Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Ofiary Simona Mola

Polecane posty

BLU#-Swego czasu kiedy zapisywaliśmy się do pewnej organizacji to takie badania były,zarówno lekarz opisywał cechy rasy i je badał a później trzeba było udowodnić pochodzenie Aryjskie do piątego pokolenia wstecz.Mnie wyszło że jestem w 90% Słowianinem a w 10% Germanem .

volkista Wilczyca20-A wiesz jak araby traktują kobiety przed ślubem a wiesz jak traktują po ślubie?Mentalność arabska i murzyńska jest bardzo podobna z tego względu że ich rasa jest bardzo zbliżona do siebie.Żyją w podobnym klimacie itp. boże co za bełkot :D powiedz to jakiemuś Arabowi [Wiec wiadomo że będzie cię oszukiwał bo chce mieć sex na zawołanie.A Polak jest szczerym facetem i nie ma różnicy pomiędzy przed ślubem a po ślubie.My nie udajemy a po ślubie nagle pokazujemy swoje prawdziwe oblicze tak jak araby czy murzyni] szczery facet (bez względu na rasę) jest jak Yeti > podobno istnieje

My nie udajemy a po ślubie nagle pokazujemy swoje prawdziwe oblicze tak jak araby czy murzyni - KAŻDY FACET PO ŚLUBIE POKAZUJE SWOJE PRAWDZIWE OBLICZE!! Znam wiele Polek, które są z tutejszymi facetami i są naprawdę szczęśliwe, są Mulatami Grecy nie wszyscy ale wielu takich tutaj jest. Nie rozumiem w ogóle co ma Arab do Greka to raz a dwa z każdej nacji , z każdego kraju i z każdej rasy można znaleźć kogoś wartościowego.

Samanta lisiczka-No cóż,nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz ale wiem że ja jestem szczery wobec kobiet.Nigdy żadnej nie zdradziłem i nie byłem wobec niej egoistyczny .Nigdy nie wykorzystałem kobiety bo dla mnie kobieta to taki sam człowiek jak ja czy mój kumpel.A wiadomo że kumpla się nigdy nie zawiedzie bo to plama na honorze,to samo z kobietą.Nikt nie rani czegoś co ma najcenniejszego a wręcz przeciwnie,szanuje to jak tylko potrafi.

Gość było to juz kilka lat temu
ale jak sobie przypominaj, to ten Simon Mol, był tak brzydki, że pewno szły z nim do łóżka z litości, albo z czekawości, czy to prawda,że wszystkie czarnuchy mają sprzęt do kolan.

Gość Nor-bert.
tak maja do kolan jak se załozy stucznego fajfusa to maja do nawet za kolana smiech na sali

Ale mnie dziwi kilka faktów.Otóż on tak z nimi uprawiał seks że pojawiała się krew,więc można sobie tylko wyobrazić jak musiały być dla nich te stosunki bolesne,a mimo to nie skończyło się na jednej nocy,tylko znów do niego przychodziły mimo tego że po stosunku krwawiły,czyli o co tu chodzi?Czy kobiety lubią ból czy jak?

Gość mariooooooo
bo te polki ktore ida z czarnuchem da łózka bo na nie wczesniej zaden biały nie chciał na nie spojrzec i z braku chłopa to dlatego walą sie z czarnymi

Gość do panow sie tu wypowiadajacyc
Nie wiem czy padaly juz tu takie argumenty bo nie czytalam calosci ale mowiac ze wszystkie polki sa latwe mowicie rowniez o wlasnych matkach siostrach babciach dziewczynach itd. nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka

Oj,przepraszam,ja nie mówiłem że wszystkie ale ogromna część.Nasze matki,babcie w życiu nawet dotknąć murzynowi by się nie dały.Maja po prostu swoją godność,wolały by się powiesić niż dać się dotknąć murzynowi.

