Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowe ciasto z kremem

o ktorej chodza spac wasze 14-18 mc dzieciaki?

Polecane posty

jak w temacie;] pozdrawiam,\ jagodzianka :D

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
moją o 19 myję, potem mleczko i śpi od 19.30 ale coś za coś wstaje po 6 :P ale ja tak wolę bo tez nie lubię sie w łóżku długo wylegiwać z rana

Gość xxxxxxyyy
Srednio ok 22.00, ale sa dni , ze o 20.00 zasnie, a jak dlugo pospi w dzien to i do 23-24.00 potrafi dociagnac - niestety. Plusem jest to, ze nigdy przed 8.00 nie wstaje:)

Gość kolorolowooo
kapiel po 17 kolacja około 17:30 i o 18 juz spi do 7 rano;-) ma 20 mc-y

Gość mama 15 miesiecznego synka
Moj synus: kapiel 19.00, spanko 19.30-19.45, spi do 8.00-8.30.

Gość moj synek ma 15 m-cy
kapiel 18.40 kolacja 19.00 spanie 19.15 pobudka 7.00

kapiel po 17 kolacja około 17:30 i o 18 juz spi do 7 rano ma 20 mc-y - nie wierze;]

Gość mama 14miesiecznej dziewczynki
Corce podaje kolacje o 19, po niej sprzatanie pokoju kapiel o 19.30. Okolo 20 jest juz w swoim lozeczku. Wstaje o 7 rano. W dzien przesypia od 1 do 2 godzin.

Gość kijevna
w tamtych czasach chodził spać o 21, rzadko wstawał przed ósmą rano.

pytam sie bo Moja Pociecha wcześniej niż przed 21 nie zaśnie, no czasami za 15 min wcześniej, latem to o 20 ze spaceru sie wracało, a teraz.

Gość mama 14miesiecznej dziewczynki
ak do 6 miesiac moja corka szla spac okolo 19 - teraz nie chce mi sie w to wierzyc. W lecie wlasnie przesunelo sie o godzine. Klade ja wczesnie spac bo chce miec wieczor dla siebie. Czesto pracuje w domu do 22 czy 23 i chyba nie mialabym ochoty zajmowac ssie jeszcze corka. Robie to dla swojej wygody.

Dziewczyna z Lipca - o 5 wstaje? :D masz wypas. Moaj punkt 7 a z łóżka wstajemy o 8 :) w dzień spi od 1,5 do 3 h zalezy

Mojej sąsiadki córka 4 letnia potrafi iść spać o 24.00 w nocy i jeszcze się drzeć w niebo głosy jakby ją ktoś zarzynał ;-)

Gość n nxnnnnnnnnnnn
o 17 kąpiel i śpi ok 18, ostatnio po 17 i śpi do 6

Moja ma prawie 14 miesiecy i zasypia przewaznie 22-23. Najgorsze jest jak zasnie po kapieli o 20 bo pospi godzine i sie budzi i nie da sie jej uspic w zaden sposob. wtedy zasypia ok 1.

corka prawie poltorej roku zaspyia o 21;30 wstaje o 6 albo gora o 6;30:-( jeszcze 2 miesiace temu zasypiala o 22 budzila sie w nocy minimum 2 razy i wstawala miedzy 7 a 8;30. Masakra

Gość mama m i b
moja ma prawie 16 miesięcy poszła spac o 19 obudzi sie o 23, 3 ,i 5;30 ;:(:(:(

Gość agnaaaaaaaa
poko, a mój chodzi spać różnie w przedziale21-23 i wstaje w nocy czasem nawet co godzine, potrafi nawet wstac i zaczac sie bawic a czasem poprostu placze- ma 21 miesięcy!!!!!! Wstaje róznie, najczęsciej ok8 ale co z tego skoro tak czesto wstaje w nocy. Dosc już mam......................

Mój syn śpi ZAWSZE od 21:00 do 9:00. Normalnie jak w zegarku. Zawsze idealnie tak samo. Po zmianie czasu jeden dzień mu się pomieszało, a na drugi dzień już się przestawił. No, jak gdzieś jesteśmy poza domem to wiadomo, spanie mu się opóźnia, ale itak wstaje o 9:00. Acha, ma 20 miesięcy.

Mój tez się budził w nocy, dlatego zrezygnowaliśmy z drzemek teraz śpi noc ciągiem, wstaje wyspany i zadowolony (ja też :P )

Wiecie, ja nie zabardzo rozumiem jak takiego malucha mozna klasc o 22.00-23.00 albo, o zgrozo, o 24.00 spac :o Dziwne to dla mnie...dla was nie?

Gość dla mnie to nie dizewne
bo moja corka zwykle idzie spac okolo 21 h wieczorem. Ale jak nie chce jej sie spac, to za chiny nie usnie. Wiec czasem idzie spac po 22 a jak sa goscie, lub gdzies wychodzimy to kolo 24!

Gość mama julki 18mcy
moja chodziok 20-20.30 wstaje 6 spi w dzien ok 2godz

dla mnie to nie dizewne - a nie spi przypadkiem dlugo w dzien? Wiesz, ja naleze do tych matek, ktore popieraja rutyne i wszystkie czynnosci robimy o okreslonych porach (oczywiscie nie co do minuty ;), ale staram sie trzymac nasz rozklad dnia) i ja widze, ze u nas swietnie to dziala. Nie wiem jak robia inne mamy, ale u nas to sie sprawdza i wszyscy jestesmy zadowoleni. A jak jest u ciebie? Je, bawi sie, wychodzicie na spacer o mniej wiecej tych samych porach czy nie? Spi w ciagu dnia jak chce czy idzie o okreslonej porze sie zdrzemnac? Ja pracuje 3 dni w tygodniu i niania ma obowiazek robic wszystko o tych samych porach co ja i nigdy nie mamy problemu np. ze spaniem.

Gość aaa roznie spi
zalezy jak ja mam czas ;) I czy ja jestem zmeczona. Po kapieli i bajeczce zasypia. Czasem o 19, czasem o 23 ;) Pobudka niestety o 5, na 7 mam do pracy :O

Gość aaa roznie spi
jak jej nie zbudze o 5 to by spala gdzies do 9. Tak spi w soboty ;)

Gość taka sobie jednak kafaterianka
aaa roznie spi jak jej nie zbudze o 5 to by spala gdzies do 9. Tak spi w soboty Dziwisz sie, jak biedne dziecko kladzisz o 23.00 spac? Szok normalnie, zeby male dzieci w nocy spaly 6 godzin...przeciez nawet dorosly czlowiek po 6 godzinach snu potrafi byc nie do zycia...:o Uwazam cie za nieodpowiedzialna...Pol biedy byloby gdyby male nie musialo byc zrywane z lozka, a tak...szkoda mi twojego dziecka...:(