Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety delikatnej chce

co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?

Polecane posty

"ej laski nie wypowiadajmy sie juz wiecej" ciebie panna mozna by scharakteryzować jednym zdaniem: uderz w stół a nożyce.....

Gość dyhtrtyhrth
mnie widok dzisiejszych mezczyzn tez przeraza a to co maja w głowkach to juz szczegolnie :o tylko podrerwac wyruchac porzucic zdradzic dla was nie warto nawet włosów farbowac!!! :P gnoje

Rację masz kolego. Kobiet dzisiejsze to już nie to samo... coś się porobiło z tą rasą ludzką niedobrego... A do tego piwsko piją z butli jak chłopy. Potem się dziwią, że nie są traktowane jak prawdziwe kobiety. Niech raczej zobaczą, że dawno przestały nimi byc.

jaki sex... dobrze ktos tama napisal, ze jestes psychiczny i niczego nie rozumiesz... nic a nic ;D

"tylko podrerwac wyruchac porzucic zdradzic" bo te babochłopy tylko do tego mogą służyć człowiek jak zobaczy toto na trzeźwo to ma już dosyć

Gość do wysokich pań
Nie martwcie sie głupimi uwagami na temat wysokiego wzrostu u kobiet :). Prawda jest taka, ze przecietny męzczyzna BOI SIE WYSOKICH, SZCZUPLYCH I Z DLUGIMI WLOSAMI KOBIET :). Wiecie, boja sie konkurencji bo na w/w opis mezczyzni czesciej sie ogladaja na ulicy, podrywaja w pracy ;). Ja ma 174, i nie ma faceta zeby sie nie obejzal, podrywaja mnie wszedzie :) Jestem dumna z tego, że los obdarzył mnie samymi atutami kobiecości :). A co z moim chłopem sie stało???? był tak zazdrosny, że nie pozwalał mi z domu wychodzic :D Powiedziałam panu do widzenia i odeszłam :)

"dobrze ktos tama napisal, ze jestes psychiczny i niczego nie rozumiesz." takie stwierdzenia padają tylko wtedy, gdy braknie argumentów

"BOI SIE WYSOKICH, SZCZUPLYCH I Z DLUGIMI WLOSAMI KOBIET" można to i strachem nazwać choc ja bym to raczej nazwał po imieniu - brak pociągu do babochłopów

a mnie przeraza fakt ze kobiety sa coraz bardziej wulgarne, ale nie w slowach a w tym co robia, a wlasciwie chodzi mi o ich sposob bycia. Nie ma juz prawdziwych wrazliwych delikatnych, bezinteresownych. Sa cwane egoistki, kalkulujace kazde swe posuniecie

bo jakie mam argumenty ci podac pomysl logicznie. koles ty sam nie wiesz czego chcesz wiec tylko wlasnie to jedno mozna o tobie powiedziec- ze psychiczny jestes i tyle ;)

Gość do wysokich pań
Właśnie przed chwilą dostałam piękny kosz z czerwonymi różami, prosi mnie, żebym wróciła :) Wiec, chyba jest ze mna tak jak wczesniej napisalam :D

"Ja ma 174, i nie ma faceta zeby sie nie obejzal, podrywaja mnie wszedzie" następna inteligentna - nie ma co przestań mi tu zachwalać siebie samą chyba nikt o to nie pytał, czy pytał? leczysz kompleksy na moim topiku? wypad!

"Właśnie przed chwilą dostałam piękny kosz z czerwonymi różami, prosi mnie, żebym wróciła" jesteś jakaś specjalnej troski panna? Harlequina chcesz na moim topika zasuwać z sobą samą w roli głównej? kompleksy większe od everestu! WYPAD!

Gość do wysokich pań
Zamiast obrazac wysokie panie lepiej poleć na ręcznym i humor ci się poprawi :D Bo widze, że zakładając taki temat, to Ty autorze masz kompleks nizszosci :)

Gość csssec
tak masz racje - nozyce sie odezwaly bo jak juz pisalam jestem w temacie.. przeciez obrazajac wysokie kobiety masz na mysli tez i mnie . ale nie o to chodzi ze czuje sie obrazona czy cos. wypowiedzialam sie bo drazni mnie to ze sa tacy ludzie jak ty tak płytko i w sumie agresywnie nastawionych do innego czlowieka tylko dlatego ze im sie cos w czyims wygladzie nie podoba. jest to chamskie puste i durne, i nie powinno sie szerzyc takich pogladow publicznie i tyle. rozwin sie trochę wewnetrznie zanim cos pustego znowu palniesz szukając poklasku. to dla mnie rowna sie z rasizmem. rasizm jest zly - bo niby dlaczego mam rzygac na kogos bo ma nie taki kolor skory jak mi sie podoba. wiec i twoja postawa jest w tej samej kategorii. i tyle :)

on obraza nie tylko i te wysokie, ale i te niskie. wiec naprawde z ni z le, sam nie wie o co mu chodzi ;) szkoda takich ludzi, ale jaki swiat bylby bez nich ponury i smutny! :) a tak przynajmniej jest sie z kogo posmiac :):D

Gość nie wszystkie tak mają
ja jestem niziutka,szczupła a rozmiar buta mam 35-36 (zależy w jakich butach) :P I to też nie jest takie świetne he he

"to nie wina kobiety ze jest wysoka debilu. nikt sobie genetyki nie wybiera członie!!!!!!!!!! " to za to była wypowiedź Matki Teresy łagodna i ciepła przestać panna udawać

ło ło ło jak to sie rozpędziło dziewczynisko: "bo niby dlaczego mam rzygac na kogos bo ma nie taki kolor skory jak mi sie podoba." :D

Gość do wysokich pań
Zresztą olać opinie mężczyzn. Oni i tak maja małą mozgownice :) Zastanawiające są spojrzenia innych kobiet - tych malutkich krasnoludek ;) Patrzą się na wysokie z zazdroscią. :)

"ja jestem niziutka,szczupła a rozmiar buta mam 35-36 (zależy w jakich butach) " powiem krótko - WON mało inteligentnych jeszcze bardziej nie lubię niż wielkich

"Patrzą się na wysokie z zazdroscią." konfabulacje pomagają radzić sobie z kompleksami?

kobiety delikatnej chce Ale się ubawiłam, gadasz jak mój chłop:p Piersi C to już dla niego obrzydliwość. A rozwalił mnie kiedyś zwierzeniem, że nienawidzi, kiedy kobietom marszczy się pod pupa, taka fałdka kiedy się robi:D Uważa, że kobieta powinna być MALUTKA!

Gość do wysokich pań
i jestem w 99% pewna, że nie ma kobiety, która by nie chciała mieć długich nog ;b

Gość nie wszystkie tak mają
do "do wysokich pań" Nigdy nie patrzyłam na wysokie kobiety z zazdrością. To by oznaczało że nie akceptuje siebie samej :)

Gość csssec
a co w tym momencie robisz? obrzygujesz tych co ci sie nie podobaja fizycznie i najchetniej puscilbys na nich pawia. i tak jestem matką teresą. chcialam ci pomoc rozjasnic twoje ciemniackie poglady ale chyba poległam heh ;p