Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalalalalal

Czy jestem gruba?

Polecane posty

61kg przy tym wzroście to bardzo dużo. Ja mam 160 wzrostu i ważę 46kg. Tylko, że maja waga nie jest stała ale tzw wahająca się-od 44kg do 48kg

Gość matko jedyna..
Naskoczył na dziewcyznę...jest nastolatką to w koncunormalne ze chce wiedziec co myslą inni o jej wyglądzie:D:D Moim zdaniem dobrze wyglądasz, ale pare kilo tez mozesz zrzucic;p

Gość .brand
jak mnie irytują laski które piszą że wazą poniżej 50 kg przy wzroście 150 coś itd, pochwalić się chcecie? to nie na tym topiku, załóżcie sobie osobny w którym będziecie pisać jak chude jesteście... i niiieee, nie jestem gruby wielorybem, bo mam podobne "parametry" do was, ale topik nie jest o tym ile kto przy jakim wzroście waży;) autorko nie jesteś gruba, ale schudnąć zawsze można i tyle w temacie.

Gość matko jedyna..
.brand dokładnie zgadzam sie z tobą w stu procentach....napisze taka w takim temacie jaka to ona nie jest szczupla, a pozniej tak zalozycielka tematu popada w jeszcze wieksze kompleksy niz miala...i dziwią się ze anoreksja sie na swiecie szerzy...popukajcie sie w glowe

matko jedyna - oj, no przeciez pisalem, ze w koncu zrozumie na czym polega zycie :P No i przeciez "mowilem", ze powinna sie stad jak najszybciej ewakuowac, mam nadzieje, ze posluchala dobrej rady ;)

Gość matko jedyna..
do matko jedyna...spokojnie nie popadnę w jeszcze większe kompleksy i nie zacznę się głodzic, co w tej glowie jeszcze mam;p

Gość matko jedyna..
no ja mam nadzieję:D Hmm..czemu masz mój nick?

Gość lalalalalalalalaalalal
no w sensie ze do ciebie to mialo byc;p

"spokojnie nie popadnę w jeszcze większe kompleksy" - to znaczy, ze Twoje kompleksy sa juz spore, czy moze ... ze w wieksze juz popasc sie nie da? ;)

chyba jakaś kobieta Cię w życiu skrzywdziła, bo jesteś bardzo złośliwy;p A swoją droga co facet robi na babskim forum?

Nie, nie jesteś gruba, chetnie zamienię się z Tobą...:-) Masz i takie i tyłek, tak jak powinna miec KOBIETA ., a nie anorektyczki pozdrawiam!!!😘

W sensie, ze chodzi o moja mame? :D Tak, zawsze mnie dobrze karmila :D Co ja tutaj robie? - uswiadamiam :classic_cool: P.S. a Ty nie umiesz grzecznie odpowiadac na pytania!!! :P

Gość wstydze sie.....
dupe masz wielką

grzecznie czy nie grzecznie, poprostu nie lubię gdy ktoś wyładowuje na mnie swoje frustrację;p

wstydzę się...-wiem:D ale dzięki za informacje...

Gość ssszynka
Waga jeszcze nie swiadczy ostatecznie o figurze - z takimi parametrami mozesz byc lekko przysadzista albo fest gruba, to zalezy od twojej konstrukcji. Ale na pewno ulomkiem nie jestes i nie zawadziloby troche schudnac

Gość jakotakoowako
Kobieta powinna odjąc od swojego wzrostu 110 i wtedy ma idealną wage- oczywiscie ideal to pojecie wzgledne ale mam na mysli szczuple, drobne ale nie wychudzone ciało. Moze i miescisz sie w gornych granicach tabelkowej prawidlowej wagi ale jestes dosc masywna

Gość ssszynka
A,i zdjecia sa. Na zdjeciach grubo nie wygladasz. Jest ok

do sszynka- po to wstawiłam zdjecie zeby mi ktos nie mowil ze waga, to zadna informacja;p a do Borsuka.....- jednak jesteś wredny, a miała cichą nadzieje, ze jednak nie..

Gość aja aja
nie jesteś gruba!!! wyglądasz b.dobrze, a że kilogramów trochę za dużo - może być winą ciężkiego kośćca :) spoko. nie masz się czym przejmować, a już na pewno nie gadkami w stylu - ja przy Twoim wzroście ważę 20 kg mniej :D

się czepiacie dziewczyny... zupełnie nie wiem dlaczego. Przecież dobrze wygląda. Ja mam 166cm i ważę tylko 2kg więcej, a wyglądam (chyba) gorzej. Tzn uda mam szczuplejsze, ale za to odkłada mi się w talii :P

odp. Tak jesteś gruba. Przy 158cm powinnaś ważyć 48 kg, max 50. Ale jak byś ważyła 55 i miała dobrze rozłożone te kg to też by nie było tragedii. Tak czy inaczej, powinnaś schudnąć.

Gość ssszynka
No i dobrze, ze dalas zdjecia, bo w zyciu bym nie powiedziala, ze tyle wazysz przy takim wzroscie. Ja bym ci dala jakies 53-55 kilo

man ciekawe w takim razie jak ty wyglądasz? Pewnie leczysz swoje kompleksy kosztem innych

Gość zuza w miarę ok bez tego fryza
no ja też uważam że nie wyglądasz źle:) ja mam 157 cm (kiedyś ważyłam ok 57,5 to czułam się już nie najlepiej) z tym, że ja mam mały biust, i wyglądałam na pewno grubiej od ciebie. nie obżeraj się po prostu staraj się trochę ograniczyć słodyczy zacznij ćwiczyć i na pewno trochę schudniesz, jeśli sie sobie nie podobasz, ale ogólnie na prawde nie jest źle, mi bardzo ponmógł aerobik bo i trochę schudłam, i miaąłm więcej energiii:) tylko teraz juz pracuje i nie mam już czasu na nic, jestem strasznie rozleniwiona jak przychodzę do domu;/ i obyś się bardziej nie roztyłą, bo wtedy będzie już co raz gozrej. a nie słuchaj pierdolenia tych pięknych które mówią że ważą 40 kg i wcale nie są za chude, w komplexy przez takie można tylko wpaść.