Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziwnaInna

Mądra i ładna z bardzo niską samooceną. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość nie rozumiem jednego
juz wiem. moze ta niska samoocena to przez problemy ze wzrokiem. Nie zauwazylas mojego pytania? Ponawiam wiec. Jakim cudem majac 20 lat zdajesz z czerwonym paskiem???!!!!

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
kurwa wy wiecie co to niska samoocena?! widzenie siebie w krzywym zwierciadle, jako smiecia, debila i brzydala. nie widzi sie pozytywnych cech tylko te najgorsze, co za tym idzie taka osoba nie napisze o sobie ze jest ladna czy madra! wiem o tym bo sama mam strasznie niska samoocene. natomiast pisanie o swoich atutach i podkreslanie ze mimo to ma sie niska samoocene jest wolaniem o wieksza dawke komplementu aby podniesc ego pierdolonej ksiezniczki:-O kurwa ludzie na raka zdychaja a jakas debilka bedzie sie uzalac ze "jest ladna" ale ma niska samoocene:-O problem stulecia!

Gość dziś pomarańczowa Maggie
na lekcjach? może się uczy w technikum, w ostatniej klasie. Ja też nie rozumiem jak można widzieć w sobie same pozytywy, tylko tą jedną wadę związaną ze skrytościa i niska samoocena. Autorko, nie napisałaś żadnej poważniejszej wady, zalałaś nas (kilkakrotnie) informacjami jaka ty to ładna, atrakcyjna, inteligentna, dobra itd. Wiesz co myślę? ze masz zbyt wysokie mniemanie o sobie i dlatego ludzie Cię unikają, a Ty z tego powodu jesteś nieszczęśliwa i nazywasz to niską samooceną. Może spójrz czasem dalej niż na czubek swego zgrabnego podobającego się wszystkim ciachom na dyskotece noska i poszukaj kontaktu z innymi ludźmi zamiast się do nich porównywać mówiąc jacy to oni są be, a jaka ty cacy

Moze sie zle wyrazilam... Niska samoocena pod wzgledem wygladu mimo ze ponoc jest zupelnie inaczej... Ciezko mi wam cokolwiek mowic bo zaraz mnie jedziecie, ze pewnie jestem brzydka bardzo a mowie ze jestem ladna.. Przyjmijcie zatem ze podobam sie facetom.. Niska samoocena dotyczy mojej osobowosci, chcialabym byc inna.. Mam w sobie wartosci ktore cenie ale negatywne cechy NIEPEWNOSC SIEBIE, LĘKI przykrywaja moje wartosci bo nikt pod moja maska nie wie ze ja mam cos do powiedzenia..

Gość ty dziewczyno to pikus
no i ty masz kochajaca rodzine, ja w wolne dni od szkoly wychodzilam z domu do chlopaka (na kilka dni)i gdy wracalam to rodzice pytali, "to ty dzis tak pozno wychodzisz ze szkoly?", a potem wzruszali ramionami i szli przed tv... jedyną osobą ktora mnie słuchała był moj chłopak, narkoman i alkoholik, facet bez pracy i normalnego domu. Dowartosciowywal sie mną i gardził jednoczesne. Czasami był obojętny jak moi rodzice, wiec walczyłam o niego, jak o nich, ale nawet on mnie odepchnął. Uczyłam sie jak szalona by udowodnić komukolwiek jaka jestem wyjątkowa, ubierałam prowokacyjnie... Dzis jest wszystko inaczej. Jestem silna i zimna jak lod, nikogo i niczego nie chce, dobrze mi samej, bez nikogo.Nie mam zamiaru nikogo prosić o uczucia.

Gość bhbhcdbdgf
zresztą nikt inny tez ci nie pomoże bo ludzie mają w dup88pie czy jesteś ładna czy inteligenta ale obchodzi ich czy sie im do czegoś przydasz.

Gość zle sie wyrazilas
ty powodzenie to masz tylko wziecia nie masz bo takiego pustaka to ze swieca szukac i tu cie boli.

Gość nikt pod moją maską nie wie
Zdejmij zatem maskę, rozmawiaj z ludźmi, może wtedy zobaczysz w nich zalety i dowiesz się od nich , co z Tobą nie tak.

Gość no to ----
dziwnallna chyba rozumiem o oco ci chodzi 0.0 jak chcesz to napisz do mnie na gg 31528604

Gość WISNIENKA
hej ja mam 21 lat i mam ten sam problem identyczny oczywiscie nie wygladam jak ty tzn nie jestem blodnyka ale mam taksamo chcesz pogadac wez sie odezwij moze we 2 cos wymyslimy wisniekna;) gg 12982539

Gość jasiaaa
jaki masz znak zodiaku??

Gość gość
Ja czułam się wyobcowana, nie miałam znajomych z którymi lubiłabym przebywać, co gorsze nie chciało mi się wychodzić do ludzi. Do tego dochodził stres w pracy i kłopoty ze snem. Bywały dni gdy nie spałam w ogóle, czasem 1 czy 2 godziny. Nie miałam na nic siły i ochoty. Przeczytałam gdzieś że może się to brac z negatywnej energii w naszym ciele. Postanowiłam oczyścić tę energię zamawiając kilka sesji na stronie http://moc-energii.pl . Efekty przerosły moje oczekiwania. Po kilkunastu dniach od odprawienia zaczęłam być żywsza i otworzyłam się na ludzi. Teraz funkcjonuje normalnie, tak jak większość ludzi. I umiem cieszyć się nawet z małych rzeczy.

Gość Gość89
A ja cię rozumiem... Jakby co to pisz na priv Freedom19989 at gmail.com