Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvelinnneee

CZY KĄPIECIE SIĘ CODZIENNIE??

Polecane posty

Gość whedif
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam ktoś napisał ze nie na NIKOGO kto bierze prysznic 2 razy dziennie albo jak słyszę o myciu "miejsc strategicznych" to też mnie mdli :O:O:O:O:O:O:O no ale to nic. we Francji z higieną jeszcze gorzej.

Gość vivat ekologia
haha a ktoras tam pisze z duma, ze codziennie ona i jej maz kapia sie w wannie i ona nie wyobraza sobie dnia bez kapieli w pelnej wannie. Biedna mysli pewnie, ze jakby sie wykapala w wannie z woda do polowy to pewnie bylaby brudna.. zal mi tych dziewczyn, glupota nie zna granic. Ktos tez slusznie zauwazyl ze nie liczy sie czestotliwosc a skutecznosc mycia. Panie nie potrafia sie porzadnie umyc wiec ciagle smierdza wiec ciagle powtarzaja czynnosc brania prysznicu czy kapieli

Gość lenka i iga
jesuuu nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2x dziennie to chy ba norma o czym tu dyskutowac nawet.. wchodz e 5min i umyta .. jak mozna wstacz lozka i leciec bez prysznica??? a polozyc sie do lozka?? a le widac toz domu wyniesione sie ma.. chl;aopa syfa zrozzumiem ale dziewczyny?? wstyd

Gość mnfk
prysznic w 5 min? a ktora czesc ciala pluczesz w tym czasie?

Gość interesujace
jak dla mnie prysznic= mycie cialego ciala, wlosy, potem odzywka, depilacja. Sam prysznic min pol godz. Potem wytarcie sie, nalozenie balsamu, ubranie sie, wysuszenie wlosow. Godzina jak nic. Czyli jezeli wszyscy biora 2 x dziennie to jak na 6 do pracy to pewnie przed 4 wstaja. Oh jaki czysty narod mamy

Gość GINGGONG
tej co bierze prysznic w 5min wydaje sie, ze to cos da, tragedia.... moze wiec najpierw podyskutowac by tu czym w ogole jest prysznic? Czy wejsciem do kabiny, odkreceniem wody, zmoczeniem ciala i wyskoczenie czy tez wejscie i pozadne namydlenie sie, wlosy itd. i wtedy wyjscie. Zapewne ci co biora 2-3 razy dziennie wykorzystuja opcje nr 1. Dlatego wiecznie od was capi i musiecie to robic tyle razy. Macie pozorne poczucie czystosci po takim prysznicu, ale prawda jest taka ze zwykle oplukanie sie nie wystarczy, brod jest i tak do was przyklejony a potem wcieracie to jeszcze w recznik FUJ

ja rano nie myję włosów, nie nakładam odżywek, nie depiluje się i nie robię pilingu...namydlam się, spłukuję, wycieram i nakładam balsam i kremy...zajmuje mi to 15-20 min i to jest właśnie szybki prysznic...a wieczorem bardzo prosze, same zabiegi na włosy to pół godziny...do tego leże w wannie wypełnionej pianą i czasu nie licze

Gość brudasy pod woda
ja pierdole lepszy pozadny prysznic co 3 dni niz ochlapanie sie 5 razy dziennie przez te "czyste" panienki

Gość PAN ANDRZEJ
yyy a po kiego grzyba kapac sie wieczorem w wannie i potem jeszcze rano to samo tylko pod prysznicem??? TO JEST CHORE

Gość kleofas869470
No ja mimo wszystko tez uwazam, ze kapiele rano i wieczorem sa delikatnie mowiac przesada. A twierdzenie, ze ktos kto tak nie robi nie wyniosl tego z domu... Zenada. Jak dla mnie to wystarczy miec troche rozumu i kapac sie czy brac prysznic w zaleznosci od trybu zycia. Jezeli siedze 5 dni w domu, ogladam tv to chorym jest kapiel rano i wieczorem i wynoszenie czegos z domu nie ma tu nic do rzeczy. Ale jezeli pustaki mysla ze szorowanie sie czy oplukiwanie 3 razy dziennie jest ok to ich sprawa, glupoty nie da sie zmyc