Gość Zboczona Żaba
podobno rozmiar nie ma znaczenia a wręcz kobiety narzekaja na wielkie pały że je pisty bola od nich ale kuwa jednak chęć na wielkiego kutacha jest silniejsza niz ewentualna kontuzja... i to jeszcze komu jak komu ale murznowi dawac dupy... wstyd! teraz kuwy pójda do piachu w nagrode... szkoda tylko że zaraze rozniosły po ludziach... normalnych polskich facetach... :(

Simon Mol o ile sobie przypominacie, zgrywał się na poetę, intelektualistę, prześladowanego w tym swoim afrykańskim kraju. Partnerki do seksu znajdował wśród nawiedzonych poetek, po swoich wieczorach poetyckich. I tu jest największa zgroza, kobiety wykształcone, ale niestety, bez "wzięcia", przeintelektualizowane, bardzo chętnie chciały przeżyć ciekawą przygodę. A że ta przygoda okazała się grą w ruską ruletkę, to co z tego, że wykitują niedługo, ale jakie emocję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekaw jestem ile z jego ofiar już nie żyje.Jak sobie pomyślę że młode dziewczyny umierały w męczarniach nie mając jeszcze 30 lat to szlag mnie bierze.Całe życie przed nimi było,one powinne założyć rodzinę i cieszyć się życiem a nie umierać w męczarniach.Wyobraźcie sobie jak one musiały się czuć,pomyślcie o ich rodzicach co czuli jak szli na pogrzeb.Co czuła jej rodzina,znajomi.Przecież one miały świadomość że powoli umierają i to przez czarnucha.Zastanwia mnie jedno,czemu Polki nie umiały z tego przykładu wyciągnąć wniosków i nadal wiążą się z murzynami i dają im tyłka.Czy Polki nawet na błędach swoich koleżanek nie umieją niczego się nauczyć?

Gość co tu duzo gadać
inteligencją i rozumem to chyba nie grzeszyły, skoro lazły z czarnym do wyra, tyle się mówi pisze o tym by się zabezpieczać albo nie iść z takimi do łózka ale widać były jakieś zaślepione gdzie miały rozum tego nie wiem, chyba go nie miały albo miały ograniczony rozum skoro dały się uwieść.

Obrzydliwy typ. Szkoda, że zmarł przed ogłoszeniem wyroku. Należał mu się pobyt w więzieniu...oj należał. Ciekawa jestem co z tymi dziewczynami się dzieje, media już przestały się nimi interesować.

Gość adi_P
oglądalam fote tego S.Mola co za obrzydliwy odrazający gosc z wygladu jak mogły czyms takim sie puszczac chyba slepe były te zarazone w zciu bym z kims takim nie poszla do łózka słyszalam ze ok 14 kobiet zostało zarazonych syndromem Mola a ile zmarło a ile zyje tego nie wiem

W Warszawie za dużo jest lewaków a za mało prawicowców.W moim mieście pobyt murzyna by nie przeszedł.Nie zdążył by wjechać a już by go wywieźli nogami do przodu.

Gość lola 33
jakim trzeba być podłym człowiekiem żeby powiedzieć niech zdycha w męczarniach - tylko dlatego że kobieta przespała się z czarnym facetem?! czy to dla Was aż tak ciężki grzech że śmierć tych kobiet jest usprawiedliwiona? Głupota, niefrasobliwość i naiwność to jest jedyna "wina" tych kobiet. W naszym kraju jest wielu podobnych białych s,synów. Wasze świetę oburzenie to w rzeczywistości rasizm w najgorszej postaci. Za karę w przyszłym życiu będziecie czarnoskórzy i doświadczycie rasizmu na własnej ciemnej jak dupa murzyna skórze o! :)

Lola 33-A teraz pomyśl co by było z Polską gdyby wszystkie takie polki były jak te?Ja uważam że one tak naprawdę mocno sie przyczyniły do ograniczenia emigracji do Polski.Szkoda że polki się niczego nie nauczyły i nadal się puszczają z murzynami.Ale przynajmniej to motywuje naszych chłopców do walki z murzynami.Mam nadzieję że za niedługo nie będzie ani jednego smolucha w naszym kraju.A one mają AIDS bo były rasistkami i skreśliły białego człowieka.Tak kończą wszystkie zdrajczynie naszej rasy Aryjskiej!!!!!!!

Gość Kamecha wylogowany
to kurwy

lola stuknij sie w łep. Każdy, kto specjalnie zaraża HIVem zasługuje na największą karę. Czarny, biały czy perkalikowy w kratkę.

