Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baś baś baś baśka !

20 kilo mniej - chciałabym.....przy wadze 90kg. 171cm. czy komuś się udało ?

Polecane posty

Gość baś baś baś baśka !

jak w temacie. Dziewczyny napiszcie czy udało Wam się zrzucić taką liczbę i z jakiej wagi. Co robiłyście, jak się odzywiałyście i jakie ćwiczenia robiłyście ??? Zależy mi na opinii doświadczonych koleżanek, które mogą przestrzec przed efektem jojo i innymi. Dodam że nigdy się tak na prawdę nie odchudzałam. Teraz wzięła mnie złość bo jednak czuję się z taką wagą bardzo źle..

Gość *liliann
171cm/ było 76 (w porywach do 78kg). Teraz 59kg. Wystarczyło MŻ i więcej ruchu). Zmianę zaczęłam w zeszłym roku w grudniu i nadal dietuję, ale już nie po to, żeby pozbyć się kg, tylko utrzymać wagę.

da się.... ja zaczęłam od listopada i tak jak pisała przedmówczyni MŻ i ruch ( w moim przypadku rowerek stacjonarny i brzuszki) no i efekty są... a chudłam z wagi 88 przy wzroście 178... więc się da :)

Gość lalka666
ja ze 120kg zeszłam do 97 kg. można:) oczywiście jestem na półmetku :)

Mam 176cm wzrostu i w 2004 wazylam 84kg, przy pomocy South Beach Diet (przyjemnie i syto ;) ) zeszlam do wagi 65.5kg. Niestety w tym roku spoczelam na laurach, zaczelam za duzo sobie pozwalac, przestalam zwracac uwage na to co jem i... na efekty nie trzeba bylo dlugo czekac, zaczynam znowu (temat w stopce jesli sie ktos chce przylaczyc) ale... zdecydowanie mozna i wrecz nalezy. Moj brat w tamtym roku schudl 25kg ograniczajac slodkie i cwiczac kilka razy w tygodniu.

baś baś baś baśka ! - polecam przeczytanie ksiazki, jest latwiej po prostu i wie co sie robi zle, ja wage z malymi wahaniami trzymalam od 2004 do... zimy tego roku, jakos tak tu grzech, tu grzech i ani sie obejrzalam a zaczelam glupio jesc ale... juz sie opamietalam i powinno byc okey, podobalo mi sie, ze tyle lat trzymalam fajna wage :)

Gość mi sie udałoo nawet
przed ciaza sie odchudzałam i schudłam z 81 na 50 - 31 kg :D potem ciąza i efekt Jojo bo nagle zerwałam z dietą i jadłam jak przed - mea kulpa :P teraz sie znowu odchudzam z wagi 85 juz zeszłam na 70 - w ciągu 2 miesięcy :D mż, nie podjadanie, wykluczyłam chleb, ziemniaki, makaron, ryz itp :D nie smażone a gotowane, dużo warzyw - 5 posiłków dziennie - nie podżeram przy serialach :D powodzenia!!!!!!!!!!!! :) aha a mam 173 cm :)

amberangelic/ bez czytania stopki mozesz napisac ogolnie na czym polega dieta i jadlas?

mi sie udałoo nawet/ czyli jesz wszystko no bez makaronu ryzu chleba i ziemniakow tak? nawet nie mozna chlebka ryzowego? musli? mieso gotowane i tez chudniesz?

Gość baś baś baśka !
Dziewczyny ważę 102 kg :((( Wychodzi na to że przytyłam w ciągu pół roku 10 kg. Już nie ma odwrotu trzeba to zrzucić. Zakupiłam błonnik. Ma hamować apetyt. Jestem załamana... nie wygladam na grubą spasioną dupę... bo przecież nie zepsuła mi sie waga ?! Masakra... załamałam się... Mając 27 lat człowiek czuje się o 10 więcej... Jest mi cholerni przykro i smutno... Kiedyś taka nie byłam, ale od 2 lat jest mężatkomi nauczyłam się złych nawyków żywieniowych no i mam choplernie za swoje! Ryczeć mi się chce że dopuściałam do tego...

Gość mozna mozna
napisze Ci,ze najgorzej zaczac.w ciazy przytylam ponad 20 kg.wazylam 106...moze nawet 108kg.slon doslownie!po porodzie waga zatrzymala sie na 92.od 2 miesiecy jestem na diecie.tzn jem wszystko,ale mniej.nawet slodkie wcinam,ale od 18 nic juz nie jem.wypije tylko lapmke czerwonego wytrawnego wina na lepsze trawienie i w ciagu tych 2 miesiecy schudlam prawie 10kg.waze 83kg:),ale to jeszcze nie koniec moich poczynan.mam zamiar schudnac do 70kg.

Gość mozna mozna
napisze jeszcze,ze nie jem czekolady,chleba,od czasu do czasu wcinam makaron,ryz albo kasze.jem otreby te takie granulowne z jogurtem%.potrafia dobrze oszukac glod,a przy tym maja duzo blonnika.

Gość załamana grubaska
ja ciagle obi8ewcuje sobie od jutra nienawidze sie za to mam 156 cm wzrostu i waze 75kg czuje sie jak bezwartosciowy tuczniik nie wiem na czym polega moj problem chyba zajadam smutki i takie tam bledne kolo pozatym jestem uzalezniona od coli i sama nie wiem jak pokonac siebie poradzcie dziewczyny moze ktos ma podobne problemy

Gość jaaaaa nieeeeeeeeeeeee
ja mam 171 cm. W kwietniu tego roku rozpoczęłam dietę 1400 cal plus ruch. Startowałam z wagi 106 kg !! Obecnie mam 79,3 kg :)

Gość mi sie udałoo nawet
kaskanowa :D gotowane jakie chcę jem :D a i czasem normalnego smażonego kotleta sobie wciągne :D:D chlebka nawet razowego :D

Gość Joanna 09039819
Dziewczyny odchudzała się kiedyś, któraś z was z Sibotrimem? ;) Ja już mam odchudzanie za sobą i zostały mi tabletki...nie mam co z nimi zrobić...żal wyrzucać pieniądze ;/ ! Teraz ważę 62 kg przy wzroście 170 cm, więc OK ;D Mam 5 opakowań (sibotrim 15 mg), w każdym 30 tabletek.

Gość laskowa-galazka
da sie! sama wazylam 94 kg przy 171 cm, ale ja mam bulimie naprzemian z kompulsami, wiec to trudny temat. teraz waze 52 kg,ale mam depresje :( zaczelam pic, czasami cos tam psychotropowego,ogolnie jest zle :( co z tego,ze jestem chuda, jak nieszcesliwa. pewnie niedlugo znowu zaczne rzygac.

Ja od 2 lat 22 kilo, różnymi dietami, jeszcze chciałabym z 5kg, ale ciężko się zmobilizować. Na bezstresowe utrzymanie wagi polecam jeden dzień w tygodniu bez diety, jeść co się chce a potem cały tydzień grzecznie. U mnie się sprawdza, zazwyczaj w niedzielę pozwalam sobie na luz, czasami w sobotę i w niedzielę, ale potem dieta i wracam do normy. No i ruch, jakikolwiek, nawet spacery, byleby się ruszać.