Gość sdbvlbla
rano i wieczorem? kurwa to macie z deklem. No jasne ze ALBO rano ALBO wieczorem

Gość bryndziolxxx
oj nie naskakujcie na Betti. A moze dziewczyna bierze kapiel w wannie przed praca, a rano wraca i bierze prysznic i tyle, uzywanie panow tez brudzi

Gość częściej biorę prysznic
kąpię się w wannie raz na 2 - 4 dni. Prysznic dwa razy dziennie - to chyba nie tak dużo? Rano wskakuję pod prysznic, żeby się dobudzić i zmyć to przyjemne skądinąd ciepło po nocy. A wieczorem - żeby zmyć brud z całego dnia. Co do oszczędności - sama byłam kiedyś ciekawa i stojąc pod prysznicem zatkałam korkiem wannę - okazało się, że naciekło mi wody do pół łydki, lubię długo się myć i płukać, poza tym myję też włosy (długie). Oczywiście w ciągu dnia - gdy nie jestem w pracy - myję się w razie potrzeby. Wydaje mi się, że to taki "plan minimum" jeśli chodzi o higienę.

ludzie co wy chcecie od tej dziewczyny tez nie wierze ze codziennie sie kapiecie . Ja to zeby i miejsca intymne codziennie to samd nogi i pachy bo przez 3 dni to juz smierdzi naprawde a latem to wgl . Ale kapiel o ile nie jestem w pracy to raz na 2 dni a jak w pracy to codziennie bo akurat w barze pracuje to ubranie przesiaka zapachem i wgl ale pewnie jak bym przy biurku robila w czystym to bym sie nie myla tak czesto

Gość kupatuskapsryży
ja sie myje raz na 3 dni i nie smierdze czesciej szkoda kasy a po drugie primo nie lubie prysznicow wole kompiele ale mnie nie stac na kompiel codziennie a pod prysznicem trzeba stac a nooogi bolą!

Gość majordomus
ja nie myje sie codziennie tylko jak zaczynam walic

Gość tomilidzons
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jestem facetem , i strasznym leniem , Jak był prysznic to codziennie . Teraz nie ma to nie codziennie bo mi sie niechce wchodzic do wanny . Ale normalnie jesli jestem w zwiazku i z kobieta to srednio 2 razy dziennie

Gość na głupote nie ma rady..
co trzeci dzien >? :-o ehhh ja czasami nawet 2 razy dziennie.

Ja sie w ogole nie kapie :D nie mam wanny Biore prysznic - na ogol codziennie. Zima jak sie mniej ruszam, albo zle czuje, czasem co 2 dni (ale myje sie kilka razy dziennie). A teraz latem , jak jest tak parno, kapie sie co najmniej 2x dziennie. Czasem do 5.

Gość hipokryzja wita
jasne. Znalem taka co to "2 razy dziennie brala prysznic". Jak ja poznalem blizej to sie okazalo. 2 razy na tydz. Z pipska jej jechalo .... kazdy tak gada tylko, ze z rzeczywistoscia nie wiele to ma wspolnego OD WAS WSZYSTKICH WALI!!!!

Gość dscdsc
a wiecie co wam powiem? niemcy myją sie co drugi dzien i żyją! Wiem bo byłam na wymianie pl-de i dziewczyna (niemka) jak była u mnie w polsce to normalnie co 2 dzien sie kąpała i jakos od niej nie smierdziało ani nic, normalna zadbana dziewczyna. jak byłam u niej to sie zdziwiła że ja chodze codziennie pod prysznic.

Gość ania19999999999999
2 razy dzinnie prysznic plus oczywiscie mycie twarzy i zębów

Gość ania19999999999999
a włosy mam do łopatek , ładne i gęste ( kazdy je chwali ) a myje codziennie ,albo co 2 dzien i jakoś przez to wcale nie sa brzydsze

Gość ania19999999999999
a zęby myje 3 razy dziennie

Gość ania19999999999999
a dupe myje raz na tydzien

Gość ania19999999999999
jasne :P moze ty troliku

Gość ania19999999999999
a no i czasami gole kutasa ale to nie częsciej niz raz na miesiac

Gość klamczychy
!!!:D

Gość evvelinnneee
a czy podmywacie się po każdym oddaniu kału?

Gość whedif
czy to pisała ania grodzka:) ?