winą tych kobiet była tylko głupota i ingorancja... jak ktos czytał teksty z linkow wstawionych przez volkiste .... pochodziły z małych miejscowosci , przyjechały do wielkiego miasta , chciały zmieniac świat bla bla bla , humanistki, poetki - to mowi za siebie - wyobraznia działa, podobnie jak u kobiet ktore czytaja non stop romanse - przestaja normalnie myslec ;) a czarny? Niekoniecznie wierzyl w to ''ze oddajac chorobe'' sam sie jej pozbedzie , były chetne to skorzystal ,a ze w afryce nie ma zwyczaju stosowania kondonow to co innego . Inne polki zadaja sie z czarnymi bo je to podnieca ( czarny kolor) ja tego nie rozumiem ,ale ... W polsce czarnych jest malo , lata odcięcia od swiata ...tylko zastanawia mnie jedno : czemu tutaj murzyn ma takie branie a np na Slowacji ,w Czechach nie ? Co innego czarny urodzony w europie czy usa , i wychowany po naszemuu, wsrod nich jest wiecej przestepcow ale nie wszyscy . Volkista przesadza, wojnny kto wywyoluje? Biali - ktorym w dupach sie poprzewracalo od dobrobytu . I jesli chcesz wojowac ( to do volkisty) to zacznij od telewizji . To ona przeciez pokazuje co jest fajne a co nie :) i wg mnie potrzebna jest integracja z czarnymi ktorzy sa w euoropie od urodzenia, a ci z afryki ? niech siedza tam gdzie siedzą , sami sobie taki los zgotowali . Do Arabow nic nie mam , gdyby nie ich religia bylo by pieknie :) to tyle..dobranoc :classic_cool:

''W myślach dziewczyn, które zaraził kameruński uchodźca, powraca to samo pytanie: dlaczego się nie zabezpieczały? I nie mają wątpliwości - wstydziły się żądać prezerwatywy właśnie dlatego, że Simon był czarny. Paradoksalnie, to właśnie ich liberalny światopogląd sprawił, że potulnie godziły się na seks. Bez zabezpieczeń. Padły ofiarą politycznej poprawności. - Należy kierować się zdrowym rozsądkiem i ratować swoje życie - mówi prof. Izdebski. '' bardzo madre ostanie zdanie...

Bezwzględu na to z kim spały te kobiety, nie zasłużyły na taką śmierć. Sprawę Mola śledziłam z zainteresowaniem jak tylko wyszła na jaw. Faktem jest że większość tych kobiet w swoich wypowiedziach oznajmia że nie kochały Simona M. więc można myśleć - poniosły karę za własną głupotę. Nie jestem rasistką lecz popieram segregację rasową. Nie związałabym się z murzynem a tym bardziej nie poszła z nim do łóżka ponieważ mnie obrzydza ich zapach i kolor skóry. Jednak biały też może zarazac więc jakie wyjście? Żyć tak by zmniejszyć ryzyko. Nie puszczać się z byle kim i byle gdzie.

Gość jesteście oobrzydliwi
juz wolałabym iśc do łóżka z Murzynem niz takim obrzydliwym, zakompleksionym, sfrustrowanym rasistą jak ci, to tu wypisują te bzdury. Wstyd mi, że jestem Polką, nie z powodu tych kobiet, tylko was.

ucho śledzia - Mój facet jest po wszystkich badaniach, byłam z nim, ponieważ byłam jakiś czas po martwej ciąży musiałam się zgłosić na kontrolę i ja i mój facet jesteśmy czyści . :O

Wilczyca20-A nie zastanawia cię czemu twoja ciąża była martwa?Pisałem już że jak się mieszają rasy to właśnie tak to jest.Często też ciąża jest martwa przy zapłodnieniu kazirodczym jesteście oobrzydliwi-A kto ci broni?Ofiary Mola myślały tak samo jak ty.Tylko poczytaj jak człowiek długo się męczy zanim umrze na AIDS.Najgorsza jest ta świadomość powolnego umierania.Czytałem kiedyś książkę o ludziach z HIV a potem z AIDS. Zobacz jeden cytat z tego artykułu.Te dziewczyny myślały dokładnie jak ty.Szkoda że dziewczyny są aż takie głupie i nie umieją rozpoznać prawdziwego i szczerego faceta który ma uczciwe zamiary wobec kobiety. Kobiety wola oszustów matyrionalnych "Kuba Janiszewski: Sądzę, że jego urok tkwi w tej medialnej otoczce kogoś, kto walczył o wykluczonych. Moje bohaterki też czuły się jakoś niedopasowane do społeczeństwa, w którym żyją. Każda tęskniła za czymś innym niż polski ziemniak malowany, chłop z gębą pieroga. On był taki inny, umiał wytworzyć erotyczny klimat, on je po prostu rwał. Który polski facet umie rwać dziewczyny? Polski facet robi jakieś końskie zaloty i durnowate szarady."