Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MI-2

Jak facet Dziewczynie, tak dziewczyna facetowi..

Polecane posty

Gość MI-2

Hej Kobiety, moze moj problem nie urasta do tutejszej rangi problemow ale ostatnimi czasy mnie zirytował bardzo, do rzeczy; byly moje urodziny- facet kompletnie sie nie wykazał;/...kupil jakies pierdoly z sklepu po 4 zł( odrazu poznałam bo nieraz tam chodze kupic cos do kuchni itd)..Urodziny sie ma raz w roku, a On kupil klamotyjak ciotce na imieniny;/...bylo mi cholernie przykro bo ja zawsze staralam sie i na swieta i w jego urodziny kupic cos uzytecznego np jakich ciuch kosmetyk ( jego stac ma prace i dorabia sobie takze to nie biedny student;/). Nawet usciułałam ze stypendium i jak nie mialam na cos porzadnego..nigdy nie załowałam mu...Zabolało mnie to, jestem kobieta i doskonale wie, ze np nie mam sie za bardzo w co ubrac bo pakuje kase w studia, ze ta kase ktora wydał na te pierdoły nieuzyteczne mogł spokojnie przeznaczyc na cokolwiek co sie kobiecie przyda np perfumy, jakis kosmetyk, bluzke nawet za 30 zl....a na ten szajs z moich obliczen wydał z 40 zł...Odwdzieczylam sie mu i na jego ur zamiast jak zwykle czegos fajnego(osobistego) kupilam rownie chujowe pierdoly, ciekawe czy sie tezzzz tak bedzie musiał ucieszyc...POZDRAWIAM NIEMYSLACYCH( na codzien bardzo sie kochamy i planujemy niedługo zareczyny) jakby ktos mi wytknał, ze pewnie mnie chce rzucic..PROSZE Ocencie czy dobrze ze sie tak REWANŻUJE??...mimo, iz nie chce tak sie odegrac to wiem ze to Go ocuci jesli liczy na kolejny ciuch ode mnie...

Gość a tak w ogóle
Dobrze zrobiłaś, może nie był świadomy, że prezentem ze sklepu za 4 zł. nie sprawi ci przyjemności albo po prostu nie ma gustu.. ale może zastanowi go twój prezent i dojdzie do jakichś wniosków:)

Gość MI-2
No dokładnie..ale jeszcze przed moimi ur mówiłam ze zastanawiam sie czy Go nie wziąśc na zakupy, to bedzie łatwiej cos dobrac i ja zapłace..wiec mógł sie tym samym odwdzieczyc.. siedzi to we mnie bo ja sie staram bardzo a to mnie zabolało, ....i jak sie cieszył jak mi to dawał... czujecie dostałam solniczki, ceramiczny kubek na kawe do sypania, ramke i miska;/.....jesli widział, ze ja mu kupowałam zawsze cos z ciuchów to czemu nigdy sie i mnie nie odwdzieczył wiedzac ze kobiety lubia sie stroic......ani razu przez 2 lata zwiazku nie kupil mi nawet złamanego lancuszka ze srebra za 20 zl bo takie tez sa...

Gość MI-2
Nie cierpie byc msciwa ale sam fakt, ze tak mnie uraczył siedzi jak kolec....jak ja wiem ze tymbardziej sie staram a On mi takie cos kupil w takim lipnym sklepie(juz bym nic nie powiedziała jakby to byly Mikołajki, czy imieniny)...Nie chce byc taka i sie odgrywac, ale niech sie poczuje skoro jemu sie tak podobały jego prezenty to moze o takich zawsze marzył????????

Gość blaaa
nie dojdzie (mała szansa, że załapie), facetom trzeba zwykle wprost. jestem facetem

Gość aaaaa3aae
Dobrze zrobilas. Ja mialam niedawno podobna sytuacje. Na miesiac pojechal do swojej rodziny, w tym czasie mialam imieniny. Zapomnial, zyczenia zlozyl jak mu o tym wspomnialam. Prezentu nie oczekiwalam, z racji tego ze go nie bylo. 7 dni pozniej on mial urodziny. Zlozylam mu telefonicznie zyczenia. Prezentu nie kupilam. Niedawno ja mialam urodziny, on kupil mi prezent, ale zrobil to jakby musial i tez wypomnial mi ze nic nie dostal na swoje urodziny. Dziwnie sie czulam, zwlaszcza ze prezent nie byl niespodzianka bo pokazal mi go dzien predzej. Teraz mial imieniny i kiedy dostal prezent ode mnie to byl szczesliwy jak dziecko. Nie spodziewal sie w ogole, zrobilam mu niespodzianke.

Gość aaaaa3aae
I znowu tekst ze faceci nie maja mozgu, ze trzeba im mowic co maja robic. Dajcie juz sobie spokoj wy lenie smierdzace, chodzicie tylko na latwizne:o

Gość MI-2
blaaa ale chyba mniej wiecej kazdy facet wie co kupic do jasnej KOBIECIE np bluzke bielizne kosmetyk korale cos z bizuterii, cokolwiek byle nie prezenty a'la ciocia na imieninach;/....powiedz mi Ty bys takie cos kupil swojej dziewczynie jesli Ona by Ci kupowąła jakis fajny , firmowy ciuch?????

Gość MI-2
aaaaa3aae...bezczelny naprawde;/...ja na Twoim miejscu bym mu nic nie kupiła sam nie kupil i mial jeszcze pretensje jełop..!!! czuje ze rosnie we mnie frustracja;/....

Gość a tak w ogóle
Faceci już tacy są niedomyślni:) ale myślę, że on po prostu nie wiedział co ci kupić, gdyby miał to gdzieś to dostałabyś plastykową figurkę buddy za 2 zł a napisałaś że w tym sklepie wydał jakąś konkretną sumę za którą można byłoby kupić już coś fajnego w normalnym sklepie. Może po prostu przy najbliższej okazji zasugeruj mu co byś chciała dostać wtedy i ty będziesz zadowolona i facet bo nie będzie musiał myśleć co ci kupić:)

Gość hjrsjvvvvvvv
a kiedy on ma urodiny? kiedy mu to das??

Gość mi moj ostatnio dal skrzynke
ktora robil dla siebie, z materialu ktory kiedys mu dalam bo zapomnial :(

Gość MI-2
do aaaaa3aae a tak z ciekawosci co Ci kupil???

Gość MI-2
urodziny ma niedługo;] ..nadmieniłam ze cos juz mu kupiłam a on tak podgadywał i wyszło ze mysli ze to jest kolejny ciuch dla niego;]....TAKIEGO WAŁA sie zdziwi;]...

Gość a tak w ogóle
Ale ten facet z opisu wyżej to już przegiął, też nieźle bym się wkurzyła, no cóż są ludzie i parapety, bycie facetem nie usprawiedliwia takiego zachowania

Gość blaaa
źle to odbieracie. podam na swoim przykładzie- potrafiłem lazić po sklepach przez parę dni, nie mogąc wymyślić czegokolwiek co mogę kupic. mówisz że mógłby Ci kupic bluzkę- nigdy bym się tego nie podjął, bo nie miałbym pojęcia jaki kupić rozmiar, i czy to będzie pasowało mojej Lubej. kupił coś, pamiętał, mówisz że się cieszył kiedy to dawał- znaczy że prawdopodobnie się starał. oczywiście istnieje też możliwość, że to olał i kupił cokolwiek, to już nie mnie oceniać.

Gość MI-2
Sugestii to mial od uja;]...ze sie tak wyraze... sory ale dziwne zeby faceci nie wiedzieli ze na swieta Bozego Narodzenia nie ubiera kurczaka a choinke tak samo zeby nie wiedzieli ze kobiecie kupuje sie KOBIECE rzeczy, ze kobiety nosza bizuterie, i wcale nie trzeba az tak sie wykosztowac zeby ucieszyc kobiete, nie oczekuje brylantow z Szwaroskiego, wystarczyłby zwykły łancusze, branzoletka koilczyki...ehhh PRZYKRO MI JEST!!!!

Gość blaaa
dodam jeszcze, że fakt, znacznie łatwiej jest facetowi (przynajmniej mi), kiedy byłem z moją Lubą na zakupach, kupowała sobie biżuterie, widziałem nad czym sie zastanawia, wybrała jedno, a ja Jej potem dokupiłem drugą rzecz ktora Jej się podobala.

Gość MI-2
blaaa wyglada jakby mnie w ogole nie znał..a to boli najbardziej..zeby kupic balsam o ładnym zapachu, czy branzoletke czy cos podobnego to wcale nie musiałby znac rozmiaru, poza tym ja znam jego wymiary XXL moich ciezko sie nie domyslic(zreszta mu mówiłam) jestem cienka jak patyk wiec najmniejszy rozmiar bedzie pasowac

Gość soszzagłębianka
no przesadził. Jak ja bym robiła takie prezenty facetowi to oczekiwałabym coś podobnego. Niekoniecznie firmowego ale coś co co utwierdziłoby mnie w przekonaniu że mu na mnie zależy. To nie musi być coś ekstra ale np kwiaty no coś co pokaże że jestem dla niego ważna

Gość MI-2
blaaa MOJ LUBY tez widział co mi sie podoba;], nieraz jak chodzilismy po sklepach to weszlismy do jakiegos w galerii i niespodziewanie zaciagnełam Go dop przymierzalni i kupilam bluzke jakas ;]...On mi nigdy;]

robicie tragedię z kilku nietrafionych prezentów jak dzieciaki na gwiazdkę... ja też często zapominam o ważnych datach, bo nie przywiązuję do tego szczególnej wagi. kochają was? szanują? to pozazdrościć. nie róbcie z siebie materialistek. jestem kobietą.

