Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety delikatnej chce

co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?

Polecane posty

hmmmm ja mam 176 i rozmiar buta 41....................... i na brak zainteresowania nie narzekam. Wyskoka czarnulka o duzych piwnych oczach.... i śmiać mi sie chce jak mijam FACECIKA który ma zaledwie 170 i popierdziela w butach na grubej podeszwie...ha ha aha

Gość csssec
tak zdecydowanie. wlasnie tacy. hahah ;p debil. powiedzialam co mam powiedziec i uwazam ze juz nikt nie powinien wypowiadac sie na tym twoim topiku bo nie wiem wlasciwie po co. co chcesz tym osiagnac? wyladowac swoje frustracje czy znalezc niską laskę? idz na miasto poderwij jakąś a nie sterczysz przed kompem i narzekasz na powody z dupy wzięte.

Gość matko kochana...
na moje oko ( po tym co tu autor wypisuje) to ta mautka i drobniutka jest mu po to zeby w morde lac nie obawiajac sie podobnej reakcji

"a ja mam 165, rozmiar buta 36-37, waga 48, rozmiar 34-36 S/M. zle ze mna???" nosz kuźwa, następna inteligentna! czy ja się ciebie pytam o wzrost i rozmiar bucika? pytam się? NIE pytam to mnie tu topika nie zaśmiecaj i rób mnie prędki wypad z saltem rozkrocznym do tyły z topika!

Gość wypraszam sobie ....
narzekać a krytykować to dwie różne sprawy, a ty właśnie krytykujesz i to w prostacki sposób.

"wlasciwie po co. co chcesz tym osiagnac? wyladowac swoje frustracje czy znalezc niską laskę" poruszyć temat nad którym zacząłem się ostatnio zastanawiać pod wpływem ulicznych widoków z sunącymi koczkodanami - tylko tyle chcę bo niby co mozna osiągnąć topikiem na forum? zobaczyć reakcje innych ludzi i porównać je ze swoimi ot co

"hmmmm ja mam 176 i rozmiar buta 41....................... i na brak zainteresowania nie narzekam." następna - do wymiarów koczkodana może dołożyć inteligencję:O

Gość csssec
i jakie wnioski wysnules do tej pory?

wnioski? - pełno zakompleksionych lasek tu siedzi

''co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?'' po to wlasnie ''zasmiecam'' twoj topik. w odpowiedzi na twoje pytanie zawarte w temacie. czemu takie wielkie sa dzisiejsze kobiety. po to wlasnie napisalam moje wymiary, zeby uzmyslowic ci, ze nie wszystkie jak ty to nazwales dzisiejsze kobiety sa babochlopami. ale skoro ty nie rozumiesz to zle z toba, i wcale sie nie dziwie, ze na ulicy spotykasz same mutanty, bo te prawdziwe piekne drobne kobiety po prostu przed toba uciekaja ;)

i przestańcie mi su sie zwierzać jaki to wy piękne wszystkie, powabne, dalikatne i zgrabne bo mnie to NIE obchodzi ja was nie pytam poszły mnie stąd zakompleksione gesi! co za bezmózgie pokolenia rosną!

Zakompleksionych? Podając jakiś wymiar raczej przestawiają ci pogląd,że nie wszystkie są w twoim wyobrażeniu "orangutanami" i "delikatne kobiety" też istnieją .Widocznie Ty wychodząc na miasto,spoglądasz głównie na ten przedział ;p i uogólniasz.

A ty niby taki piękny i proporcjonalny jesteś? Przyszło ci w ogóle do tej pustej głowy, że możesz kogoś obrazić? Idąc twoją drogą myślenia: masz pewnie brzuch wielki jak kobieta w 9tym miesiącu ciąży bo takich facetów widzę na ulicach

Gość csssec
no to porażka. na ulicy koczkodany- żal patrzeć. idziesz do chaty wlaczasz kompa by sie odstresowac a tu nastepne koczkodany w dodatku z kompleksami -porażka i kolejny żal zaliczony. to co ty teraz ze sobą zrobisz biedaku? zewsząd brzydota i kompleksy płyna do ciebie . ja nie wiem jak sobie poradzisz...

"po to wlasnie ''zasmiecam'' twoj topik. w odpowiedzi na twoje pytanie zawarte w temacie. " no toś mi panna udowodniła :D ruszasz czasem coś mózgownicą, czy nie bardzo?

Gość csssec
poza tym won stad wszyscy bo zasmiecamy mu topic. jak widzisz gdyby nie te koczkodany co ci topik zasmiecily to nikt by ci na to badziewne pytanie nawet nie raczyl odpowiedziec. idz lepiej sie psychologiwi zwierz bo tu lekarstwa na twoj chory problem nie dostaniesz...

chyba ty nie bardzo ruszasz, skoro dalej nie rozumiesz moich wypowiedzi. no ale czego sie mozna po tobie spodziewac ;DDD

polecić ci dobrego psychiatrę autorze?

"A ty niby taki piękny i proporcjonalny jesteś? Przyszło ci w ogóle do tej pustej głowy, że możesz kogoś obrazić? " no coż, całe życie nie da się uważać, by kogoś nie urazić szczególnie jak ma się do czynienia z ludźmi zakompleksionymi i wydelikaconymi w temacie własnego wyglądu

"chyba ty nie bardzo ruszasz, skoro dalej nie rozumiesz moich wypowiedzi. no ale czego sie mozna po tobie spodziewac" naturalnie panna twoich wysublimowanych wypowiedzi nie sposób pojąć tylko ludzie nad przeciętnie inteligentni są w stanie się poruszać na takich wyżynach abstraktu daj se panna siana, co?

"Tak ja właściwe pożegnam się z tym topikiem. " nikt płakac z acanną nie będzie takiego kwiatu to pół światu a ja sie o koczkodany nie prosiłem

Green cos tam tez pozegnam sie z tym tematem bo strasznie zalosna i zakompleksiona osoba go zalozyla ;) nie wiem czego on sie spodziewal zakladajac ten temat ale coz, osoby psychicznej nigdy nie spodob zrozumiec ;) papa :*

Gość isia!!
:( czemu wy się kłócicie tutaj? Każdego Bozia inaczej stworzyła i ot cała filozofia:)

Gość csssec
ej laski nie wypowiadajmy sie juz wiecej - jak widac koleś potrzebuje sie wyżyć a chyba nie chcemy by robil to na nas.. nie zrozumial tego co chcialysmy mu przekazac to niech spada i cierpi na ten swoj najwiekszy kompleks swojego zycia.

a kogos ty sie spodziewal ?? koczkodanow nie, delikatnych kobiet nie... wiec wniosek jeden. gej jestes i czekasz tu na mezczyzn ;D:D:D:D czekaj czekaj ;]]]] hahahahah

"nikt by ci na to badziewne pytanie nawet nie raczyl odpowiedziec" może to byłoby lepsze niż ten zlot zakompleksionych dromaderów

"a kogos ty sie spodziewal ?? koczkodanow nie, delikatnych kobiet nie... wiec wniosek jeden. gej jestes i czekasz tu na mezczyzn" następna gwiazda błysnęła :D spodziewał się? gejem jestem? tobie sie panna przedstawiło, że tutaj seks ma być uprawiany żeś do takich błyskotliwych wniosków doszła?

wczoraj pisal juz o tym jaki inny kolo. Cos musi byc na rzeczy ze w miescie tak huczy :classic_cool: