Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfffdsdffdfsdfds

Mam 20 lat, nigdy nie miałam chłopaka, moje koleżanki są już zaręczone

Polecane posty

ja mam 23 lata i też nie i dziwię się że się ludzie zaręczają przed 30

Gość szewcio
Cześć mam 20 lat i reszte z tego tematu.Prawie nie mam przyjaciół i nie mam z bytnio komu sie pożalić strasznie jestem samotny praktycznie nie wiem co to kobieta bo nigdy nie dotknąłem nawed w ręke a jedyna moja styczność z jaką kolwiek dziewczyna to chyba w autobusie jak kołomnie siedziała.potrafie wszystko zrobic jestem mądry waże 75 kilo wzrost 178 cm wiele trenowałem czesto biegam lubie sparingować jestem cichy zabawny bardzo szczery wiele mi osób mówi że można na mnie polegać.Cały czas udaje przy innych że wszystko jest wpożądku ale tak nie jest strasznie mi jest smutno że jestem sam z właszcza ehh strasznie mi sie podoba pewna dziewczyna siostra mojego kolegi też nie miała chłopaka kontak z rodzicami i jej bratem mam bardzo dobry cały czas mi się śni myśle o niej cały czas a kiedy ona jest w pobliżu nie mogę odychać i jest jeszcze gożej aż brzuch mnie boli ... co mam zrobić sądze ze nie mam u niej szans ktoś powie spróbuj co ci szkodzi szkodzi naprawde bo mam sie jej zapytać czy umówiła by sie ze mną nie ma szans a wyszło by z tego straszny w styt pewnie takiego jak ja by wyśmiała a potem przebywać w towarzystwie ich rodziców i samego kumpla znam ich wiele lat i ich reakcie na pewne sprawy wiecej bym sie tam nie pokazał wiec zostało mi spytać sie o porade co mam zrobić zeby o tej dziewczynie zapomniec bo nie daje już rady nie ma minuty odpoczynku żeby o niej nie myślał a próbowałem już chyba wszystkiego prosze pomuszcie!{ przepraszam za ortog. pisze przez tele}

Ja też szukałam, szukałam i nie mogłam znaleźć aż w końcu stwierdziłam, że mam to w dupie i przestałam szukać! I sam się znalazł całkiem szybko ;] I tak w styczniu stuknęły 3 lata. Mam 22. Wiem, co chcę robić w życiu, studiuję, ale prawdę mówiąc chciałabym być już żoną ;P

Gość gość
" jestę studentę 2013.03.20 Ja też szukałam, szukałam i nie mogłam znaleźć aż w końcu stwierdziłam, że mam to w d***e i przestałam szukać! I sam się znalazł całkiem szybko ;] I tak w styczniu stuknęły 3 lata. Mam 22. Wiem, co chcę robić w życiu, studiuję, ale prawdę mówiąc chciałabym być już żoną ;P " X To wcale nie masz źle. Śmieszy mnie ze małe dziewczynki w liceum uporczywie szukają chłopaka Za to ja nigdy nie szukałam Mam 20 lat i jestem sama Także czekanie na tego właściwego nie ma sensu Trzeba działać

Gość gość
ja rozumiem autorke. Sam nie mialem nigdy dziewczyny a moje kolezanki wszystkie mialy chlopaka a polowa byla zareczona albo miala meza ewentualnie miala juz dziecko lub byla w ciazy. Wszystkie max 24 lata.