Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weeronikaas

Szukam normalnego chłopaka/faceta z Warszawy. Wiek: 19-24

Polecane posty

Gość jak normalnego to nie
tu

Gość Weeronikaas
niechsekazdyrobicochce --- o co Ci chodzi?

ja pisalam do ubluien xhromee bo sie dopier dziela do autorki topu za to ze nie chce isc w jej slady i isc sama na studniowke...czyt. prosic nauczycieli i towarzyszy kolezanek o taniec by nie tyczec samej pod glosniekiem :]

Gość ubluien xhromee
hahaha debilu nie wiesz że można tanczyc samodzielnie albo z innymi facetami? to nie wesele :o widać nie byłaś na studniówce , bo pewnie jestes dopiero w gimnazjum nie ? :) rozmiar D . chwalisz sie czy żalisz? mogą byc nawet F ale są nieapetyczne. nie dopierdzielam sie. po prostu nic na siłe :) a co jak partner bedzie sie nudził cały wieczór?

Gość Weeronikaas
http://www.youtube.com/watch?v=DHGtd8FnCMg to jest lepsze :p no pewnie, że ładna :D Ludzie, to nie konkurs piękności. Nie zamierzam wychwalać się nad narody, ale dbam o siebie, a to oznacza, że jestem zarazem atrakcyjna.

Gość zmarzniety_od_sniegu_zbereznik
:) nie no nie moge isc, dziewczyna by mnie chyba zabila gdybym jej to zrobil... :) a nawet jesli nie to i tak nie moglbym potem spojrzec w lustro... :o wpadnij kiedys do klubu opera na pl teatralnym, dobrze sie tam bedziesz bawic... :D

Gość Tomas_
to podaj wkońcu meila to sie wymienimy zdjęciami i ocenimy

Gość Tomas_
to podaj wkońcu meila to sie wymienimy zdjęciami i ocenimy

Gość smarcinszybki2
jestem samotnym chopakie szukam dziewczyny ktura mnie pokocha i mnie nie bedzie zdradzac zninymi chopakami i bedzie mnie szanowac jestem nie piocym alkocholu mam 24Lata jestem wysportowanym chopakiem podaje sfuj numer tel:514764287szukam dziewczyny wieku od19 do 24

Gość oooo ranyyyy
"jestem samotnym chopakie szukam dziewczyny ktura mnie pokocha i mnie nie bedzie zdradzac zninymi chopakami i bedzie mnie szanowac jestem nie piocym alkocholu mam 24Lata jestem wysportowanym chopakiem podaje sfuj numer tel:514764287szukam dziewczyny wieku od19 do 24" kurfa co za analfabetyzm :( że zdarzają się tacy jeszcze, zamiast szukać dziewczyny do książek siadaj

Gość asdasdasdfsdf
Tutaj normalnego kolesia nie znajdziesz , same prawiki i pół mózgi siedzą Procze mnie ja jestem normalny. Jestem przystojny , jezdze scigaczem . I laski sikaja na moj widok , ale normalny koles nie pojdzie w ciemno na studniowke z nie wiadomo kim