Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond jest ok, ale nie biały

Widzieiliście kiedyś takie plastiki?? xD

Polecane posty

serio masz od niej mniejszy nos? Myślałam, że mniejszego i bardziej idealnego nosa od Friedy Rose nie można mieć :D Ja też jestem do niej podobna, ale niestety mój nos jest większy ;(( i oczy też mam niebieskie ale tak samo duże:) a kolor włosów mam identyczny:P Ona jest moją inspiracją :D

Gość endrju
ten ostatni link- nie podoba mi sie ta kobieta, nie moj typ no ale przynajmniej pochodzi z Ziemii bo ma normalny odcien skory, a nie pomaranczowy... :-O Sliczna jest tylko 1- Natalie Portman :-D

ale powiedzcie mi. widujecie takie kobiety gdzieś na mieście? BO JA NIE! nigdy. nigdy nie widziałem takich plastików jak tu wklejają linki. takich pamarańczowych fejsów :D nigdy na żywo nie widziałem🖐️

Gość endrju
w sumie to ta z linka wyglada jak ryba gdy dluzej patrze...

Często widuję takie w klubach, na różnych dyskotekach. A kiedyś miałam taką koleżankę która wyglądała podobnie, ale ona akurat była świetną osobą, miała świetny charakter i wcale nie pasowała do opisu "dziwki", po prostu miała brązową skórę, białe włosy i tapetę:D więc wiem, że nie należy uogólniać. Ja nie obrażam tych dziewczyn tak jak niektórzy z was. Oceniam tylko ich wygląd :P Co do natalie portman - jest ładna ale nie piękna. WOlę urodę ANgeliny Jolie, Adriany Limy

endrju - taką minę zrobiłą;p

te dziewczyny plastikowe co np wkleil kamciooo niektóre może i sa ładne, mają fajną figurę itd ale mi chodzi o imidz:D nigdy takich kobiet nie widziałem ani w wawie, ani wrocławiu, ani poznaniu ani na wsi pod kaliszem nigdzie!!! na żywo. a wy? jesli już to czarno włosy i mocna solarkowa opalenizna ale nie pomarańczowa. chyba ż eone normalnie na codzień chodza ubrane i pomalowane a tylko jak robią fotki na jakiś portal społecznościowy to się tak charakteryzują

ale w jakich klubach? ja w wawie, wrocławiu, poznaniu byłem i w tanich i w melinach i lansiarskich klubach gdzie laski sponsorów szukają , i na dyskotekach też i nigdy na żywo takiej nie wiedziałem

Gość Komciooo
DZIEN W DZIEN WIDZE TAKIe dziewczyny... STare czy mlode ale codziennie

Widocznie mało w życiu widziałeś :D🖐️ Zadałam im kilka ciekawych pytań, ale pewnie nie zaakceptują komentarzy :(

ms jones - jakie to pytania/?? Pliss napisz mi, może będę umiałą Ci odpowiedzieć :D

w takim razie totalnie nie zwracam na takie dziewczyny uwagi skoro mówicie że są wszędzie .. przyjrzałem się dokładnie tym dziewczynom i ze dwie bez tej całej otoczki , koloró, ostrego makijażu (zupełnie zbędnego) byłyby naprawdę interesujące. nie rozumiem po co walić tyle chemi na twarz jesli się jest naturalnie ładnym.

Zawartość chwilowo niedostępna Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony. to mi sie wyświetlilo czarna nicola - możesz gdzies indziej wrzucic?:)

nie mam konta na fb. kliknij w fto i wklej bezpośredni link do pliku jpg bom ciekaw:D hm podkreślić urodę, to rozumiem ale jesli jest się ładnym totalnie zmieniać kosmetykami twarz? jaki to ma sens?

