Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Pocahontas, Ciotka najlepszego!!! Ja zarobiona, żeby chałupę posprzątać przed świętami i moim powrotem do pracy. Wczoraj umyłam okna z jednej strony, te dachowe zostawiłam na dziś, a tu pada śnieg i nici z mycia.

dziękuję. aga ja wypucowałam chałupę w tamtym tygodniu dzisiaj oczywiscie sladu po porządkach nie ma:-((( na ten tydzien ( no i zapowiadali ładną pogodę) zostawiłam sobie pole. i mimo ze w domu rozgardiaszto chyba jak wrócę od lekarza to rusze to pole bo u mnie dzis pieknie a młody niech się dotlenia:-D

czesc🖐️ wpadlam na chwile sie przywitac i lece dalej na dwor polazić, przy okazji zakupy zrobic. cioteczko no wierze Ci na slowo ze maciuś u nas najpiekniejszy:D całuski i do zobaczenia wieczorkiem👄

witam wszystkie! i lece na sniadanko :) zycze milego i mało placzliwego dnia ;) tymKOWA chcialaby wrocic ale sie boi waszej reakcji, doda3jcie jej otuch1y troche

Hej!U mnie nocka do bani,tak jak u ciebie vilia mój zaczął wieczorem gorączkować i całą noc 39st. nie umiał spać normalnie koszmar.Myślałam ,że to ząbki ale rano zaczęło mu lecieć z noska i pokasływał troche ,więc poszłam do lekarza.Powiedział,że ma początki infekcji ale jest dobrze.Dał nurofen,eurespal i zyrtec a jak rozwinie się coś więcej to mamy wrócić po coś mocniejszego.Teraz śpi,zobaczymy jak będzie dalej,oby lepiej.Pozdrawiam.

Hello! Chciałam Wam powiedziec, że amerykańce po raz kolejny wprowadzili nas w bła! Wcale nie dorwali bin ladena! On jest u mnie w domu :o Kalina to jego pseudonim w tej chwili :o Darlo się to moje dziecko znow od rana :o tym razem udalo nam się chociaż wyjsc - zrobilam co trzeba w robocie i siedze w parku z mala - wzielam sobie knige i będę czytac :o Potem się odezwe wiecej ;) Tymkowa nie łam się - wracaj :D

Dzieki dziewczyny zyczenia Kacperkowi przekazalam. Bylam z Oliwoa u lekarza,we wtorek ma usg brzuszka a jutro badanie moczu i krwi. Bedzie tez wiadomo czy to nie robaki. Ciotka to wszystkiego naj. O wodzisz jaka spuznialska bylam z tymi 6minutami

pocahontas albo to ja się pospieszyłam:-D :-D TNKS nie bin laden jest nie u ciebie tylko u mnie:-((( rano było tak dobrze! potem się za przeproszeniem zbiesił kurna nawet do kibla musiałam go brac ze sobą masakra. w sklepach tez nie lepiej zaliczyłam 3 i koniecznie musiał mnie widziec. a taki był grzeczny i spokojny ostatnio. jak tak dalej bede zyła w biegu to wykituję. HJK jak tak wczas zareagowałas na choróbsko to moze szybko minie? wracam do mojego terrorysty.

ps. pielegniarki nareszcie mnie kojarzą po nazwisku i przestały drzec buzię:-D lekarz ma wypisaną receptę jak juz przychodzę. takie wizyty to ja rozumiem:-D Tymkowa no ja nie wierzę że ty się boisz tu powrócic:-D

Heloooooooo :) Ojeeeej nadrabialam chyba z 60 stronic, przerobilam wasze manie wózkowe, choroby maluszkow, biegunki i waszych nieznosnych mężów:) Z góry przepraszam za takie milczenie, postaram sie juz takich przerw nie robic to nie nadrabia sie tych zaległości szybko. Ja przyznam to fb na maxa u mnie i dlatego poszlam na wygode, sam sie aktualizuje, i osoby postronne nie bluzgaja nikogo, super bezpiecznie sie tam czuje. Ale zatesknilam za mamuskami ktorych nie bardzo brakuje na fb. Cóz tak w skrocie to.... rehabilitowalismy sie czesto, codzien praktycznie w domu mnie nie bylo, bo tez pogoda sprzyjala to jezdzilismy w gosci, i do nas goscie przychodzili i tak jakos odwlekało sie to moje pisanie. Moj M od stycznia w tej delegacji, ciezko tak mi znowu miec meza na weekendy a Tymciowi tez smutno ze tata tylko na weekendy. Pomimo ze 2 lata tak kiedys zylismy to jednak czlowiek sie przyzwyczaja szybko do dobrego. I troche juz fiksuje w domu z małym...a zlozylam wniosek o wychowawczy wiec siedziec bede dalej. Mały juz tyle potrafi ;) ciagle na podłodze spedza czas, rehabilituje sie sam i pani terapeutka mowi ze niesamowity skok i poprawa w jego sylwetce i asymetrii ulozeniowej. Ogolnie to pełza do przodu do tylu, do kazdej zabawki podejdzie, Ostatnio zaczal na kolankach stawac i tak sie z dupką u gory bujac:) Pewnie gdzies w ciagu miesiaca zaczna sie czworaczki. Ze spaniem spoko u nas. zasypia o 20 i budzi sie o 6.15 na mleczko z kaszka i potem do 7.30 pokima i wtedy juz wyje jak syrena bylebym go wyjela z lozka, biore wiec do swojego i tak sobie gada z pilodem od karuzeli:):) Chcialabym rowniez zobaczyc Was i wasze pociechy i rowniez pochwaliłabym sie moim skarbem tylko przypomnijcie mi malia. Moze TNKS ty podaj mi swojego i ja wysle fotki a ty mi odeslec tez innych maile (tych ktorych nie ma na fb) i fotki Kalinci. Cos tam pamietam praca.pszczyna@... to byl Twoj mail?

