Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Czuje się wyjątkowa z tej 5 :P stalingrad jest ładnym chłopakiem ! Twoje kompleksy powinny odejść w cień, ja się nie wstydzę siebie mimo , że nie jestem ideałem, nie uważam się nawet za ładną, jestem zwykłą przeciętnarą , ale taka jestem i koniec :)

Na zdjęciu wyglądasz na wysoką. Naprawdę masz fajne ciało, mogłabyś modelką zamiast oddawać się tetrykom.

nie bede sie otwierac przed wszystkim zgromadzonymi tu hienami na forum :P kazdy ma swoje powody. tak naprawde chyba kwestia materialna jest w wiekszosci przypadkow ostatnim z powodow dla ktorych dziewczyny ida na taki uklad. bieda jest tylko przykrywka moim zdaniem. ale wrocmy do tematu Stalingrada ! :D

Tak w Grecji jest wiele brunetów, osobiście lubię brunetów z brązowymi oczami, ale Ty mi się naprawdę podobasz taki jaki jesteś. Uroczy :)

Gość a kysz :P
niechsekazdyrobicosechce długo juz to robisz?

Zobaczy się. Mam różnce opcje. Jedną nawet ciekawą i się jej trzymam na 99% (od pseudonimu) ...

Gość a kysz :P
niechsekazdyrobicosechce a mogę Cie zapytac ile masz lat? i ten Twój ( hmm... pan:)- nie wiem jak go nazawac )ma lat?

niechsekazdyrobicosechce tylko takie coś wciąga i trudno bęzie Ci z tym zerwać...