Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądri

Miło było...

Polecane posty

Gość Mądri
"mądri pisz pod swoim nickiem tak głupio bronić swoich wypocin pod innym nie uważasz?" Otóż, ja uważam, że niekoniecznie. Jeżeli mamy się przerzucać inwektywami, to masz rację. Jeżeli natomiast wymieniamy swoje poglądy (bez względu na to czy pod czarnym czy orangem) to już niekoniecznie. Podejrzewam, że Twoje warunki podyktowane są STRACHEM. Boisz się wpadki. Jeżeli jakiś orange (pod neutralnym nickiem) napisze coś interesującego (z czym się zgadzasz) to boisz się, że jeżeli to nie jest Mądi, to możesz przyłożyć komuś BEZPODSTAWNIE. Jeżeli nie skupiasz się nad tym, jak tu przypieprzyć Mądiemu, a nad tym co jest napisane, ta jakie to ma dla Ciebie znaczenie KTO TO NAPISAŁ? :( Pozdrawiam

naprawdę myślisz, że boję się, że przyłożę komuś bezpodstawnie?:) żart dnia poza tym nie odwracaj kota ogonem nie chodzi o to czy ja cię pomylę z kimś innym ( bo nie pomylę) chodzi o zwykłą uczciwość jeśli raz udajesz , że jesteś mądri a za chwilę zmieniasz nick i udajesz, że jesteś kimś innym to nie ma to nic wspólnego ze mną tylko z tobą

Gość Mądri
"coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą" Czy Twoja wypowiedź "w tym temacie" zależy od tego czy to napisał Mądi, czy ktoś inny?

Gość Mądri
"coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą" Czy Twoja wypowiedź "w tym temacie" zależy od tego czy to napisał Mądi, czy ktoś inny?

a skąd pomysł, że chodzi o tą wypowiedź ? tak ci jest wygodniej? znowu chcesz przekombinować ?

Gość Mądri
Miło mi stwierdzić, że czasami potrafisz poznać żart. Ale i samej zażartować: "raz udajesz , że jesteś mądri a za chwilę zmieniasz nick i udajesz, że jesteś kimś innym" Jakie to ma znaczenie dla wypowiadanych przeze mnie słów czy UDAJĘ Mądiego czy kogoś innego?

widocznie dla ciebie ma skoro tak robisz :)

Gość Mądri
"a skąd pomysł, że chodzi o tą wypowiedź ?" 09:14 ike Czy byłabyś w stanie pójść dalej i dopuścić myśl, że coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą? a co na takie bzdury odpisywać ?

a do czego chcesz to odnieść ? bo zaczynasz się gubić to słowa sprzed momentu w którym zmieniłeś nick znowu rozmawiamy o paru rzeczach na raz i mam zgadywać , o której ty rozmawiasz w danym momencie? zachowaj jakąś spójność

Gość Mądri
"to słowa sprzed momentu w którym zmieniłeś nick" Ta zmiana Ci zamieszała? " 09:21 do kogo mówisz? może niech mądri popracuje" Może niech ONA (czyt. ike) poczyta ??????????????????

Gość Mądri
Do miłego bez względu na to co w tym wyczuwasz :)

Gość taka sobie ja ..
Idzcie do psycholloga

Gość taka sobie ja ..
na wiosne kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj :)

"to słowa sprzed momentu w którym zmieniłeś nick" Ta zmiana Ci zamieszała? chłopie nie wiem jak ty :D ale ja pisałam o tym, że nieładnie jest bronić swojego zdania udając kogoś innego prościej nie umiem ci tego napisać ty wklejasz co popadnie i generalnie piszesz o stu rzeczach naraz byle nie napisać na temat przykro mi nie potrafię tak przynajmniej- nie na trzeźwo:)

Z całym szacunkiem na jaki mnie stać, Angel, napiszę to. Może uda Ci się "między słowami" obecnego rozmówcy dostrzec powód mojego "wylogowania". Niezależnie od tego, jaki poziom równowagi emocjonalnej reprezentuję i co mi się "przytrafiło" po drodze.

