martta 0 Napisano Listopad 26, 2010 Dziewczynki,może miałyście doświadczenia z tymi prostownicami?Może je macie, albo mają j wasze koleżanki, siostry itp.Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację na temat tych prostownic.Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Listopad 28, 2010 ponawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Listopad 28, 2010 proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zośka1209 0 Napisano Listopad 28, 2010 tych nie mam, ale miałam remingtona i wymienłan na amikę (w necie możesz kupić) - warto zapłacić za nią troszkę więcej, bo jest po prostu rewelacyjna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgddddd Napisano Listopad 28, 2010 rowenta jak sama nazwa wskazuje! szcun! http://infobot.pl/r/1Sns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgddddd Napisano Listopad 28, 2010 fffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Grudzień 4, 2010 proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanciak Napisano Grudzień 17, 2010 Ja sie wlasnie zastanawialam nad zakupem rowenty respect. Juz mam 1 prostownice tej firmy i jestem bardzo zadowolona, no ale wiadomo, ze chcialabym taka ktora nie bedzie niszczyla wlosow:) ale niestety jest jednak to ale;) gdzies czytalam ze to dostosowanie temperatury jest przereklamowane...prostownica fakt faktem dziala i bardzo fajnie prostuje wloski ale nie chroni ich tak jak to jest pieknie reklamowane ^^ wiec teraz mam dylemat czy ja kupic czy nie;p moze jednak sie skusze?;p a co do prostownicy philipsa to nie wiem, nie korzystala z prostownicy tej marki wiec nic a nic nie moge powiedziec ^^ pozdro;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanciak Napisano Grudzień 17, 2010 zainteresowalam sie ta prostownica philipa:D poszperalam troszke w necie i powiem, ze fajna sprawa..tylko ciekawe czy dziala?:P haha:D to teraz mam dylemat ktora jednak kupic respect na ktora bylam zdecydowana od dawna czy philipsa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1_kasia_1 0 Napisano Grudzień 18, 2010 Ja poleam Rownta na pogrosiku.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Grudzień 20, 2010 a ja słyszałam, że ta rowenty to niekoniecznie,ale philipsa keratynowa jest ok, tylko co tu wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Młodzi na Dorobku Napisano Marzec 27, 2017 dla mnie oni to oszuści - zobaczcie co wyprawiają http://mlodzinadorobku.pl/depilator-philips-satinsoft-hp652001/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach