Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evvelinnneee

CZY KĄPIECIE SIĘ CODZIENNIE??

Polecane posty

Gość evvelinnneee

pytam tylko odpowiedzcie prosze szczerze, wszyscy mówią ze są czyściochami , codziennie biora prysznic lub kapiel w wannie,ale jakos w to nie wierze, jestem młoda dziewczyna , ladną , mam 24 lata i nie myje sie codziennie,moze poprzez brak czasu , oczywiscie codziennie myje zęby ,robię makijaż , ale kąpie się co 3 dzien ,wtedy kiedy myje włosy i jakos nie czuje zeby ode mnie "śmierdziało" , przyznajcie sie-co ile dni sie myjecie!

Gość syfiasta woda
no nie wierze ,ze pisze to młoda dziewczyna !:O

Gość jgjkgh
Ja sie kapie tak jak Robert M , All day , all night

Gość syfiasta woda
jak na 3 dni ?!?!?!? nie rozumiem ...włosy moge myc raz w tygodniu ale prysznic raz dziennie to minimum absolutne ...przewaznie jednak 2 razy dziennie to zajmuje chwile !

Gość laiczka maliczka
codziennie. nie usnelabym bez prysznica.

omg... oczywiscie, rano i wieczorem! a co drugi dzień myje głowę... a zęby to kilka razy. Ty nie czujesz, ale ktoś może tak...

Gość soszzagłębianka
ale mam nadzieję że codziennie się podmywasz chociaż

Gość nudy panie
ja pierniczę serio nie myjecie się codziennie? ble serio nie wierzę że jeszcze ktoś tak robi

Gość bleflejtuchu
Jak mozna sie kapac co 3 dni ale musisz smierdziec bleee.No tak ale panienka wycackana na zewnatrz to wyglada zadbanie a to co w gaciach ma wola o pomste do nieba OCHYDA

moja wspollokatorka tez nie myje sie codziennie, jak z nia mieszkam to przeciez widze ze nie chodzi wieczorem sie myc, jak ja ide do lazienki i przychodze to ona juz przebrana w pizamke i lezy w lozku :o a rano dokadnie tak samo, ja ide sie myc, a jak przychodze do pokoju, to ona juz ubrana w ciuchy i siedzi przed kompem :o jak tak mozna omg, nie zblizam sie do niej blizej niz na 2 metry :o

Gość wssk
Codziennie. A ty jestes zwyklą brudaską, albo prowokatorką. I to, ze nie czujesz, ze od ciebie smierdzi, nie znaczy, ze tak jest faktycznie. Uzycie dezodorantu nie zalatwia sprawy.

Gość Specjal
Nie czujesz, aby od ciebie jechało? Codziennie ranobiorę prysznic, wieczorem staram sie również. Używam chusteczek intymnych i dobrych perfum. Dezodorant. Myjąc sie raz na trzy dni wykończyłby mnie brak świeżości. Ło jezu:o

chyba bym nie usnela nieumyta:O w roznych stanach potrafie wrocic z imprezki ale nawet wtedy pamietam o prysznicu;)

Gość bleflejtuchu
... i jakos nie czuje zeby ode mnie "śmierdziało" -swojego smrodu sie nie czuje...chociaz po 3 dniach to raczej jeb*e a nie smierdzi

Gość moja babcia mawiała tak
panienka: na głowie strój a przy doopie z łopatą stój ...:O i nie wmawiaj nam ,że zmyslamy i piszemy pierdoły bo w XXI wieku mycie sie raz na 3 dni to jakas perwersja :O nie wierze ...chociaż jak jadę autobusem a zwłaszcza latem to klamerke na nos a zimą pod tymi kurtkami czapkami jak sie brudne cielsko rozparzy to rzygać można 😡

Gość soszzagłębianka
ech autorka prowo zrobiła

Gość moja babcia mawiała tak
myślę,ze niekoniecznie prowokacja ...jednak tacy ludzie istnieją

Gość hehehe moja babcia podobnie
mówiła panienka: na głowie strój a u doopy z łopatą stój odwalaj gnój :classic_cool:

Gość evvelinnneee
nie no nie wierze,to naprawde żadna prowokacja, ja tak byłam nauczona od dziecka , długi czas nie mielismy wody bieżacej i mama nas myła raz na pare dni , i tak zostało u nas do dzis, jakos mi to nie przeszkadza,nie czuje sie brudna , po co mam sie myś codziennie jak jestem czysta, marnacja wody dla mnie..

Gość ja codziennie zwykle ale
czasem co 2 dni, bo nie zawsze mam siłe. no ale tez nie uwazam ze smierdze. z tym ze u mnie to tak, nawet jak szybki prysznic, broszke umyc dokładnie, to pozniej musze balsam wetrzec w skore, kremy rozne i mi schodzi co najmniej 30 min:/ to rano juz odpada, no ale wieczorem jak najbardziej.

Gość vngsty
kurcze tu na forum to same czyściochy siedzą :O:O...no ale zawsze tak było ze tu to wszystkie piękne,bogate,wykształcone,z super mężem,domem i samochodami...a tak naprawdę to pewnie paszczury po zawodówce mieszkające w wynajętej kawalerce i zapieprzające na kasie w Biedronce żeby utrzymać mężusia pijaczka spod budki z piwem....no ale tu mogą być kimś kim chciały by być

Gość soszzagłębianka
Zgadzam się że istnieją ale bezdomni którzy nie mają warunków do podstawowej higieny. W tym wypadku to dla mnie prowokacja

Gość chudzielec suchyyy
ja np. chodze raz dziennie pod prysznic + podmywanie strategicznych miejsc, im czesciej sie myje tym gorzej z moja skóra :( jest straaasznie sucha mimo, ze bardzo ja nawizam buuu prysznic 2-3x dziennie chyba by mnie wykonczył

Gość marchewwka
No wiesz, mnie mama nauczyła, że brudnemu nie można kłaść się do czystej pościeli i tak już mi zostało. Ja też nie mam czasu. Ale 10 min mogę poświęcić. Szybciej uwierzę, że nie myjesz się z lenistwa niż z braku czasu. A rano skracam sobie o te 10 min po prostu sen. Prysznic zajmuje przecież krótką chwilę.

Gość evvelinnneee
bezdomni to raczej sie myją raz na rok , ludzie przeciez ja nie mowie ze myje sie raz na tydzien , czy na miesiac , po prostu co 3 dzien , nie czuje sie taka brudna zeby myć sie codziennie czy to takie przestepstwo??!!