Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety delikatnej chce

co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?

Polecane posty

Gość wwrrr
Zazdrosc, "Nie wszystkie tak maja", wcale nie znaczy, ze sie siebie nie akceptuje. Zawisc moze. Zazdrosc, taka zdrowa i normalna moze wlasnie znaczyc, ze akceptujesz siebie i nie boli Cie fakt, ze u kogos cos (czy wzrost, czy praca, czy dom) moze byc lepsze. Udawanie, ze ja mam wszystko naj swiadczyloby o kompleksach raczej.

Gość csssec
w sumie tak to jest - jak sie na kogos za cos jedzie to ten ktos kto nie ma tego czegos za co ten ktos inny jest krytykowany cieszy sie ze to nie mu sie oberwało i sie chwali jak male dziecko ;p ale nie no serio - twierdzenie ze wysoka kobieta jest lepsza od nizszej czy na odwrot jest chore i wpedza ludzi w kompleksy. autorze- nie lubisz zakompleksionych bab a swoja postawą tylko je wzmagasz. wyobraz sobie ze na ten topik wpada jakas wysoka nastolatka- poczyta sobie i depresja i kompleksy gotowe. wzrost to sprawa gustu no ludzie... :( tak samo jak jałowe dyskuzje na temat koloru wlosow. i tak jak pisze - genetyki czlowiek nie wybiera, natura wie co robi - ewolucja zmierza w tym kierunku a nie innym. jeszcze kilka tysiecy lat temu ludzie mieli wzrost pigmeja. a teraz? natura nas zmienia a jak ktos nie moze tego zaakcpetowac to sam sie meczy z tym - wystarczy wiecej tolerancji i akceptacji dla drugiego czlowieka. i od razu swiat jest piekniejszy :)

no dobrze, to nie rozumiem czemu w takim razie naskoczyles na te wszystkie dziewczyny ktore opisywaly siebie jako przeciwienstwo ''orangutanow'' i chcialy ci uswiadomic, ze istnieja jeszcze drobne kobietki.

Gość qwertyq
jaki debilny topik jeden lubi niskie, drugi wysokie, co to za roznica

Gość szczypior no 1
czy wy głupole nie widzicie tego ze autor rzekomy facet to zwyczajny zazdrosny kurdupel ktory nie ma takiego powodzenia wsrod fajnych facetów co laski ( widział ktos laske ponizej 170 cm??), to kolejny top zdesperowanej baby zeby sie powyżywać, ktory facet bez kompleksów pisałby te bzdury?? jesli chodzi o wysokich ludzi to dobrze ze to chociaz kobiety sie rozwijają bo wiekszosc facetów to sie chyba cofa w rozwoju rowniez psychicznym i nie dociąga nawet do 175 cm... przeciez to zalosne, niskich ludzi ze wzrostem dzieciaka nikt nie traktuje powaznie, a ze w polsce wiekszosc to mentalne wiesniaki wiec i za prezydenta wybrały liliputa co kuprem po ziemi ciągnął az cała eurpa sie z nas bardziej smiała niz zwykle, osobiscie nie moge patrzec na niskie dziewczyny, denerwuje mnie to jak takie gowienko pałeta mi sie pod nogami a jak to facet jest to juz w ogole trace cierpliwosc

Gość got high
Drogi Autorze proponuję zatem emigrację do Chin :D tam kobietki zazwyczaj są niskie i mają małe stópki i jest ich sporo :D tak więc nie trać czasu na dyskusję tylko pakuj walizki i w drogę do raju w rozmiarze S :D

Gość nie wszystkie tak mają
Nie piszę że mam wszystko naj,ale nie boli mnie fakt że jakaś kobieta jest wyższa/niższa ,ma większy czy mniejszy biust a może bardziej pełne usta czy wyrazistszy kolor oczu.

"Autorze jeśli podawanie faktów nazywasz brakiem inteligencji,to nie wiem pod jaką ułomność można przypiąć" ktoś pytał o te fakty? konkurs na zgrabne i głupie tu trwa? włącz panna mózg!

"ktoś pytał o te fakty? konkurs na zgrabne i głupie tu trwa? włącz panna mózg!" Pod warunkiem,że udowodnisz,że posiadasz taki organ chociaż w formie szczątkowej...;)

Gość kamyczka
Ja proponuję, żeby wszyscy opuścili ten temat i niech autor rozmawia sam ze sobą :P Na każdą wypowiedź reaguje negatywnie i wcale tak naprawde nie chce z nikim rozmawiać. Jedyne wypowiedzi jakie by zaakceptował to: tak, masz racje

"no dobrze, to nie rozumiem czemu w takim razie naskoczyles na te wszystkie dziewczyny ktore opisywaly siebie jako przeciwienstwo ''orangutanow'' i chcialy ci uswiadomic, ze istnieja jeszcze drobne kobietki." jesteś jakaś naiwna? opisać każdy może wszystko a zresztą nie żyją na marsie i wiem jakie jesteście sa i drobne ale namnożyło się też od groma MUTANTÓW, których wcześniej tyle się nie widywało a te głupiutkie kobietki wchodzą tu jak dzidzie w wieku przedszkolnym co to podnoszą dwa paluszki do góry i mówią: -psze pani jak też jestem malutka -psze pani ja tez -ja też durna zakompleksione dzidy

Gość wwrrr
Ja moge rozmawiac z autorem, choc on mnie w sumie ignoruje - chyba wyczuwa w kosciach, zem orangutan. Smieszny facet jest, i bardzo mi sie podoba, jak w kobietach wyzwala inteligiencje.

zaakceptowałbym z chęcią jedną inteligentną wypowiedź jakiejkolwiek kobiety - małyj czy orangutana na razie to kupa obrażania się, albo udowadniania, która to śliczniejsza a jaką ma nózię długą, a jakie stópki cud urody - rzygać się chce głupota gorsza od orangucianich wymiarów :O

Oblubienica Tylko że "trochę" to niekiedy zbyt mało :)

może i tak, ale rzeczywiście, też zauważyłam, że kobiety ostatnio zmężniały nieco, mimo depilacji absolutnie całego ciała i regularnych wizyt u kosmetyczki.

Gość kamyczka
Były tu inteligentne wypowiedzi, ale cię przerosły :D Nie wiem czy zauważyłeś, ale sam ani jednej inteligentej wypowiedzi nie zaprezentowałeś. Jedyne co robisz to obrażasz a to każdy głupi potrafi :)

łooo tu nam ktoś błysnął intelektem: "czy wy głupole nie widzicie tego ze autor rzekomy facet to zwyczajny zazdrosny kurdupel ktory nie ma takiego powodzenia wsrod fajnych facetów co laski ( widział ktos laske ponizej 170 cm??" psycholog jaki? pewnie głodujący :D

Oblubienica Ale to nie wyklucza faktu,że wysoka kobieta też może być delikatna i kobieca.

"Były tu inteligentne wypowiedzi, ale cię przerosły" nie panna na razie ani jednej inteligentnej reakcji na cały ten topik nie było no chyba, że cos przeoczyłem udam się poszukać ;)

Gość csssec
jak mozna inteligentą reakcje z siebie wypluć kiedy topik jest tak idiotyczny i chamski ? a przynajmniej przedstawiony w ten sposób..

no i znalazłem jedną zwracam honor tej osobie :) oto wypowiedź: "jaki debilny topik jeden lubi niskie, drugi wysokie, co to za roznica" idę dalej szukać, może jeszcze cos znajdę :)

Autorze Dlaczego atakujesz praktycznie każdego,kto się wypowiada? Przecież sam tytuł Twojego tematu,to zawoalowana prowokacja,do udowodnienia Ci albo tego,że duże jest piękne,albo tego,że małe też istnieje.

Gość kamyczka
Daruj sobie i tak nic nie zrozumiesz. A skoro tak zabiegasz o tą inteligencję to zacytuj mi chociaż jedną twoją wypowiedź, które nie jest totalnym dnem :) Bo zanim zaczniesz wymagać od innych sam coś sobą zaprezentuj :)

och, nie chce mi się już szukać i przedzierać przez te gąszcze głupoty, które tu wypisałyście głupota gorsza od zwalistych kształtów! tego sie trzymajcie, drogie Panie :) bye!

Gość taralalala
do autora ktoś musiał zmężnieć skoro z facetów to same metroseksualne pany się porobiły, bezrobotne, niskie, bezpłodne....kobiety biorą świat w swoje ręce, a męski gatunek za iles milionów lat przestanie istnieć bo do niczego potrzebny nie jest, konia walić lubicie więc zamrozi się parę ton tego nasienia, przeseksuje się tak żeby rodziły sie tylko kobiety i swiat będzie lepszy bez leniwych, głupich, pijących, wojujących facetów. Masz doczynienia Panie z ewolucją, na twoich oczach sie to dzieje doceń to...kobiety są mężniejsze niż faceci...ot historia!

Gość csssec
tralalala hahah dobre dobre :)))