Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvelinnneee

CZY KĄPIECIE SIĘ CODZIENNIE??

Polecane posty

Gość wierzba przydrożna
Świnie się nie myją i żyją! mycie nóg to Twój wróg! Częste mycie skraca życie! Mądrzy ludzie żyją w brudzie! Jeden raz dziennie biorę szybki prysznic, a 2 razy w tygodniu moczę się godzinami w wannie (uwielbiam to, ale mam za mało czasu, by robić to częściej). :)

Wiecie po co 2 razy dziennie? Wieczorem solidne umycie sie po całym dniu, to ze nie czujesz sie ze pocisz nie znaczy ze tak nie jest, skóra wydziela swoje substancje do których przykleja sie pył itp zatykając pory. W nocy skóra oddycha i sie regeneruje więc miło jak jest czysta... A i w nocy człowiek sie poci wtedy starczy szybki prysznic z rana, namydlić sie spłukać i gotowe...

Gość whedif
no toż przecież o to chodzi jak pisze mariiika naturalne jest namydlenie się jeśli mam się potem wytrzeć w czysty ręcznik

przeciez ręcznik nie jest czysty jak sie nim juz raz wytrzesz hahahahha. Ludzie co z was za brudasy.

Gość Raakija
tez nie wierze ze codziennie sie kapiecie Nie wierz. A ja juz wiem, dlaczego muszę wysiadać z autobusu latem.. Takie syfiary jak ty tam capią.

Gość kawaiineko
Nie wierze, że są jeszcze ludzie którzy nie kąpią się codziennie... :( To obrzydliwe, jak w epoce kamienia łupanego. Wtedy ludzie też nie kąpali się za często. Prysznic- codziennie, zęby- 2x dziennie (rano,wieczór), balsam co 3 dni. Włosy co 2, czasem co 1. Nawet jeśli nie czujesz, że śmierdzisz (bo samemu nie czuć) to na pewno nie wydzielasz miłego zapachu 0_o.