Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety delikatnej chce

co się dzieje z dzisieszymi kobietami - czemu takie wielkie jesteście?

Polecane posty

Moim zdaniem kobiecosci nie mierzy sie wzrostem. Autorze topicu w tym temacie ujawnia sie twoj kompleks, skoro masz problem ze wzrostem kobiet, zacznij pracowac nad soba, to swiat moze wyda ci sie piekniejszy. Normalny zdrowy facet, nie zaklada tematow obrazajacych wysokie kobiety. Wiadomo kazdemu podoba sie co innego, ale czy to powod zeby kpic z innych?

Gość nie wszystkie tak mają
Autorze jeśli podawanie faktów nazywasz brakiem inteligencji,to nie wiem pod jaką ułomność można przypiąć Twoje emocjonalne rozchwianie :)

Gość csssec
poza tym co za durna dyskusja sie rozwinela - ludzie nie licytujcie sie na to kto jest lepszy pod wzgledem wzrostu hahah bo zaczynacie myslec jak autor topiku!!!!!!!!!!!!!

Gość do autora ....
autorze, stwórz sobie po prostu kobietę jaką pragniesz - malutką, drobniutką, głupiutką, taką która będzie ci potakiwać - tak kochanie, dobrze kochanie. Będziesz miał spokój i nie będziesz miała powodów do narzekania

Gość csssec
pograj sobie w simsy jak chcesz sie bawic w boga :)

Gość wwrrr
"Nigdy nie patrzyłam na wysokie kobiety z zazdrością. To by oznaczało że nie akceptuje siebie samej" Glupoty gadasz. Jak najbardziej mozna siebie akceptowac i zazdroscic innym. Ale te baby glupie..

"i jestem w 99% pewna, że nie ma kobiety, która by nie chciała mieć długich nog ;b" dlugie nogi to sprawa proporcji a nie wzrostu a wielkie baby mają tę przypadłość, ze mają nienaturalnie długie tułowia i rzadko kiedy proporcjonalnie do tego długie nogi i zresztą może to i lepiej, bo jakby te nogi były proporcjonalnie długie to by mierzyły po dwa metry skąd w ogóle mit o długich nogach u wysokich kobiet? i co jest fajnego w długich nogach? proporcje i delikatnośc kobieca - tego chcemy

Ale coś w tym jest,że faceci boją się wysokich kobiet.Mam koleżankę wysoka,bardzo ładna,pewna siebie kobieta,ale faceci czują do niej respekt.Myślę że to jest atut. Z kolei błędny tok rozumowania mężczyzn,sprowadza ich do tego,że myślą iż drobną kobietą muszą się zaopiekować...:) Nic bardziej mylnego. Niska i szczupła nie znaczy głupiutka i niezaradna.

o dokladnie! on potrzebuje takiej ktora bedzie tylko mu przyznawac we wszystkim racje! chce byc bogiem, albo nawet juz za niego sie uwaza :) :D haha

"poza tym co za durna dyskusja sie rozwinela - ludzie nie licytujcie sie na to kto jest lepszy pod wzgledem wzrostu hahah bo zaczynacie myslec jak autor topiku!!!!!!!!!!!!!" ;) inteligencją większość tu nie błysnęla a te niższe to już w ogóle :D cóż, coś za coś... jak to w życiu

Gość do autora ....
uogólniasz autorze.

Gość wwrrr
"Mam koleżankę wysoka,bardzo ładna,pewna siebie kobieta,ale faceci czują do niej respekt." A to jest chyba najlogiczniejsze zdanie na tym topiku :))

Gość A idźcie w pizdu :)
A my chcemy wysokich mężczyzn, czego brakuje w Polsce, zamknij się wreszcie. Polki są ładne, Polacy z urody żałośni, więc w tym temacie przegrywasz. Załóż sobie o głupocie albo puszczalstwie kobiet.

nie powiedzialabym do konca, ze jest to uwarunkowane genetycznie ! mam 162 wzrostu, wazne 47 kg, jestem bardzo drobnej budowy ciala, mam 19 lat. Moja mlodsza siostra ma 13lat 178 wzrostu i wazy 68 kg , ludzie zawsze mysla ze to ja jestem "ta mlodsza" , w rzeczywistosci jest inaczej.

"Ale coś w tym jest,że faceci boją się wysokich kobiet.Mam koleżankę wysoka,bardzo ładna,pewna siebie kobieta,ale faceci czują do niej respekt.Myślę że to jest atut." nie boją się, tylko nie traktują takich kobiet jak obiektów seksualnych i do nich nie uderzają zwyczajnie brak chemii do wielkiej baby

Gość wwrrr
"a te niższe to już w ogóle" Uzasadnisz?

''proporcje i delikatnosc kobieca'' ciekawa jestem jak rozumiesz te slowa autorze, i jaka kobieta spelnia te twoje wymogi... ;)

Gość do autora ....
no właśnie, porozmawiajmy na temat: czy Polscy mężczyźni dbają o siebie?

"ale dlugie nogi kobiety o niskim wzroscie wypadaja znacznie gorzej przy dlugich nogach wyzszej kobiety." wręcz odwrotnie, wręcz odwrotnie...

do wwrrr "Glupoty gadasz. Jak najbardziej mozna siebie akceptowac i zazdroscic innym. Ale te baby glupie.. " Jeśli akceptuję siebie to czego mam zazdrościć?Wzrostu? Dla mnie to raczej bezsensowne i wzajemnie się wyklucza.

Nic a zupelie nic nie czytam co i kto napisal wczesniej/przepraszam za znaki interpunkcyjne i wszystkie kropki i przecinki./ Kobiety sa zawsze takie same.Chcą uwielbienia,prezętow/drobnych,ale co chwile/ i chwalenia.Aw zamian za to dzdzą Ci milość,wirnosc i dzieci i wszystko tyo co nie da zadzna "kochanka".Ten seks przez was ulubiony.TWOJA ZONA Ci to da.!!!!! tylko pokarz zre wlasnie ona jest twoim BUSTWEM i ona zasluguje wg.ciebie co najlepsze a ona zona bedzie tym kimk chcesz w swoich najsmielszych marzeniach. I jeszcze jedno .....pozwol jej miec kolezanki.Alobo na Forum albo/najlepiej w rzeczywistosci/nech je spotka

"no właśnie, porozmawiajmy na temat: czy Polscy mężczyźni dbają o siebie?" jak cię to interesuje to sobie załóż wlasny topik i mi sie tu nie wtryniaj

kobiety delikatnej chce - a może ty jednak jesteś moim mężem i konkurencję mi robisz z kompa u swojej mamusi?:classic_cool:

"ciekawa jestem jak rozumiesz te slowa autorze, i jaka kobieta spelnia te twoje wymogi... " Jen Aniston ;)

Gość do autora ....
Autorze zdefiniuj: delikatna kobieta. To znaczy jaka?