Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

TNKS pamietasz jak do psa gugałam? to niedawno chciałam swojej mamie pokazac w jakim tempie mały wspina sie na łóżko i mówie do niego (poklepujac reką łóżko) "Macius Hop" mina mojej mamy bezcenna:-D Hop +poklepanie to moje odwieczne hasło dla psa zeby gdzies wylazł :-P

TNKS ema znaczy że czegoś nie ma. Rozkłada ręce i mówi ema ema. Jak chce jeść to cmoka a jak chce na podwórko to stoi koło drzwi wyje i wali rękami po szybie w drzwiach. Co do bicia nie znam sposobu ale chętnie bym go poznała, a co chodzi o gryzienie to zwłaszcza jak idą zęby to jestem gryziona z taką namiętnością że hoho. Teraz idą górne trójki, tak przynajmniej myślę bo temp 37,3 (z tego powodu nie pojechaliśmy na szczepionkę bo nie wiedziałam czy jakie choróbsko go nie bierze), luźne kupki 2-3 dziennie, ślinotok no i namiętne gryzienie w moje wystające obojczyki :)

Ciotka wiem! Kali mnie zaskakuje non stop! Dlatego mam wyrzuty że przeklinam :P ostatnio caly dzien chodzila i w kolko mowila "dup dup dup dup" :o ale to nie moje slowko :p

Efka to witaj w klubie matek bitych :o tyle że mnie bija DZIEWCZYNKA!!! Sukienka, slodka minka i jeb z bani :o A zebow wam i zazdroszcze i wspolczuje :o Kali ida i ida i nie ma wciaz ( zatrzymala się na dwojkach , ma 8 zebow i ani pol wicej :o ale wspolczuje tego co przechodzicie a mnie czeka :o

Heheh ciotka ja mam 2 psy, 2 koty , dziecko i meza :D czasem pies na mnie wskoczy krzycze Kali, Kali biega po kanapie i mowie siad :o :P

Mi się wydaje że te nasze dzieciaczki rozumieją już wszystko co do nich mówimy tylko udawaja że nie rozumią jak im coś nie na rękę. Jak powiem idź połóż się na łóżeczko mama da cycusia to moment i leży ale jak powiem sisiaj do nocnika to leci 2 metry dalej i leje na dywan :P. U nas buziaków niestety nie ma wogóle nie kuma czaczy o co w tym chodzi.

Heheh Efka to tak jak z psami i chlopami ;) jak mowisz "masz" to czaja, jak mowisz "daj" to ni hu hu :D dzieci maja to samo ;)

Efka wow! 12 zebow? To jak Bartus od Vili - Kali ma dopiero 8 a wychodzily mu mniej wicej zaraz po Bartku, ciekawe jak Nikola od Amber bo miala 1 zeba tak jak Kali

efka:-D :-D :-D TNKS zebysmy tylko dziecka za drzwiami nie zostawiły a psa do łóżeczka z butla mleka nie zapakowały to bedzie dobrze:-D piszesz 8 zebów przeciez to sporo... my z nowymi mamy 10

Ciotka sporo to pojecie wzgledne - jak mnie gryzie np w nos to zaluje że w ogóle ma żeby :D ale jak pomysle że będzie cyrk z kazdym wychodzacym zebem to zaluje że nie ma już wszystkich aż po 8 :p

a co do powiedzen to mi sie ciagle tłuczą słowa mojego blogera ukochanego wawrzynca pruskiego (marka krajewskiego mozna zmieniac i dalej przynajmniej u mnie bedzie aktualnie) "Fajnie jest nagle zobaczyć w sklepie nową książkę Marka Krajewskiego i ją kupić. Fajnie jest pomyśleć przed snem "Przeczytam tylko jak się zaczyna". Niefajnie jest rano.

no tak Terminku ale piszac sporo miałam na mysli ze pozno jej wychodziły (synkowi hjk chyba tez) i zobacz jak szybko nadrobiła!

A tak wogóle to gdzie podziały się Agi, Pocachontas, Lady Ania, Smalgirl, mam to become, sierpniowa mama 2011, MT, As ??