Hjk kochana a zyrtec nie jest przypadkiem od 2 rż. Sprawdz,cos mi sie wydaje ze on jet za mocny dla naszych maluszkow. Czemu go dostaliscie? Tymkowa witaj kobitko.

Vilia ja tam mogę nawet nad morze do tego psychiatryka dojechać - w sumie im dalej tym lepiej :o Aga_jabi o której mowisz herbetce? O tej w ekspresowkach? - jej Kali jeszcze nie pila ; o tej w butelkach gotowej? Jej Kali chwile temu pic nie chciala a teraz jest ok, czy o tej rozpuszczalnej z hippa bez cukru co w tesco chwile temu byla? Ja pilam ja :D dziś mi z all przyszly herbatki min dla Kali i mam koperek rozpuszczalny - 5 gr wegli na 100 gr produktu, przy czym cukru mniej niż 1 gr na 100 gr produktu. Jak chcesz to Ci wrzuce linka do tej herbatki ( o ile koper Cię interesuje) Ciotka wniosek prosty - bin ladenow jest co najmniej 2 :o wlasnie! Pochwal się Maćkiem :p maile nasze są tu podane ;) wyślij :) Aga-jabi a Ty wyslij Piotrusia!!! Ale piekna pogoda! I park to my mamy najpiekniejszy w siwecie :D

TNKS wyslalam!! Mam nadzieje ze pojemna masz skrzynke bo duzo ich trochu ;):) no i wiadomo, nie rozpowszechniac prosze;)

TNKS zobacz co znalazłam apropo sinlaca na mleku: Sinlac jest pelnowartosciowym posilkiem po przygotowaniu na samej wodzie tzn. zawiera juz odpowiednia ilosc bialka, tluszczow, weglowodanow oraz witamin i skladnikow mineralnych. Przygotwanie Silnlacu na innym produkcie, ktory rowniez charateryzuje sie okreslona wartoscia odzywcza (np. mleko) moze spowodowac ze gotowy produkt bedzie zbyt energetyczny a jednoczesnie podwoii sie zawartosc bialka i wapnia, co przy dlugotrwalym podawaniu moze znacznie obciazyc nerki. a ja daję od kilku dni........ nie chce pić herbatki ekspresowej ok wyślę obiecuję a Ty mi odeślesz zdjęcia pociech dziewczyn i Kalinki, ok? tylko przypomnij mi @ ;) tylko nie obiecuję, że to będzie dzisiaj, ponieważ jak wracam z pracy to nie zawsze mam czas na włączenie kompa....

kolejny odcinek histori Madzi. Cudna Katarzyna zniknela. Czy chcecie wiedziec co się z nią dzieje? Dotrwajcie do kolejnego odcinka ... Ja pierdziele...ta głupia młodziez (czyli Kasia i Bartus) robią z życia telenowele normalnie.

Tymkowa foty poszły ;) ale z ciebie laska ;p a Tymi jaki kudłaty gagtek hehehe :D słodziak!!! ja niestety z małą fot nie mam gdyż ja je robię :o mam jakieś bardzo stare :P aga wysyłaj foty Piotrusia - a tu masz link do herbatki koperkowej: http://allegro.pl/hipp-herbatka-koperkowa-od-1tyg-100g-z-niemiec-i2187647513.html to jest duże opakowanie, nie ma cukru a smakuje tak samo jak ta granulowana z hippa ;/ kolor ma taki sam tylko drobniej zmielona... ja ją kupuje i pije bo ona jest tez dobra na laktację - zawiera te same zioła co ta laktacyjna z hippa (koper włoski , anyż itp) ale jest bez cukru - ja juz szamam :D kupiłam tez dla KAli różne soczki bez cukru ;) a sinlaka ja dawałam małej jak nie przybierała, teraz przybiera aż za bardzo :O jest na alnaturze i millupie teraz... i wazy 7360 już :p i dziubol ma okrągły :D tymkowa DJ i ciotka wciąż ukrywają swoje dzieciątka, a vilia jak tylko się zgodzi na wysłanie fot Bartusia to ci zaraz prześlę;) a vilia to też fajna laska :D