Gość blaaa
co do rozmiarów- naprawdę, faceci (poza nielicznymi wyjątkami) się na tym nie znają. Bardzo możliwe jest, ze jest jak mówisz, że sie nie stara, nie zamierzam być "solidarny" i go bronić. ale ja np. zawsze miałem ogromne problemy z kupowaniem prezentów (choć zawsze chcialem kupić coś jak najlepszego)

Gość MI-2
soszzagłębianka kwiatów mu nie kazałam kupowac bo uschna i mam tego suszu kilkanascie egzemplarzy w pokoju;]...

Gość soszzagłębianka
chyba Cię wykorzystuje. Przykre

Gość MI-2
blaaa no dobrze nie musi sie znac za bardzo, jesli miał problem nie mógł sie doradzic mamy??? siostry?? czy w ostatecznosci zabrac na zakupy?? ja np nie zczysciłabym mu portfela bo kupilabym cos do 30 zl:(((..sory ale jesli dajesz komus cos zeby to bylo osobiste( te wszystkie rzeczy ode mnie nosi ciagle) to ta osoba powinna sie podobnym odwdzieczyc..jak sie kolezanka spytała co dostałam ja jakos bez namysłu powiedziałam prawde.. ucichła i dziwnie sie spojrzała (pewnie pomyslała ze mam niedorobionego chłopaka) sory ale kobiety i faceci powinni wiedziec ze prezenty kupuje sie odpowiednio co do okazji, ciekawe co by zrobil jakbym mu kupila rózowe skarpety w paski mowiac i tłumaczac sie tym ze nie wiedziałam co kupic;]...wkoncu mam na tyle rozwiniety łep zeby wiedziec, ze facetowi sie nie kupuje rozowych skarpetek(chyba ze gej;P)..Moj szwagier jakos z kupnem super prezentow nie ma problemów i tez je sam kupuje i zawsze sie ON Right way

Gość faceci sa rozni
nie mozna ich do jednego worka wkladac. Ja np,od bylego meza dostawalam zawsze straszny badziew,przywiedle kwiatki,albo 1 kwiatek,albo jakas tanioche.I wiem jak to wkurza i jest przykro kobiecie,bo moj kase mial,tylko zalowal,albo olewal po prostu.Od terazniejszego meza zawsze dostaje cos extra,naprawde,a jak nie ma pomyslu ,to idziemy do sklepu razem i kaze mi wybierac.Wiec nie ma co gadac,ze faceci sa tepi,ze im trzeba prosto z mostu i tak dalej.Po prostu jak kupuje badziew,znaczy,ze przestal sie starac i czesc.I dobrze zrobilas Autorko,ze mu kupllas tez byle co,a moze zdradz nam co to takiego?Bardzo ciekawa jestem!

Gość aaaaa3aae
mi-2 --- dostalam calkiem fajny prezent, bo kwiaty, sweterek i jakis tam slodycz. Teraz on znowu wyjezdza, przed swietami, a raczej sie wyprowadza i nie wiem czy dostane cos pod choinke. Ja juz mysle co mu kupic, ale z racji tego ze nie wiem kiedy wyjedzie nie wiem kiedy zakupu dokonac

Gość MI-2
faceci sa rozni zgadza ze sa rozni i taka wymówka ze im z mostu itd zgadzam sie przeciez nie sa debilami!!!!!!!..Wiecie jaka miałam mu niespodzianke przygotować?? miałam upiec pietrowy tort z dedykacja, kupic dobre wino i jakis ciuch miałam sie w tymcelu wybrac na konkretne zakupy;]...i pojechac do Niego z zyczeniami;]...On mi prezenty dał w foliówce;]...a co ja mu kupiłam?? skarbonke-bo ma duzo drobnych i kubek duzy na KAWE i kartke..miałam sie zlitowac i chociaz jakis sensowny adresownik kupic mu ale jak soebie przypomniałam ten sklep w którym kupił mi te zajebiste prezenty jak dla zebraka to stwierdziłam ze wystarczy i teraz ja sie okupie;]

Gość MI-2
Zastanawiałam sie zeby mu kupic badziewnego mikołaja lamke za 5 zł był w sklepie po 4 zł ale to jeszcze mysle nad tym:P