Heh ciotka cytat niezwykle prawdziwy :) wlasnie skonczylam Czubaszkowa i boję się zajrzec jak się zaczyna nastepna książka a mam 3 now :P Tak Danielek mial zabki zaraz po Kali i zamknal nasza 3 opoznionych w tym temacie :) już wszystkie dzieci mialy żeby a ja, vilia, amber i hjk wciaz czekalysmy :) :P

Efka i ja się nad tym zastanawiam! Gdzie DziadekJacek to już dzięki pomaranczkom wiemy :) :D sorry ale mnie to jakoś rozbawilo :D :P

MT meldowała sie tu wczoraj. reszta gdzie nie wiem...moze na fb? ale wiem jedno dziewczyny niezle sie zdziwia rano ile do czytania:-D

Ja już mykam spać puki me dziecię śpi. Mama nadzieję że dzisiejszą noc prześpi całą jak jeszcze 1,5 tygodnia temu. Ostatnio budzi siię między 2 a 4 i nie śpi do 6. Wstaje i kładzie się i pojękuje i spać nam nie da. A dodam że zwykle do 2 bijemy komary bo u nas inwazja nadal trwa :P

Hehehe noooo ciotka! Bd zalowaly że przegapily impreze :) jak za starych dobrych czasow :) pamietacie? Ale było fajowo :) trzeba do tego wrocic ;) chyba zmasowany atak pomaranczy nas zmobilizowal do pokazania czyje to forum i kto tu rzadzi ;)

O i stronka moja :) Jeszcze z 2 godzinki i 800 wskoczy :) Pewnie znowu walka zacznie się jak ja nie będe mogła usiąść do kompa tak jak to było 100 stron temu

Matko Efka! Przesrane!!! Sprobuj z raidem na komary i muchy do gniazdek! Ja mam wszdzie i zero komarow w domu choć po za domem byly plagi! Spij dobrze :*

Ja też więc uciekam :) mam nadzieje, że nawet jeśli się tu bd toczyc dzikie boję to 800 zostawicie w spokoju baby? :) spokojnej everybady :)

A żeby Panny które tu z rana wejda były zdziwione jeszcze bardziej ( że tu tyle napisane) to ja postanowiłam się tu ładnie z wszystkim przywitać :) Komu więc kawy a komu herbaty?

Hej ale poszalałyście wczoraj aż miło zobaczyć,że forum jeszcze żyje!Co do nocników to kupiłam ale nauki jeszcze nie zaczęliśmy.Jak czytam o tych zębach..............My dalej mamy tylko 4 i nie wiem kiedy pójdą dalsze.Widzę,że ciężko mu z jedzeniem twardszych rzeczy,więc niektóre musimy choć trochę zmiksować lub pognieść niestety.A słyszałyście,ochłodzenie i śnieg nadają,kurcze muszę małemu buty kupić i córce kurtkę wreszcie,bo zima nas zaskoczy.Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę.

Hjk 😘 mysle że zębami nie mamy się co martwic ;) one same wiedza kiedy maja wyjsc :) A z tą zimą to nie strasz!!! Ja też musze dla Kali buty kupić :o oglądałam ostatnio fajne butki z elefantena, ale o zgrozo kosztowaly 140 zl :o więc postanowilam się wstrzymac i poszukac czegos tanszego... Może się uda :P Dziadek gdzie zes malpo? Mam nadzieje, że Cię pomarancze nie odstraszyly? Powiem szczerze - z tego co pomarancze pisza wynika że ja Ciebie rozumiem :) może nie wszystko pojmuje ale odnosze wrazenie że trzymalas się zasady że wroga trzeba trzymac blisko ;) a ja również takiej zasady się trzymam więc liczac na to że tam sluzbowo u nas prywatnie obcowalas nawoluje Ciebie a zebys wrocila i pokazala tamtym paniom, że nie kazda kobieta to sfrustrowana wariatka :) Pomaranczo - rozumiem twój bol i zal po stracie chlopa, ale nie rozumiem takiej heroicznej walki że swiatem... Odszedl do innej to kij mu w krzyz ;) zostaw ja, zostaw jego i zajmij się soba bo Ci zycie ucieka między palcami :) skoro Cię zostawil to najwyrazniej nie był Ciebie wart :) tego się trzymaj i zyj z calych sil :) powodzenia! Mam nadzieje, że na tym zakoncza się tutejsze awantury i gorzkie zale... Bo o ile mozna przemilczec i starac się zrozumiec te wszystkie wasze merytoryczne wyrzuty, o tyle nie rozumiem co maja wnosic te wyzwiska które mialy tu miejsce i na takie się nie godze :P miesem to tu mozna w tesciowa a nie w kolezanke z forum :P No a teraz macie orange godzine i rzucajcie blotem we mnie bo domyslam się że chcecie :P