Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dość

Współlokatorka ma pretensje, że pale!

Polecane posty

Gość mam jej dość
witam, sprawa skonczyla sie tak, ze odzywalysmy sie zdawkowo i dzis znowu powiedziala (nie krzyczala o dziwo) ze palilam, a nie palilam w domu. Wkurzylam sie wiec i powiedzialam ze juz mowilam ze jak jej nie pasuje to niech sie wyprowadza. Sytuacja napieta i jak tak dalej pojdzie to kaze jej spakowac manatki. Mam prawo sobie palic chocby i na przedpokoju

Gość no to mogę jedno poradzić
zacznij palić w domu, skoro ona i tak nie zauważa różnicy.

na dodatek być winna zabójstwa swej wsółlokatorki? http://www.sfora.pl/Papierosy-zabijaja-nie-tylko-nikotyna-a14022 Papierosy zabijają nie tylko nikotyną papierosy | dym | bakterie | patogen | choroba | palacz O wiele szybciej palacza dopadną ukryte w nich bakterie. W dostępnych sprzedaży papierosach odkryto setki bakterii patogennych odpowiedzialnych za ciężkie i przewlekłe choroby - czytamy na labspaces.net. Nie tylko palacze ale ci, w towarzystwie których się pali wchłaniają m.in. - Acinetobacter - infekcje krwi i płuc; - Bacillus - wydłużona forma bakterii, pod tą postacią występuje np. wąglik i tężec ; - Burkholderia - posocznica, zapalenie osierdzia, zapalenie dróg moczowych; - Clostridium - choroby układu pokarmowego; - Klebsiella - łączona z durem brzusznym, czerwonką i salmonellą; - Pseudomonas aeruginosa - pałeczki ropy błękitnej, "typowa bakteria szpitalna" może wywołać wszystko od infekcji ucha po zapalenie opon mózgowych. Wstępne badania francusko amerykańskie na Ecole Centrale de Lyon University of Maryland pokazały, że bakterie występujące w papierosach są w stanie przetrwać proces palenia. Potem podróżują z dymem do przewodu pokarmowego i płuc. JS

Gość mam jej dość
moje pluca- moja sprawa wiec pozwol ze ja zadecyduje o ich dalszym losie:P Zreszta mam rzucac palenie bo sie to wspollokatorce nie podoba? No bez przesady

Gość mam jej dość
jakiego zabojstwa? Chce to niech sie wyniesie, ja jej sila nie trzymam

To w tej chwili bez znaczenia, bo nawet jeśli rzucisz palenie to ona i tak będzie wyczuwać, że palisz w domu. Ma problem w głowie - ubzdurała sobie, a ty tylko potwierdzasz jej wersję pokorną postawą, jakbyś czuła się winna. Powiedz jej, że jeśli bardzo chce możesz zamontować w kuchni kamerkę, żeby mogła cały czas obserwować czy nie palisz.

Gość jhvhgfchfjknmjk
jak ktos pali na balkonie to ten smrod i tak dziurkami dostanie sie do mieszkanie, wiemk bo moja wspollokatorka pali na balkonie a i tak ten smrod idzie do mieszkania

Gość mam jej dość
nie jestem pokorna powiedzialam ze moze sie wyniesc jak jej to az tak przeszkadza.

Wniosek: po co ci palacze tak się męczą, wychodzą na zewnątrz, tworzą palarnie, po co ta cała ustawa, skoro i tak wszystko czuć, bo wwiewa, bo na wlosach bo na ubraniu. Palmy gdzie nam się zechce bo i tak nie ma różnicy.

naprawdę te bakterie tak Cię rajcują? Czy z Tobą wszysko oki? moze jesteś fiu fiu?:-) O wiele szybciej palacza dopadną ukryte w nich bakterie. W dostępnych sprzedaży papierosach odkryto setki bakterii patogennych odpowiedzialnych za ciężkie i przewlekłe choroby - czytamy na labspaces.net. Nie tylko palacze ale ci, w towarzystwie których się pali wchłaniają m.in. - Acinetobacter - infekcje krwi i płuc; - Bacillus - wydłużona forma bakterii, pod tą postacią występuje np. wąglik i tężec ; - Burkholderia - posocznica, zapalenie osierdzia, zapalenie dróg moczowych; - Clostridium - choroby układu pokarmowego; - Klebsiella - łączona z durem brzusznym, czerwonką i salmonellą;

Gość mam jej dość
a daj spokoj, chce palic to pale to moja sprawa

Gość Mark+Iza
nikt nie da gwarancji na zycie. bedziesz na odwyku a samachod cie potraci albo doniczka spadnie z okna i cie zabije szybciej niz papieros. chca palic niech pala.wolnosc tomku w swoim domku. ale tylko w swoim i tylko tobie.

Gość CCC ...
poradzcie co mam zrobic gdy moja kierowniczka pali w pokoju jak smok? ja choruje na serce i jestem po operacji tarczycy a ona na to nie zwraca uwagi myslalam ze jak wejda nowe przepisy to ona opamieta sie. ale gdzie tam.