Gość endrju
e tam bzudry ma rybia twarz jak dla mnie, jakas taka plaska jolie piekna owszem, lima mi sie nie widzi, ale portman najpiekniejsza bo ja lubie takie dziewczece twarzyczki, ogolnie delikatna urode, jolie ma bardziej w stylu femme fatale... weisz mi sie tez widzi, rachel :-D kobietom o rybiej twarzy mowimy NIE

Gość wygladaja,jakby wyszly z tej
blond-mhm,mniejszy.Oczy tak samo duze i usta tak samo pelne i nawet taki sam ksztalt.Brwi identyczne,tylko troche ciemniejsze i odrobinke grubsze.Rzesy mam czarne i bardzo geste. endrju-a mi sie Portman nie podoba,bo wg mnie ma taki..hmm...smutny wyraz twarzy i ogolnie wydaje mi sie dosyc przecietna.Jolie i Lima sa duzo od niej ladniejsze i maja to "cos":) ale to juz kwestia indywidualnego gustu;) tym razem-ja widzialam i znalam kilka osobiscie.Zadna z nich nie grzeszyla inteligencja,a glowne zainteresowania to:1)kiedy znowu isc na solarium;2)dyskoteki i wyrywanie na nich chlopakow;3)wszystko,co zwiazane z tipsami-dlugosc,uzupelnianie,wzorki,frencze:P plus ciuchy,ktore wg nich byly "Seksowne",a wg innych po prostu kurewskie:D Moj brat kiedys stwierdzil,ze gdyby wszystkie kobiety na swiecie wyginely i jakims cudem tylko jeden plastik ocalal,to by jej kijem nie tknal,bo takie dziewczyny wzbudzaja w nim obrzydzenie.Jest normalnym facetem i nie ma problemow z dziewczynami,zeby nie bylo:P:)

Gość dfghjk
z tą pierwszą mój kumpel kręci. ma na imię justyna

Gość co za sucza popierdzolona
przeciez to fejki, juz to widzialam gdzie indziej

co ty gadasz:D Frieda jest boska:P

czarna-mi wyswietla sie to samo,co blond:O

dfghjk-pozdrow kumpla od nas i pogratuluj mu gustu;) Zartuje:P

Gość endrju
nienawidze tandetnych lasek. sam ubieram sie starannie i w zyciu nie pokazalbym sie z taka panna nikt na miescie :-O portman jest piekna bo jest przeurocza, a ja kocham urocze dziewczatka, ale nie o doslownej kobiecosci- szpile i mini, predzej ladne dopasowane dzinsy szpilki i zwiewna tuniczka... ok niech byle z klasa... podobaja mi sie tez laski wedrujace po miescie w fajnych kozakach, plaszcykach i fajnych dluzszych welnianych swetrach... byle gustownie i z klasa... jak widze panienki w skorkach w taka pogode, to az mnie mrozi doslownie i w przenosni

ja na studiach miałem taką solarkę (nie taki plastik ekstremalny jak te co tu ludzie linki zapodają) I była no cóż średnio inteligentna. Jednak była tak sympatyczna i miła że każdy ją lubił. a wyglądała jak typowa tipsiara, solara. tematy takie jak powyżej opisane ale nie miała tych denerwującyh cech ze stereotypu solarek. była miła, sympatyczna, hm normalna. i to była jedyna powiedzmy z wyglądu solarka którą znałem osobiście.

Gość endrju
czarna nicola- mi sie nie podobasz nic a nic... ale ja mam slabosc do jasnowlosych wiec wiesz. poza tym nie radz wklejac tu fot... naprawde

czarna-wygladasz normalnie:)plastikiem ani inna chemia od Ciebie nie wali,wiec mozesz spac spokojnie:)

i każdy ją lubił mimo że czasami gadała jakies głupie rzeczy. nie miała tej denerwującej cechy wyższości i takiego sztucznego wysokiego mniemania o sobie. zakompleksiona też nie była. normalna tak tak więc te stereotypy sa krzywdzące bo na pierwszy rzut oka każdy miał już opinię "oho solara lodziara" itd

Gość dfghjk
wygladaja,jakby wyszly z tej - sam jest plastikowym chłopcem, więc dla niego to nie problem

czarna-endrju ma racje co do wklejania fot na tym forum.Raz wkleisz,ktos skopiuje i bedzie zakladal tematy w stylu "czy jestem ladna?":D,wiec usun szybko posty,w ktorym sa Twoje zdjecia:)

dfghjk-jesli sam jest plastikowy,to ok:) swoj do swego ciagnie:)