Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

dobra a wiec niech bedzie ze jestem brzydka, wszystkie te zdjecia nie sa moje a wszystko co pisalam o sponsoringu jest klamstwem...hoooj mnie juz to co sobie o mnie myslicie bo zaczyna mnie to wkoorwiac. drugie foto ciala niby brzydkie, temu sie nie podoba retusz a wlasciwie przyciemnienie bo wasow mi tam nikt nie domalowal i szyji nie wydluzyl... pierdy_knijcie sie w leb. jak ja bym miala to wszystk co tu pisalam zmyslac od kiedy sie pojawilam na kafe to bym chyba musiala do was z zakladu dla psychicznych klikac dobrej nocy.

offerma oooooo, widzę że ośmielasz się naigrywać z mocy psychologicznych zagrywek stąpasz po kruchym lodzie, muszę ci powiedzieć to mam sie juz ewakuowac stąd: :D?? czy moze łaska pani "psychologiczna -pożalsie boze-zagrywak" mnie jednak dosięgnie:D i nie skoncze tragicznie :D? Stalingrad no i co z tego, że ładna ? nawet jeśli to jest ona ?

Gość przeciez ona sciemnia
kurtyna! :D

Moja droga, masz 15 minut, wyślij mi "świeże zdjęcie", to daję słowo, że ogłoszę niczym Apostołowie Ewangelię fakt, że twoja uroda jest wielka ...

Kochana ... naprawdę, nie gryzę. Nawet wolę naturalne ujęcia, pewnie lepiej byś wyglądała, bardziej dziewczęco. Widziałem zdjęcia dwa, wyślij i trzecie.

Ufff odsyłacie mnie do psychologów ... bardzo często na tym forum, a ja tak patrzę i się zastanawiam - "Po co?"

faith, wyskoczysz kiedys na piwo moze? :D

Chodzi o to że nie masz dziewczyny ? Od 5 lat o tym myślisz ? Ja zacząłem myśleć o tym że jestem prawiczkiem jak miałem 22 lata i 3 miesiące Ale teraz jestem już pewny na 100% że mój czas nadejdzie za 1,5 roku Teraz jest jednak czas na spanie bo o 6:48 wstaję

:D

a my tobie, chyba bedziesz go potrzebowal :D 🖐️

i sie okazuje, ze tak jak wszyscy na prawikow narzekali, tak teraz beda po nich plakac :D

Skąd mam wiedzieć Moim zdaniem jednak wróci bo nie ma innych zajęć. Dziewczyna stąd się zgadza żeby przyszedł na imprezę Sylwestrową a ten nie wiadomo czego chce Sam bym poszedł ale w tym roku jeszcze spędzę go w domu oglądając koncerty w TV

a moze w 2016 wyskoczymy gdzies na koncert?