Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

Gość to strasznie stare
bo on już parę lat nie żyje. Zresztą mol był islamskim agentem 🖐️ takim dżihadystą jak ci z palestyny

Gość a może po prostu
nie wiem jak ofiary, ale koles już zszedł z tego padołu

A swoją drogą ten przykład dowodzi, że wystarczyłoby kilkuset takich simonów i Polski nie ma. Pozostaje tylko podziękować naszym rodaczkom.

Tak jakby nie było Polaków którzy gwałcą i roznoszą choroby, albo ojciec który swojej córce dzieci robi.. Skończ pierdolić chłopcze..

Bo szedł pewnie na ilość.A wiadomo że z Europejskich kobiet to tylko Polki na Murzynów lecą.W innym kraju nie miał by szans aby uprawiać sex z jakąkolwiek białą kobietą,a w Polsce wręcz odwrotnie,same się mu pchały do łóżka.Nawet je podrywać nie musiał.Być może że jestem naiwny ale jeszcze wierzę że w tym kraju są normalne kobiety i nie wskakują murzynowi do łóżka i że mają obrzydzenie do ludzi z innego gatunku.

Wilczyco20-Ty się lepiej nie odzywaj.Dobrze wiemy że jesteś słoikiem na spermę dla mulata.Szkoda że sie do tego wstydzisz przyznać,ciekawe ile on co dzień Polek zalicza.Ja obstawiam że przynajmniej 3 polki musi przelecieć,ty jesteś tylko jedną z wielu.Jak się mu znudzisz to cię wywali.A jak myślisz,który Polak cie potem dotknie?My mamy swój honor i nie bierzemy kobiet po murzynie,jeszcze HIVa załapiemy.

''A wiadomo że z Europejskich kobiet to tylko Polki na Murzynów lecą.W innym kraju nie miał by szans aby uprawiać sex z jakąkolwiek białą kobietą,a w Polsce wręcz odwrotnie,same się mu pchały do łóżka.Nawet je podrywać nie musiał.Być może że jestem naiwny ale jeszcze wierzę że w tym kraju są normalne kobiety i nie wskakują murzynowi do łóżka i że mają obrzydzenie do ludzi z innego gatunku. '' No niestety Polki takie są.

Gość dwuch frustratów się zebrało
i tak sobie doradzało, bo sami prawiczkami byli i pały nigdy nie zamoczyli :classic_cool:

haha :D Wcale się nie wstydzę tak jestem z mulatem od sześciu miesięcy :D Ale nie jestem żadnym słoikiem na spermę cepie. Inaczej się na to mówi. A to dziwne , że uważasz, iż nikt by mnie nie dotknął, ponieważ ja mam na ten temat inne informację, jesteś dla mnie takim tępym i pustym człowiekiem, że z pięciometrowym kijem bym nie podeszła do Ciebie.

A ile Polek na co dzień zalicza ? to ja Ci pomogę :D Jedną i to jeszcze nie na co dzień pacanie. :)

Gość ...usnierz
[zgłoś do usunięcia] Arek 125 ''A wiadomo że z Europejskich kobiet to tylko Polki na Murzynów lecą.W innym kraju nie miał by szans aby uprawiać sex z jakąkolwiek białą kobietą,a w Polsce wręcz odwrotnie,same się mu pchały do łóżka.Nawet je podrywać nie musiał.Być może że jestem naiwny ale jeszcze wierzę że w tym kraju są normalne kobiety i nie wskakują murzynowi do łóżka i że mają obrzydzenie do ludzi z innego gatunku. '' No niestety Polki takie są. Jakie sa? Te laski spaly z nim bo byl wyksztalcony czarujacy i mily. Jakby Polacy tacy byli tez mieliby powidzenie

Wilczyco20-Czyli chcesz powiedzieć że nie uprawiasz z nim seksu i nie robisz mu loda?

To wy za granicę macie opinie dziwki. Tak, każdy obcokrajowiec traktuje was jak kurwę.

[zgłoś do usunięcia] Arek 125 ''A wiadomo że z Europejskich kobiet to tylko Polki na Murzynów lecą.W innym kraju nie miał by szans aby uprawiać sex z jakąkolwiek białą kobietą,a w Polsce wręcz odwrotnie,same się mu pchały do łóżka.Nawet je podrywać nie musiał.Być może że jestem naiwny ale jeszcze wierzę że w tym kraju są normalne kobiety i nie wskakują murzynowi do łóżka i że mają obrzydzenie do ludzi z innego gatunku. '' No niestety Polki takie są. Jakie sa? Te laski spaly z nim bo byl wyksztalcony czarujacy i mily. Jakby Polacy tacy byli tez mieliby powidzenie człowieku,poczytaj o nim.On był oszustem,nie miał żadnego wykształcenia.A po za tym rozumiem że panny lecą na wykształciuchów?Czyli profesorowie na uczelniach mają niezłe wzięcie.Ciekawe czy studentki im też wskakują do łóżka na pierwszym spotkaniu i to w dodatki dziewice.

''Jakie sa? Te laski spaly z nim bo byl wyksztalcony czarujacy i mily. Jakby Polacy tacy byli tez mieliby powidzenie'' Dla normalnych kobiet czyli nie dla zakompleksionych Polek to by nie wystarczyło, żeby w pierwszym dniu znajomości wskakiwać facetowi do lożka. Dlatego wybrał Polskę, bo wiedział ze tutaj będzie pełno chętnych na seks bez zobowiązań.

wilczyca 20-Jak ten smoluch cię rzuci,to następnego chłopaka poinformuj że twój poprzedni był mulatem.Zobaczymy że jakikolwiek Polak cię zechce,Chyba że jakiś desperat.Polka która sie związała z murzynem nie ma już szans po nim na białego człowieka.Nikt taka Polkę nie dotknie bo będzie ją uważał za szmatę łatwą panienkę.

Gość całkowicie czarny kot
Biedny sfrustrowany rasita, który obwinia innych za swoje niepowodzenia... :-P

Gość to wy chyba za granicą nie
byliście. Jak wyglądasz OK to w cywilizowanych krajach kobiety same ciebie na seks wyrywają.

''Jak wyglądasz OK to w cywilizowanych krajach kobiety same ciebie na seks wyrywają. '' HAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHA BUAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Kobieto błagam opanuj się

Gość o kurwaaaa
Co się smiejesz. Autorce oczywiście miala na mysli polki przebywajace w cywilizowanych krajach

Polacy - faceci są tacy tępi, że się scyzoryk w kieszeni otwiera. Średniowieczne dziwolągi. A sami jak by murzynkę zobaczyli to pała na pół metra stoi. Wypie.rdalajcie stąd. Laski nie leciały na niego, dlatego, że jest czarny, tylko dlatego, że był inteligentny i oczytany a wy cepy co ? Gówno. Żadnego pojęcia o niczym.

Laski leciały na niego bo chciały być mocno wypierdolone i tyle w temacie. Na żonę nadaje się każda kobieta byle nie Polka. Nawet bariera językowa jest już do zniesienia, przynajmniej są wierne i inteligentne, a nie takie polskie kurwiszony

NieLubieNiedziel-Ty naprawdę wierzysz w to co mówisz?To czemu ci z Warszawy co handlują na stadionie narkotykami i podrobionymi ciuchami to mają ogromne powodzenie u Polek?Przecież oni nie są inteligentni bo inaczej nie handlowali by na stadionach tylko procowali by w jakiś dużych korporacjach.A później polki płaczą że jakiś Policjant odstrzelił im murzynka-przestępce