Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmatrwiona

Pozytywny test owulacyjny w 41dc?????????

Polecane posty

Gość zmatrwiona

Witam! Dzisiaj jestm mój 45dc... od 41 dc mam dwie ciemne jednakowe kreski na teście owulacyjnym, w 25 dc miałam owulacyjny śluz i testy też to potwierdził, zrobiłam już kilkanaście testów ciążowych i nic:( czy ktoś tak miał i okazało się, że jest w ciąży???? nie wiem co mysleć...

Gość olewajcie wariatke
zrob bete hcg

A co to jest test owulacyjny? Bo jeśli to jest to samo, co test ciązowy i masz 2 kreski, to znaczy, że jesteś w ciaży.

zrób betę z krwi... i do lekarza warto by było się wybrać tak czy siak...

Gość hiruni123
W ciąży jesteś. Test owulacyjny działa tak samo jak ciążowy i wykrywa ciążę

Gość zmatrwiona
Mam bardzo nie regularne cylke, ostatni trwał 37dni a przed ostatni 35 dni.... do lekarz idę 29.11, a betę narazie nie mogę zrobić bo nie mogę się zwolnić z pracy:( a jak test owulacyjny i ciążowy to to samo??? też wykrywa ciąże??? tylko wtedy ciążowy też powinien już wykazać???

w internecie można znaleźć takie info, że test owu wykryje ciążę, ponieważ hormony hcg i lh mają podobną budowę i jest to wada testu owu. Ja to sprawdziłam na sobie i u mnie nie wychodziły dwie krechy na owu, a na ciążowym tak. Naukowo to nie jest w żaden sposób potwierdzone, ale niektórym kobietom to się sprawdza :) Opcje są dwie: - ciąża, więc idź na betę, możesz ją zrobić o dowolnej porze - przesunięta owulacja, poprzednio pęcherzyk nie pękł, rósł kolejny i teraz znowu zbliża się owulacja

Jak masz cykl raz 35 dni, a raz 37 - to to jest bardzo regularny!!!! :-) Niekóre dziewczyny mają raz co 30 dni, a raz co 60 dni, a raz co 90 dni - i to jest nieregularny :-) Tylko kilka dni różnicy to jak najbardziej regularny. Mało kto ma zawsze dokładnie co tyle samo dni - jeśli oczywiście nie łyka piguł antykoncepcyjnych.

Ja zrobiłam owulacyjny jak już byłam w ciąży, bo mi jeden został i chciałam sprawdzić tę teorię, o której pisze Minia. Ale wyszedł negatywny. No więc u mnie też się nie sprawdziło.

Gość zmatrwiona
mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi:) albo chociaż niech wynik tych testów owu faktycznie stwierdził owulację, cały czas się przytulamy z mężem i aby coś z tego było:)