie! :)

Kochane a skoro moja kuzynka byla w ciazy ale biochemicznej udalo sie jej sie szybko zajsc bo przy drugim cyklu juz byla w ciazy:) ale niestety biochemicznej czy teraz bedzie szanas ze zajdzie w ciaze i ze wszytsko bedzie ok??bo ja nie wiem juz sama nic:/ a ona jest zalaamana bo mysli ze jak zacznie starania po nowym roku ze znowu bedzie to samo:(

Gość gfogrfom
no i opowiedz gdzie te trupy zakopalas? pod plotem czy na smietnisku?

Gość jeszcze smutniejsza
Ty autorko w koncu bedziesz miala to zieciatko, a ja nie moge miec dzieci, bo nie mam z kim, to dopiero jest ból :((

Gość gfogrfom
nie bedzie miala, znow zajdzie w ciaze i wysra trupa jak zwykle :)