Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Gość Miło było...
Bardzo...

Gość Bardzo bardzo bardzo...
Miło było, ale się skończyło... :((

mysle, ze mozecie teraz pociagnac przez 50 stron temat odwyku i niedomkniecia, zla bedzie wniebowzieta, na dodatek nie bedzie czula odpowiedzialnosci za kasowanie topiku :-)

ZS - czy Twoja stopka ma coś wspólnego z Niemenem? Nie zauważyłam cudzysłowu. Znam człowieka, dla którego ten utwór jest swojego rodzaju lajtmotywem.

ZS - odpuść sobie. Jak chcesz pogadać - proszę - na każdy inny temat, żeby było jasne.

Gość gdzie kiedy kogo
a co to za nick Mądri ? czy to z tych nadziejowatych?:D

lusia a masz jakiegoś kandydata dla nas?:)

Dzięki, lady Godiva. ZS-a chyba wyobraźnia ponosi. fakt podziwiam jego optymizm ja bym o coś, co nie jest możliwe, nawet nie pytała:)

"lusia a masz jakiegoś kandydata dla nas?" Ike, tylko dla siebie ach to tak ?

"ach to tak " Ike, dla odmiany postanowiłam byc bardziej zaradna. A Ty doceń, że przestanę podnosić poziom i będzie można swobodniej narzekać na dekadencję forum ;-)

to ja wolę cię starą i nie narzekać :P

oczywiście nie biorę pod uwagę twojego szczęścia :P z tym rzeczywiście musisz sobie radzić sama :P

Gość Miło było
spotkać człowieka Który tak życie kocha I tak jak ja Nadzieję ma...

Kafeteryjni cyberterroryści prowadzą swoje międzytopicowe cyberwojny, a naczelny wódz SZ wymachuje szabelką.Wzruszenie odebrało mi mowę, doprawdy. Nikt mi nie będzie mówił, co mam robić. Jeśli chodzi o moją osobę - odpieprz się, natomiast w wiadomym temacie - komfortowe milczenie :-) Przepraszam Mądi, że tak z samego rana,ale czeka mnie wyczerpujące spotkanie - kawa to za mało :D

Miło było I będzie miło, chyba że zdecydujesz inaczej. Lubię rozmawiać z ludźmi w czasie rzeczywistym, niekoniecznie o rzeczywistości.

Nadzieja gdzieś się na chwilę zagubiła, ale na pewno wróci. Zawsze wraca :D

Gość Mądri
"Kafeteryjni cyberterroryści" A może "strażnicy ładu"? Kiedyś spokój pewnego "fajnego zakątka" naruszył jakiś rozbitek. Zamiast wołać pomocy (co by było pewnie jeszcze dopuszczalne), darł się wniebogłosy "Szukam przyjaciela". Czujni strażnicy pojawili się natychmiast i zaczęli "napierdalać go wiosłami po głowie". Porządek musi być!!!

Gość Mądri
"dziwny jest ten swiat" "zawsze szczery" Charakterystyczne cechy dziecięcego świata. Wszystko nowe, zupełnie nieznane. I ta szczerość. Wzruszyłem się jak spotkałem ten zestaw pierwszy raz. Ktoś skojarzył pewme słowa z Niemenem. Mam wrażenie, że nie było to skojarzenie bezpodstawne. Wszak zderzając się z tym "dzieckiem" przekonałem się, że "człowiekiem gardzi".

Gość Mądri
Inny strażnik moralności wytatułował sobie na czole "skoro wbijasz mi nóż w plecy" i odwiedza wszystkich, żeby im to wykrzyczeć. A "nóż" ktoś dziabnie..... Świat jest pełen dziwaków.... Ale to przecież nie dziwi. Też mają swoje miejsce, także na tym topiku. Witam ich serdecznie. Ich uniki utrudniają mi poznanie ich opinii "w tematach". Było miło?