Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka32

........KTO BĘDZIE RODZIŁ W GRUDNIU????????.....2010

Polecane posty

Dziewczyny! Od rana co jakiś czas mam skurcze. Takie lekkie ale wiem,ze to skurcze a nie stawianie się macicy.. Modlę się,żeby w końcu rozkręciły się na dobre ;) Chociaż z drugiej strony myślę,że gdyby miałyby już to być skurcze do porodu to chyba już by były mocniejsze..zobaczymy ;)

Postaram się być o 19, mam gości dziś ale myślę że do tej pory sie zmyją :) Eelka trzymam kciuki z całych sił :) w razie czego to jestesmy z Toba (razem razniej)

Powiem Wam że ja z Was wszystkich mam najbliżej :) do porodu :) brzuch mi twardnieje pobolewa w kroku od czasu do czasu ale nic nie chce wyjść :) Nie chce mi zrobić prezentu mikołajkowego :) he he he no ale w sumie ma jeszcze dwa dni :) o jejjjjjjjjjjjjj!!!!!!Jeszcze przecież to tylko :) Ale się boje

gwiazdeczko mi też 2 dni zostały :) ale też nic się nie dzieje, brzuch napięty ale skurczów brak także z urodzinkowego prezentu nici będą chyba:(

A ja mam jeszcze kilka dni i też myślałam,że dzisiaj się urodzi ;) ale nawet gdyby te skurcze się nasiliły to wątpię,że dziś by się urodził.

Ale by było fajnie jakbyśmy wszystkie zaczęły rodzić w tym samym dniu :) ha ha ha przychodzimy na forum a tu ............nikogo :)

teraz to już najgorsze to czekanie, wszystko już mam przygotowane , wczoraj łóżeczko ubraliśmy z mężusiem, karuzelkę zamontowaliśmy, wanienka z przewijakiem już też czekają w łazience i czym tu teraz się zająć?

Dziewczyny!!!! A mi tak brzuch twardnieje i tak mnie kopie mała że może do północy bym zdążyła.....:) Normalnie nie wiem co mam kiedy mysleć ......tak mnie ugniata i napina się że szok :) Taki mały szkrab i sam nie wie czego chce :) A ja bym chciała mieć już to za sobą :)

ale Wam dobrze :) ja jecze tyle czasu muszę czekac ehhh... choć brzuch mi sie stawia wciąż ale do tego sie przyzwyczaiłam :) i muszę Wam się pochwalić dziś skończyliśmy wszystkie formalnosci związane z mieszkaniem :) 15stego przeprowadzka :) mam nadzieje ze zdazymy :)

heh moja też tak wyprawia, czasem mam uczucie, że mnie rozerwie za chwilę;] a boli jak cholera

wtk....Myszko kochana gratulujęęęęęęęęęęęę :) narazie nowego mieszkania :) mam nadzieję że zdążysz i wszystko będzie ok :) Wiecie co dziewczyny wyczytałam teraz na internecie że takie skurcze macicy jak mam ja dzisiaj od godziny może dwóch przepowiadają godzinę "0" :) jupiiiiiiiiiii może w końcu pojadę :) A tak wogóle to dzięki że jesteście :) z Wami jakoś łatwiej mi jest można się wygadać i dostaję skrzydeł mniej się boję :) Mam jeszcze pytanie ?????? Z jakich miast jesteście??????

Ja bielsko-Biała .... :) Nie zostawimy Cię a już na pewno ja nie....po urodzeniu też mam zamiar tutaj siedzieć i podzielić się z Wami wiadomościami na temat dzidzi :)

no ja też zresztą póki co nigdzie się nie wybieram :P gwiazdeczko a gdzie będziesz rodzić? bo ja w eskulapie w bielsku

A już myślałam że w Pszczynie :) Bo ja się tam właśnie wybieram :) Rodziłam tam moje poprzednie dzieci i byłam zadowolona ostatnio koleżanki też tam rodziły i były zadowolone :) Szkoda bo myślałam że się spotkamy ...:) ale jak co to daj znać :)

no nieźle :) a moje znajome zachwalały mi eskulap i na niego się wkońcu zdecydowałam;] kurde szkoda bo fajnie by sie bylo spotkac na porodowce :) i zobacz bedziemy mialy taką samą drogę hehe

joolaa1983 Wiesz mamy niedaleko do siebie to możemy się spotkać na spacerku w Bielsku albo w Pszczynie w parku i się poznać :) Wtk co tak zamilkłaś gadaj tu co kupiłaś fajnego do nowego mieszkania i ile masz pokoi?????????? Jak tam zakupy dla maluszka???????????Wszytsko już kupione?????????

Eelka...... A u Ciebie jak z samopoczuciem?????????????? U mnie gazy w brzuchu po jedzeniu i nie tylko :( ...:) Wszystko już gotowe masz????????

Oki ja już dzisiaj zmykam może bedę rano jak mnie mąż nie odwiezie w nocy :) Miłej nocki dziewczyny całuje Was wszystkie i pozdrawiam :)