ciotka mimo, że chwila to najbardziej względne moim zdaniem pojęcie to poczekam :D choc jak dla mnie to chwila minie zanim się mój post doda hehehe :D co do kataarzyny w - było to do przewidzenia :O i ciekawe czy ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości....

w sesnie 2 kolejno po sobie :p nie na raz:P nadmiar "suonka"? ps. moje dziecie sie odnalazło, bin laden zostal w parku :D

Pocahontas tak zyrtec jest od 2rż ale my mamy tylko polowe dawki wziąść raz dziennie a dostaliśmy go na katar.Może nawet go nie zażyjemy bo katar się nie nasila,zobacze do wieczora.

TNKS - ale zalotna Kalinka. To przed ostatnie foto ;) jaki uwodzicielski usmieszek ;):) Blondyneczka narazie jest, ale przesłodziutka:):) Musze miec drugie dziecko córeczke no!! A ja ...no taka zwykła laska no ;) Odchudziłam sie w koncu, waga sprzed ciazy i juz czuje sie atrakcyjniej;) no i moja zmora to ...pale no. ;/ Ale malutko. Moj maly dzis czesto spi, i to po godzinie pełnej. Teraz wyje syrena bo obudzil sie głód wiec mleczko robie. Lece nakarmic kudłatego głodomora;)

Hej Dziewczyny Tymkowa 🖐️, ja tez poproszę fotki Tymka:) amber_11@wp.pl Odeślę Ci zdjęcia mojej Nikolki:) Dziewczyny trzeci bin laden jest u mnie, albo to ten co był u TNKS:o Mój m dzisiaj jest taki milusi, że aż mi niedobrze:D Ale za radą Pocahontas dzisiaj rano już zrobiłam awanture.Nie ma to jak oczyścić atmosferę. I oczywiście żeby skały srały idę na spotkanie z kolezankami:) Aga_jabi mogę też prosić o fotki Twojego Piotrusia:)? I jak, zdecydowaliście się na ten inhalator? Ja też podawałam Sinlac na mleku jak TNKS (tylko na mm, nie na swoim:) ) Tak mi zaleciła pediatra gastrolog (ordynatorka pediatrii w szpitalu - b.dobra specjalistka), więc coś w tym musi być. Zresztą Kiedyś już któraś z dziewczyn pisała o tych nerkach do TNKS, ale z tego co kojarze to lekarz też zezwolił na mleku podawać. Kurcze, zrobiło sie wiosennie i te nasze maluszki ciagle coś łapią:( Mam nadzieje, że szybko te wirusy przestaną krążyć:( Pocahontas, Ciotka sto lat dla maluszków 🌻 🌻 🌻 Ciotka co Ty zrobiłaś tym pielęgniarkom? Ja do przychodni to tylko na szczepienia z małą chodziłam, a i tak mną telepało. Zoja gratki z okazji nowych umiejętnosci małej:D Hjk dawaj małemu dużo pić na ten katar, żeby mu nie zalegał w gardełku i nosku. Vilia jak po wizycie?

Amber i tnks maz ma sie zajac Piotrusiem to ja sprobuje kompa odpalic i cosik przeslac, tylko przypomnijcie mi e-mail do tnks. Amber co do inhalatora to jeszcze niee kupilam, czekam na wyplate.... Tnks lookne na herbatkeaha Amber ja tez wlasnie ostatnio dawalam sinlac na mm, bo tylko ta kaszka mu smakuje, po nestle i boboviccie wymiotuje, albo wcale nie chce jesc. Zobaczymy czy polubi ta alnatury.

amber - poszły focie aga_jabi to mail TNKS praca.pszczyna@op.pl oh ten moj bobo znowu oczy trze, chyba pochmurna pogoda go dobija, ciagle marudny i spiacy. Juz wszystkie zabawki go nudza, wyszukuje mu kuchenne przedmioty te w miare bezpieczne;)

praca.pszczyna@op.pl ;) aga mój dr to też dobry pediatra i neonatolog ;) ordynator oddz dzieciecego z kliniki w której rodzilam... I też powiedzial że nie ma się co bac o nerki :) a jak już dziecko ma braki jakies jak np teraz Bartus od vili to już w ogóle tylko na mleku podawac Vilua jak tam? Lady co u Was?