Gość milo bylo...ale sie skonczylo
:(

Gość Mądri
ike, "chłopie nie wiem jak ty" Po analizie swoich wypowiedzi, zgadzam się z Tobą. Jeżeli chcesz tę wiedzę posiąść to przeczytaj to co piszę tu i teraz. Od momentu, w którym rozpocząłem z Tobą wymianę zdań raz (JEDYNY RAZ) napisałem coś wpisując w miejsce "pseudonim" co innego niż "Mądri". Było to "do kogo mówisz?" "piszesz o stu rzeczach naraz byle nie napisać na temat" - przyganiał kocioł garnkowi. Temat: Miło było... Pojawia się [zawsze szczery]: "ja pierd." - tyle ma do powiedzenia!!! Chwilę później jest : " :) " - nie mam pewności do kogo adresuje swój komentarz. Przyjmuję, że to było "w temacie". Następny jej wpis ma już adresata: "te twoje pytania retoryczne...ZS" - jest to komentarz do BŁYSKOTLIWEJ wypowiedzi tegoż (w temacie?). I to by było na tyle co mam (na obecną chwilę, pod chwilowym nickiem) do powiedzenia w temacie nietematu "że nieładnie jest bronić swojego zdania udając kogoś innego". PS Tych, którzy czują się zagubieni, informuję, że Mądri'ego UDAJĘ. Podobnie jak inne osoby udają , [zawsze szczery], itd, itp.

Podobnie jak inne osoby udają , [zawsze szczery], itd, itp. to zacytuję ciebie: coś co Ty uważasz za fałsz może być dla mnie prawdą :P:D

Gość Mądri i ja we własnej osobie
do ike, ale i osoby posługującej się tym nickiem: czy dopuszczasz (dopuszcza Pani/Pan?) taką możliwość, że coś co Ty (Pani/Pan?) uważa(sz) za fałsz może być dla mnie prawdą? Dziękuję Pani/Panu?. Do widzenia.

Gość ja we własnej osobie
Zanim się Pani/Pan zupełnie zagubi wyjaśniam. Na podstawie bardzo, bardzo wielu wypowiedzi Pani/Pana w bardzo, bardzo wielu tematach, na przestrzeni wielu lat NIE DOPUSZCZAM, że byłaby Pani/Pan zdolna kierować TAKIE słowa jakie wypowiada Pani/Pan na tym forum do osób, których Pani nie zna. Dziękuję

Gość hahahahahahahahahaha.
ona jest osoba niezrownowazona emocjonalnie :D

widzę znowu zmieniłeś formę szkoda, że treść pozostała do dupy:)

Gość ja we własnej osobie
NIE DOPUSZCZAM, że Pani nie UDAJE ike. Dlatego mówię (udając "kogoś?") .... Do miłego, Koleżanko ike Mądri

po 3 postach doszedłeś jednak do tego, że nie jestem panem?:) czy to tylko brak konsekwencji?

laska zaklada pierwszy top, on kryzys wieku sredniego, gada bzdury przez pol topiku pojawia sie koles i zaczyna wtorowac a gadaniu bzdur prowadzac wielce filozoficzne rozwazania na temat rzekomego kryzysu laska postanawia zamknac top ale zaklada drugi bzdury leca dalej pojawia sie ducch kafe szukajacy przyjazni :-) autorka miota sie w najlepsze opowiadajac jakies niestworzone wynurzenia i woale, puszczane w proznie samokrytyki itp poziom abstrakcji osiaga szczyt i pojawia sie mysl a za nia decyzja o usunieciu drugiego topiku nagle rozpoczyna sie walka, oprocz autorki i madiegoangelacostamjakostam nikt nie wie o co walka w sytuacji takich absurdow naczelna kretynka forum czuje sie jak ryba w wodzie i miesza ptysie z krakersami w koncu moderatorom udaje sie skasowac i ten top wobec deklaracji o niezakladaniu 3go madiangelcostamjakostam zaklada wielce gleboki to "milo bylo" pojawia sie zdziwienie na tekst "ja pierd." ja pierd.

Gość kolfabatgz
ja pierd." a msz czym?:)

Szczeruś gołąbeczku a właściwie to co ci to przeszkadza???