Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MI-2

Jak facet Dziewczynie, tak dziewczyna facetowi..

Polecane posty

Gość MI-2
Wiecie co?? jestem ciekawa jaka bedzie mial mine czy jemu tez to sie spodoba?????:D Powiem wam czemu te prezenty od Niego sa uja warte 1) misiek to juz którys z kolei co ja kurwa bede do konca zycia miski dostawac na 30 ur tez???????? po 2) ramka na zdjecia nie mam jej juz gdzie postawic bo mam ich kilkanascie(on czesto u mnie bywa wiec widzi ze je mam!!) po 3) ceramiczny garnek/dzbane na kawe postawiłam w kuchni bo tam pasuje, tata sie cieszy bo ma swoj na kawe;] tak sobie sypie wosebe czy jaka tam pija;]...4) solniczki w takim ceramicznym ozdobym wagoniku kurfa na co mi solniczki?? na pewno ich na siebie nie załoze -to juz 4 do kompletu, mama raz stawia na obiad plastikowe, mamy jeszcze solniczki w kaczki...blaszane i drewniane...

Już bym chyba wolała nic nie dostać, niż jakieś badziewia. Może pogadaj z nim tak szczerze. Jaka była Twoja reakcja, jak zobaczyłaś co dostałaś?

Gość blaaa
"im trzeba prosto z mostu i tak dalej.Po prostu jak kupuje badziew,znaczy,ze przestal sie starac i czesc" no i myślę ze w tej wypowiedzi jest sporo racji. trzeba prosto z mostu. po Twoich wypowiedziach nie da się stwierdzić czy Twoj facet nie ma gustu, czy po prostu to olewa

Gość MI-2
Jaka była moja reakcja?? wiesz dzien przed mi wypeplał co mi kupil a mi mina zrzedła jakbym Go czyms skrzywdziła, ze kupil taki szajs....Takze juz wiedziałam co dostane nastepnego dnia..ale myslałam ze nie wiem hehe ze zartował?? ..No powiedziałam dziekuje, bardzo ładne bez entuzjazmu.. spytał czy mi sie nie podoba?? a ja ze podoba ale moja mina byla jak kop w dupe przez usmiech...myslałam ze to wypieprze jak zajade tylko do domu, mamam mnie powstrzymała..;/

Gość MI-2
Predzej nie ma gustu, nie zdaje sobie sprawy z pewnych zachowan kulturowych, społecznych nie wiem???, mam wrazenie ze jest przygłupi lub udaje bo dwa razy zdazyło mu sie bez okazji kupic mi rzeczy które widział ze mi sie podobaja a teraz jak kula w płot..Sory, nie powinno sie tak pisac o ukochanej osobie ale kiedy ten temat wraca jestem wkurwiona jak mozna byc takim niemyslacym i kupic takie chujstwo kobiecie, ktora tak skacze nad facetem;/...

Gość faceci sa rozni
o rany -solniczki?! -ramki?! -dzbanek na kawe?! to sie chlopak postaral,nic mu juz nie dokupuj!zero litosci!Bo inaczej na nastepna okazje dostaniesz maselniczke z cukierniczka!Chyba tego nie chcesz.Sa naprawde fajne zestawy kosmetykow,niedrogie,np.balsam ,krem,jakies mleczko.Duzo nie kosztuje ,a dziewczyny lubia takie rzeczy,po prostu chcial miec z glowy i tyle.Mozesz mu dokupic w kiosku plan miasta,jak spyta o co chodzi-powiedz,ze myslalas,ze sie ucieszy.

Gość MI-2
Octavia. dokładnie, tez juz wolałabym nic nie dostac albo czekolade i roze..bo tak przyprawił mnie o nerwy masakryczne..jedyny plus nie musiałam sie wysilac;], łaczny koszt prezentu 20 zł;]. Przestałam sie przejmowac jak głupia i latac zeby kazdemu dogodzic i zeby było miło;]

Gość MI-2
faceci sa rozni Dzieki ale sie usmiałam :* z tym planem własnie jak dzis mu to kupowałam i sobie przypomniałam to powmyslałam ze nie ma uja!!, jak tylko widziałam, jakis zestaw kosmetyków takie wiecie pakowane dezodorant, balsam i cos tam to az zakipiało bo kosztowało to z 25 zł;]

Gość MI-2
jestesmy po 23 ja i 24;]...

Gość MI-2
No własnie na nastepne urodziny licze na ceramiczna cukiernice, maselniczke xD, imbryk taki wiecie z plastiku po 4 zł do herbaty i skarpety, (bede miałą dla kazdego prezent na Boze Narodzenie):D

Jak w ogóle można wpaść na pomysł tak beznadziejnego prezentu. Naprawdę bym z nim pogadała na Twoim miejscu. Niby liczy się fakt, że pamiętał- ale mógł chociaż kwiatka kupić. Tragedia.

Gość MI-2
Nie umiem wprost powiedziec, bo wyjde na niewdziecznice...licze tylko, ze ten prezent da mu popalic!!!!! a jak jemu sie nie spodoba to bedzie oznaczac, ze jest niewdziecznikiem bo ja na jego prezent nic nie powiedzialam;]., pozna ze nie zawsze dostanie taki fajny prezent jak zawsze

Gość MI-2
Wystarczajaco, by raz do roku kupic cos swojej kobiecie;]