Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joystick

CZY PORZĄDNE KOBIETY JESZCZE ISTNIEJĄ?

Polecane posty

Gość Joystick

TAKIE JEST MOJE PYTANIE, PONIEWAŻ TO CO WIDZĘ U RÓWIEŚNIKÓW 28 LAT, PRZERAŻA MNIE I NIE CHCĘ BRAĆ W TYM UDZIAŁU. ROZWIĄZŁOŚĆ NA KAŻDYM KROKU, NA DYSKOTEKACH, W PRACY I GDZIEKOLWIEK, LICZY SIĘ SEX, A MIŁOŚĆ PORZUCANA JEST GDZIEŚ W KĄT? A CHCIAŁBYM SPOTKAĆ TĄ JEDYNĄ, UŁOŻONĄ I SZANUJĄCĄ SIĘ !

Gość pomarańczowa pokraka
Na początek wyłącz capsa

Gość Joystick
SAM WEŹ TABSA

Gość Joystick
Ok, sorki. I proszę dzieci nie odpisujcie za mnie... pod moim nickiem.

pewnie ze sa porzadne kobiety, ja sie za taka uwazam - nie puszczam sie, uznaje sex tylko z milosci, nie zdradzilam, nie mialam ochoty zdradzic. i uwierz ze takie dziewczyny istnieja, ja sama znam takich kilka, ale przyznaje, puszczalskie tez znam

Gość not this time
Nie znajdziesz już porządnych kobiet. Każdą kupisz za marnego grosza.

Gość jogo!!
Czy 26 latka to też dziecko?pytam bo nie wiem czy mam tu coś do powiedzenia

Gość Joystick
W swoim 28 letnim życiu poznałem dobrze około 12 kobiet, z czego jedną uważam za porządną i tylko jednej bym zaufał, pozostałe były "do zrobienie" ale ich nie tknąłem.

porządne to masz w klasztorach .... Zostały same zdziry na wolności. Takie sąfakty.

Gość Joystick
Ja sobie zawsze tłumaczę to w ten sposób, skoro Ja jestem porządnym facetem, to gdzies jest mój odpowiednik kobiety... czyli tez porządna laska.

Gość not this time
A kto powiedział, że ja szukam :D

Zawsze były porządne i te drugie. Mężczyźni co,lepsi? Nigdy nie będzie społeczeństwa świętych,nie może być za dużo uczciwości na świecie,bo gdyby tak było,to byśmy się bezgranicznie zdesprawowali!

Gość beemka czarna
po co mają istnieć? albo zostaną zdradzone alb będą podejrzewane o zdrady

Gość not this time
Joy, tak sobie tłumacz :D

Gość na pewno taka spotkasz
ja stracilam dziewictwo w wieku 26 lat :) teraz mam 27. Stracilam je z moim obecnym facetem, a wczesniej bylam w dlugoletnim zwiazku i nie chcialam sexu w sumie przeewszytskim dlatego, ze dosyc wierzaca jestem - ale tez nie jakas tam nawiedzona, oraz dlatego, ze nie chcialam zajsc w ciaze a ze wzgledu na stan zdrowia tabletek brac nie moge a prezerwatywom tylko nie ufalam...obecny facet jest tym moim jedynym i dlatego sie zdecydowalam na sex...tez mnie rpzeraza to zezwierzecenie...sex, sex, sex....cialo traktowane jak worek na sperme albo jak maszyna do produkcji spermy...ale spokojnie...na pewno poznasz taka dziewczyne o jakiej marzysz...ale nie koniecznie gdzies na imprezie :) moze w jakims spokojniejszym miejscu :) ale roznie bywa :)

Gość Joystick
Heh, wiele dziewczyn zdradza, nie zważając na uczucia zdradzanego faceta... a to baaardzo boli.

Gość Sztukmiszcz z Lublina
Zde, kurwa co śmy byśmy się ??

ale fakty są takie że jest bardzo duża przewaga puszczalskich w stosunku do tych porządnych.

Gość Joystick
do " na pewno taka spotkasz" fajnie to ujęłaś, faktycznie spotkałem kobiety które swoje ciało traktowały jak worek na nasienie... były oschłe i zimne, miałem poważny wypadek leżałem w szpitalu, niestety nie dostałem ani grosza ciepła czy jakiejś opieki od niej, ledwo wyszedłem ze szpitala i od razu do wyra mnie ciągnęła...

Gość Joystick
Co fakt, to fakt, spokojnie powiem że na 10 dziewczyn aż 9 jest do zrobienia, no może 8.

Gość Joystick
Zresztą, mam taką historię w swoim życiu, że nie sposób opowiedzieć , zresztą mało kto by dał wiarę, na tym zapuszczonym i zaniedbanym forum, gdzie dziecinada i głupota oraz prostota królują.

Gość
ja jestem porzadna :) mam 25

Generalizując, gdzieś tam istnieją porządni ludzie, pewno nawet w Polsce, ale nam nie dane jest mieć z nimi styczność. I nie zamierzam z tego powodu rwać włosów z głowy. :classic_cool: W moim wieku człowiek jest do wielu rzeczy przyzwyczajony. Nie znaczy to że mi to nie przeszkadza, ale jak widzę np prezydent Komorowski zaprasza komunistycznego kacyka na jakieś rządowe spotkanie.. nabieram do tej rzeczywistości właściwego dystansu. Jesteśmy narodem, który bardzo często pozwalał rządzić nami zwykłym kurvom(tak na wszelki wypadek nie mam tu na myśli Komorowskiego :P. Tradycji stało się za dość, w dniu uczestnictwa Jaruzelskiego w RBN. :D Wiem, wiem nie na temat. Ale moralność zaczyna się tam gdzie ktoś rzuca papierek po cukierku na ziemię a wszyscy w okół zwracają mu uwagę. U nas każdy( nie mówię że ja nie) patrzy w inna stronę.

Gość Joystick
A skąd się w ogóle bierze u kobiety szacunek do samej siebie... czy wynosi to z domu i wychowania, czy to kwestia natury? Dodam jeszcze, że uprawiałem miłość z moją kobietą po 2-5 razy na dobę, i było jej za mało... musieliśmy się rozstać bo mnie zdradzała.