Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

Nie powiedziałam, że nie uprawiam z nim seksu, każdy wie , że jestem z nim, każdy Polak :) I uwierz mi, że wiele by mnie jeszcze chciało :) W jakich Ty czasach żyjesz? Jesteś ograniczony..

''Zarzucał rasizm kobietom, które przed stosunkiem chcialy mu nalozyc prezerwatywę ( !!! )'' a te glupie cipy sie zgadzaly i mu nadstawialy dupy :OO

''''Zarzucał rasizm kobietom, które przed stosunkiem chcialy mu nalozyc prezerwatywę ( !!! )'' a te glupie cipy sie zgadzaly i mu nadstawialy d**y O '' Po prostu sama esencja ''inteligencji'' Polek.

Wilczyci20-Podsumujmy,nie jesteś dla niego słoikiem na spermę ale dupy mu dajesz i jego pałę też do dzioba wsadzasz a mimo to nadal uparcie twierdzisz że nie jesteś dla niego słoikiem na spermę. A co do kobiet po murzynach,to zobacz ile jest samotnych Polek z mulatami.Widziałaś kiedyś polkę z mulatem żeby miała jakiego kolwiek białego faceta?Otóż na pewno nie,polka którą opuszcza murzyn to do końca życia będzie samotna,nawet inny murzyn by taką nie chciał.Woli jakąś młodą,głupią Polkę.

Wiczyco ten sam filmik puściłem,zauważ co ta idiotka mówi.Czarnoskóry Polskiego pochodzenia hahahahaha.Nie wiedziałem że Polska jest w Afryce.Po za tym słowo "Murzyn" nie jest słowem obraźliwym,już żeście zapomnieli że w szkole dzieci się ucząą wierszyka o "murzynku bambo"

volkista - dobrze gada ,wczoraj mi to troche nie pasowalo ,ale... w Szwecji malo kto lubi czarnych , niby ich toleruja - bo kazdemu zwisa to kto idzie ulicą ,ale do pracy zaawsze wezwą najpierw rodaka, potem bialego z innego kraju ,albo turka , murzyn idzie do sprzatania ulic albo do hali magazynowych czy odsniezania , mieszkają w zamknietych gettach , szwedzi nie chca miec z nimi nic wspolnego ,a oni siedza na dupach , nie chca sie uczyc jezyka tylko ciągna państwową kase .... :classic_cool:

Gość Magda565757
opamiętajcie się chłopaki bo generalizujecie: jest wielka różnica między czarnymi: jedni są dzikusami z Afryki a drudzy cywilizowani Afroamerykanie. Weźcie na przykład aktora Denzela Washingtona lub Michaela Jacksona, Martina Luthera Kinga, Oprah Winfrey... To nie kolor skóry jest problemem tylko mentalność!!! Afryka jest najbiedniejszym kontynentem i to z biedy biorą się takie patologie jak brak edukacji, fanatyzm religijny, masowe gwałty, szalejące choroby, wojny plemienne i plagi głodu a ludzie jeszcze tam rozmnażają sie jak króliki:O

volkista Bo szedł pewnie na ilość.A wiadomo że z Europejskich kobiet to tylko Polki na Murzynów lecą.W innym kraju nie miał by szans aby uprawiać sex z jakąkolwiek białą kobietą,a w Polsce wręcz odwrotnie,same się mu pchały do łóżka.Nawet je podrywać nie musiał.Być może że jestem naiwny ale jeszcze wierzę że w tym kraju są normalne kobiety i nie wskakują murzynowi do łóżka i że mają obrzydzenie do ludzi z innego gatunku. taak tylko Polki :D Hiedi Klum to pewnie też Polka tak jak Cheryl Cole :D i połowa WAG'S te dziewczyny były po prostu głupie i naiwne

Jak miałam 18 lat byłam z mulatem, rozstałam się z nim i byłam z Polakiem, potemz następnym Polakiem teraz znów jestem mulatem :) Nie jestem żadnym słoikiem na spermę, tylko jestem człowiekiem i nie porównuj mnie do rzeczy, bo sobie tego nie życzę :)

Magda-W Wietnamie też jest bieda,to samo w Chinach czy jeszcze paru krajach Azjatyckich,ale czy bieda jest usprawiedliwieniem do określonych zachowań?W USA nie ma biedy i mentalności z trzeciego świata a jakoś murzyni tam są tacy sami jak w Afryce o ile nie gorsi.Za chwilę w USA miejsc braknie dla murzynów w więzieniach.Więc zobacz jak żyją wietnamczyki a jak murzyni.To jest po prostu inny gatunek ludzi a nie to gdzie mieszkają.Pies rasy Labrador będzie miał inny charakter niż pies rasy Amstaff

jak Was czytam cieszę się ,ze mam trupiobladą skore i niebieskie oczy :classic_cool:

Wilczyca20-Dla Polaka była byś piekna i wartościową dziewczyna a dla mulata jesteś jedną z wielu jego panienek do tego aby mógł sobie chłopak wyżyć swój popęd seksualny.A że na niego lecicie to was wykorzystuje ile może.

Gość Magda565757
no niestety racja bieda nie jest żadnym usprawiedliwieniem, napisałam ten post bo akurat Michael Jackson jest moim idolem a Denzel Washington najlepszym aktorem. CZarni powinni brać z nich przykład.

Właśnie, że żaden Polak nie szanował mnie jak ten własnie Grek :) I to on mnie traktuje jak księżniczkę, a Polak traktował mnie jak robota (kiedy z nim mieszkałam)

BLU#-Ja też się cieszę,uwielbiam dziewczyny o niebieskich oczach.Oczywiście sam takie posiadam,nie lubię jak Polki są opalone,wyglądają jak Rumunki

A sprawdzałeś jaką masz odległość od nasady nosa do nasady ucha?

Bo jełśi wyjdzie Ci liczba mniejsza od 32 to jest pewne, że w Twoim genotypie są pozostaości po afrykańskich prodkach. I może się okazać, że wyjdą Ci czarnoskóre dzieci z niebieskimi oczami.

Wilczyca20-A wiesz jak araby traktują kobiety przed ślubem a wiesz jak traktują po ślubie?Mentalność arabska i murzyńska jest bardzo podobna z tego względu że ich rasa jest bardzo zbliżona do siebie.Żyją w podobnym klimacie itp.Wiec wiadomo że będzie cię oszukiwał bo chce mieć sex na zawołanie.A Polak jest szczerym facetem i nie ma różnicy pomiędzy przed ślubem a po ślubie.My nie udajemy a po ślubie nagle pokazujemy swoje prawdziwe oblicze tak jak araby czy murzyni