Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety delikatnej chce

co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?

Polecane posty

czemu nosicie rozmiar buta 40 i więcej? to jakaś masakra! Takie koczkodany wielkie z posturą chłopa. To ma być kobieta? Powyżej 170 to babon a nie kobieta.

Gość csssec
to nie wina kobiety ze jest wysoka debilu. nikt sobie genetyki nie wybiera członie!!!!!!!!!!

Gość csssec
po za tym zanim znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie - odpowiedz sobie na pytanie czemu zabrakło ci fałd pod czaszką??

toż nie z pretensją do tych wielkich bab, tylko ogólnie do kondycji ludzkiej - co sie poprzestawiało w gatunku ludzkim, że kobiety przestają być kobietami a stają się mutantami? Coraz bardziej tęskno, że drobnymi, dalikatnymi, urokliwymi kobietkami. Te wielkie nie zwbudzają czułości. Nie chce się nimi zaopiekować, bo jak tu sie opiekować takim orangutanem?

Gość a pamiętasz
Czarnobyl? to właśnie to pokolenie :)

Gość wypraszam sobie ....
Mam 177 cm wzrostu i noszę rozmiar buta 38 a mój facet szaleje za moimi stópkami. Zazdrościsz wysokim kobietom wzrostu Karakanie?

Gość A idźcie w pizdu :)
Lepiej patrzcie na siebie, rzadko który facet ma wysoki wzrost. Ludzie wciąż rosną, czyli wynika z tego, że to wy nie ewoluujecie.

Gość matko kochana...
ale wy pierdolicie :D

Gość matko kochana...
a wysoka kobieta zawsze lepiej sie prezentuje. mowie o takich do 180cm i to nie jest tylko moja opinia :)

Gość ...ot...co....
ja mam rozmiar buta 36 🖐️

słowo "Karakan" odnosiło się do autora

Gość matko kochana...
Ty nie a inne maga miec. Tak jak z wysokimi- nie wszystkie maja problem z tym ze sa wysokie :)

Gość csssec
sluchaj, wysokie kobiety są dla wysokich facetow. sa goscie co maja po 2m czy 190 cm dlaczego oni maja sie meczyc z laskami po 150 w kapeluszu, dostana skoliozy! trzeba szukac w swojej lidze i nie marudzic. ludzie są rozni psyczhicznie i rozni fizycznie i jeszcze tego nie ogarnąłes? ja sie tak odzywam bo sama mam 180 cm, wiec jestem w temacie chyba haha ;p i jestem szczupla pilnuje by nie przytyc bo wtedy czulabym sie jak orangutam wlasnie. ale tak wygladam jak modelka i nie narzekam. zyje juz troche na swiecie i znalam facetow zachwyconych moim wzrostem i spotykalam sie tez z tekstami takimi jak ty walisz tutaj. i ok. mi tez nie podoba sie kazdy rodzaj faceta ze tak powiem to naturalne ze kazdy szuka czegos innego.. ale tak jak mowie - szukajmy ludzi podobnych sobie a nie narzekamy na cos co i tak nie jest dla nas. to bez sensu. to tak jakby teraz kobiety zaczely narzekac ze sa faceci ktorzy maja max ze 160 cm. bo jak taki niski gosciu ma sprawic ze poczuja sie bezpiecznie. a jednak wielu niskich mezczyzn jest bardzo męskich i ludzie nie narzekajmy i szukajmy dziury w calym. nie jestes bogiem na szczescie i nie tobie dane decydowac o tym jak ludzie maja wygladac. poza tym cos slabo szukasz bo pelno jest drobnych kobiet- duzo wiecej niz wysokich wiec nie marudz na twoje zyczenie wysocy ludzie nie wymrą bo cos ci sie nie podoba.

"Mam 177 cm wzrostu i noszę rozmiar buta 38 a mój facet szaleje za moimi stópkami." a co mnie to obchodzi? przecież to nie bardzo na temat a mając 177 to kawał babska z ciebie a stópka sama to nie wszystko a łydka pewnie u ciebie słoniowa przy takim wzroście a facet twój to jakiś desperat, że nóżek takiego babochłopona mu się chce :O

ale przestańcie mi tu pisac ile która mierzy i jakie ma kopyt czy ja was o to pytam? a wy jak na wybory miss walicie poszły mnie stąd nie jestem zainteresowany i nie jestem niski, a mimo to chcę żeby kobiety były kobietami a nie dragalami z chodem orangutana

Gość A idźcie w pizdu :)
Jest więcej niskich kobiet niż wysokich facetów.

Gość csssec
to sobie chcij. przeczytales moj wpis? jeszcze nie dotarło???? co teraz zrobisz? pojdziesz z karabinem i wystrzelasz wszytskie wysokie kobiety? czy zostaniesz genetykiem i medzie modyfikowal zarodki? ?????????????

gówno prawda, że wysokie są dla wysokich mam 188 i nie lubię bab powyżej 170 a jak to się jeszcze właduje na szpile i platformy, to na ulicy ma prezencję pędzącego dromadera dzięki za takie atrakcje

Gość matko kochana...
no kretyn heh

Gość csssec
sa wyzszi od ciebie. nie mierz innych miarą wszytskich. to ze tobie sie cos podoba nie znaczy ze inni tak to widzą. wez sie ogarnij chlopczyku sfrustrowany.

"i znalam facetow zachwyconych moim wzrostem" pewnie jakieś małe, niezaradne kaleki chcą wtulić dupę i mieć ochronę w postaci baby orangutana :O

a ja mam 165, rozmiar buta 36-37, waga 48, rozmiar 34-36 S/M. zle ze mna??? i dzieki temu moge chodzic na obcasach, koturnach bo nie jestem wyskoka i nie wygladam w nich jak zyrafa :)

"wez sie ogarnij chlopczyku sfrustrowany." a niby dlaczego nie wolno mi ponarzekać jak mi się coś nie podoba? lubię popatrzeć nie piękne kobiety - nie koniecznie je wyrywać, ale oko nacieszyć cały świat wtedy pięknieje ale teraz, gdzie nie spojrzeć to człapie coś wielkiego ,że zimową porą już w ogóle nie wiesz czy to człowiek, czy to Yeti

faktycznie kretyn. Czemu zakładasz, że mam słoniową łydkę? Jestem wiotka jak trzcina (o ile tępaku wiesz co to znaczy). I nie znajdziesz sobie fajnej dziewczyny bo żadna nie zechce takiego bufona jak ty