Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bez przyszlosci

nie wiem jak w tym roku zrobie Święta

Polecane posty

Gość mama bez przyszlosci

aż zazdroszcze wszystkim ktorzy mają chociaż 1500 zl na zycie ja straciłam prace-mąż zarabia niewiele jestem na skraju wyczerpania psyhicznego-wszystko przez brak pieniedzy czy tylko mnie przytłacza ta cholerna bieda, bo patrzac na moich znajomych widze ze kiepsko tylko ze mna moj maz byl z biednego domu ja tak samo i razem niestety tez klepiemy biede powiedzcie mi co gotowac, kupowac by bylo jak najtaniej

nie ty jedna kochana najważniejsze że jesteście razem i zdrowi a że święta nie będą wypasione to trudno trzeba przeboleć

Gość brudziunia kwiatulska
nie martw sie o to ze stracilas prace, gorzej ze stracilas cnote

Gość brudziunia kwiatulska
nie tylko biede klepiesz, ale klepiesz tez konia swojemu facetowi

Gość Fafabujankakrisa
Autorko rozumiem cię. Mam ten sam problem właśnie straciłam pracę, mąż zarabia przeciętnie i najchętniej przespałabym całe te święta. Przeraża mnie wizja biednych świąt.

Gość wiewiórcze oczka
przeraza mnie wizja biednych swiat. wiec tym samym mowicie co tak naprawde dla was najwazniejsze jest w swieta. zal.pl.

Gość h-alszka
No to macie tak jak ja . Szkoda nawet pisać.

Gość Pytanie o RMF
Nie patrz na to ,liczy się to ,że będziecie razem .Nieważna ilość jadła ,postaraj się aby atmosfera była rodzinna i ciepła:)

Gość putusia5656
poproś księdza proboszcza o darmowe opłatki

Gość wiewiórcze oczka
rzadko ktos patrzy na to ze w swietach wazne jest to ze sie jest razem i jest sie zdrowym. dla wszystkich prawie liczy sie zeby miec jak najwiecej do jedzenia i pica- symbolicznie to wszystko, trzeba duchowo a nie materialnie to obchodzic!

Gość ta co nie ma marzen
nie mysl o tym. Dlugi czas klepalismy biede, brakowalo czasem i na jedzenie....ale bylismy szczesliwi bardzo. Nie tak dawno skapnely nam mozna powiedziec z nieba duze pieniadze. Nie zglupielismy, dalej zyjemy oszczednie...a w sobote mnie pobil. Musze sie wyprowadzic i Swieta spedze zapewne w obcym pokoju sama :( Wiem, ze Cie to nie pociesza ale pamietaj, ze kasa to nie wszystko.

Gość a ja bede miala
wypasione swieta :D:D:D:D

Gość ta co nie ma marzen
nie mow hop, ja w piatek kupowalam swiatelka do ogrodu.... :( tak sie cieszylam, wiem, ze chcial mi sie oswiadczyc. Siedze i wyje, nie wiem czy znajde jakis pokoj szybko, nie mam sil na nic. Wiec nie martw sie autorko, jedzenie nadrobisz za rok, ja tej traumy nie zapomne.