Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Gość Mądri
przy okazji całując (?)

Gość Mądri
Kiełabasa kojarzyła mi się dotychczas z zupełnie inną częścią ciała niż wystawiasz Ty.

Gość Mądri
A może tak.... zmień tatuaż

Gość Mądri
"Przyjemności" wzywają. Czujcie się jak ......... Do miłego

Nigdy nie jest za późno na to, aby pozbyć się swoich uprzedzeń:-)

Większość nie lubi nonkonformistów, bo za bardzo rzucają się w oczy. Sama patrzę na to jak na pewne zjawisko funkcjonowania grupy społecznej, obciążonej bagażem stereotypów i uprzedzeń - niemal w książkowym wydaniu. Mimo tego, że to TYLKO internet zachowania ludzkie nie różnią się aż tak bardzo od tych w realu. Pokusiłabym się o stwierdzenie, że poprzez zdjęcie ciężaru odpowiedzialności za własne słowa (anonimowość) są bardziej jaskrawe. Żaden to wyjątek, stereotyp aż do bólu.

Gość Mądri
...życie, poznawać pragnę Cię.... "Do miłego wyczuwam fałsz" Przeczuwałem, że kiedyś to nastąpi. Wyczuwać coś u kogoś, kto nie istnieje. To jest jakiś postęp. Czy byłabyś w stanie pójść dalej i dopuścić myśl, że coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą?

...życie, poznawać pragnę Cię.... Naprawdę? Mnie się wydawało, że ostatnio masz problem z tym aby Ci się "chciało chcieć" :P Chyba, że to było "pobożne życzenie" pod czyimś adresem :-)

Gość Mądri
"Mnie się wydawało, że ostatnio masz problem z tym aby Ci się "chciało chcieć"" Któż nie ma problemów? Zwłaszcza ostatnio. "Chyba, że to było "pobożne życzenie" pod czyimś adresem" - adresata wskazałem. A pobożny raczej nie jestem. Postawa życzeniowa? Nie, to nie moje klimaty. :) PS Dopuszczając możliwość, "iż ponieważ" 1. nie zrozumiałem co "autor miał na myśli", 2. jestem idiotą. zaryzykuję: Daj Wam szczęście, Panie Boże! Zdrowia nie życzę. Wszak Ci na Titanicu w zasadzie byli zdrowi; zabrakło im odrobiny SZCZĘŚCIA.

Gość komu bylo milo
?

Gość amnezjonist
Mądri ...życie, poznawać pragnę Cię.... "Do miłego wyczuwam fałsz" Przeczuwałem, że kiedyś to nastąpi. Wyczuwać coś u kogoś, kto nie istnieje. To jest jakiś postęp. Czy byłabyś w stanie pójść dalej i dopuścić myśl, że coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą? chopie tak górnolotnie do ike?:D:D:D az zamilkła chyba nie rozumie tekstu :D:D:D:D

Gość Mądri
Czy jestem nonkonformistą? Podobnie jak dobrym ojcem, mężem, kochankiem, nie/odpowiedzialnym facetem, autorytetem/nikim, nierozumiejącym/idiotą, starym prykiem/gówniarzem, nauczycielem/uczniem .............. BYWAM. "komu bylo milo" - nie mam żadnych podstaw aby wskazać konretne osoby. Jeżeli chodzi o mnie to BYWAŁO. Oddalam się do obowiązków-przyjemności... BYWAJCIE!

Gość hahahahahahahahahaha.
chopie tak górnolotnie do ike? az zamilkła chyba nie rozumie tekstu " nie boj zaby zaraz pojawi sie i odpisze montrze (:p) w fusach to zobaczyles?' :D:D:D

Gość komu bylo milo
czyli odchodzisz czy jeszcze wracasz?

Przeczuwałem, że kiedyś to nastąpi. Wyczuwać coś u kogoś, kto nie istnieje. To jest jakiś postęp. Czy byłabyś w stanie pójść dalej i dopuścić myśl, że coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą? a co na takie bzdury odpisywać ? może niech mądri popracuje nas sensem wypowiedzi:) bo chwilowo forma zdecydowanie przerasta treść :)

Gość do kogo mówisz?
może niech mądri popracuje ....i kto to mówi? "a co na takie bzdury odpisywać ?" Co to za bzdury? "coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą" BZDURA KOMPLETNA! Prawda jest tylko jedna, MOJA. Do miłego

mądri pisz pod swoim nickiem tak głupio bronić swoich wypocin pod innym nie uważasz?:)

jestem idiotą. Nie zgodzę się, zbyt surowo się oceniasz. Zawsze uważałam,że jesteś mądry, dobry i jeszcze sto innych dobrych cech :-D Mnie było bardzo miło. W tej chwili jest jak jest, ale inaczej BYĆ NIE MOŻE. Uśmiechnij się trochę, przecież to tylko internet, a nie prawdziwe życie:P Pisząc o nonkomformistach miałam na myśli siebie, ale ponieważ jesteśmy do siebie podobni - czemu nie? Odpuść sobie tych, którzy Cię obrażają - nie zasługują na Twoją uwagę.

z pewną nieśmiałością ...... ;) witam serdecznie :D Mądri, dzięki zrobiłeś coś, na co mi brakowało odwagi :)

Rozumiem, że jednak brakowało Ci tych "oszałamiających" dyskusji :D To tylko internet, a jednak nie tylko.

Zła.... :D Ci,.... Przyczyna jest ze wszech miar prozaiczna .... piszę coś na kompie i mam w końcu czas na złapanie oddechu ;) :)

Mądri, dzięki zrobiłeś coś, na co mi brakowało odwagi No widzisz, na dodatek jest odważny a pisze: "jestem idiotą". Mogłabyś zaprotestować tak jak ja to uczyniłam :D

Pozdrawiam słonecznie, bo u mnie, mimo tego, że to listopad ŚWIECI SŁOŃCE i nawet śnieg pada :-D