Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theboyfromnowhere

Wiem , że jestem ciotą , a nie facetem dlatego nie chcę kobiety , rodziny itd.

Polecane posty

Gość ayanami rei
ALTERO, a robiłeś sobie kiedyś enneagram? chciałabym wiedzieć jakim typem jesteś

Po co mi to, doskonale wiem jakim typem jestem. Znam swoje słabości i te dobre strony. Tyle co ja myślałem nad swoim życiem i samym sobą pozwoliło mi świetnie siebie poznać.

Gość szkoda mi was
juz wysnulem wnioski z tej konwersacji ;] nigdy nei zaznasz tego o czym marzysz, gdyz przywykles do takiego stanu rzeczy. Lubicie sie uzalac jak baby nad soba co jest smutne. Dobrze, ze wasze zycie okazuje sie bezpotomne na ta chwile i lepiej zeby tak zostalo bo smiem podejrzewac, ze skrzywdzicie swoje dzieci.

:D Dobrze, że mnie tak poznałeś. Nie ma jak obiektywna ocena kogoś, kto poznał nas na wylot ;).

szkoda mi was nikt tu się nie wypłakuje piszą po prostu jak to wygląda a Ty mylnie to interpretujesz.

Gość szkoda mi was
ocena jest w pelni subiektywna ;)

Gość szkoda mi was
Wyplakujecie sie i uzalacie nad swoim losem, ktory jest w waszych rekach a nie potraficie nic z tym zrobic. Inaczej tego nie nazwe, przykro mi.

Gość szkoda mi was
Gdybys sie jeden z drugim wzial za dupsko i zaczal dzialac to podejrzewam, ze za kilka lat rozmawialibysmy o czyms zupelnie innym, niz wasze problemy z wrazliwoscia ;)

szkoda mi was problem z tym że łatwo się mówi zmień to czy tamto a gorzej to wcielić w życie są różne przeszkody. Do tego osoba która nie miała takich problemów słabo rozumie te sprawy.

Gość ayanami rei
a, rozumiem. Chociaż teoretycznie nie da się siebie dobrze poznać, bo nigdy nie patrzymy obiektywnie na samych siebie.

" Wyplakujecie sie i uzalacie nad swoim losem, ktory jest w waszych rekach a nie potraficie nic z tym zrobic. Inaczej tego nie nazwe, przykro mi. " gówno prawda oczywiscie ja mam wpływ czy sie komus spodobam , ja mam wpływ na to ze bede zaszufladskowany np jako przyjaciel itp itd nie pisz głupot

Gość szkoda mi was
Wytlumaczcie mi jedna rzecz, co was trzyma w takiej stagnacji? Dlaczego nie chcesz sie zastanowic i przebudowac zycia. Zaczac budowac nowego czlowieka, nowe zycie? To nie jest takie trudne jak ma sie chec do zycia. Byc moze macie maly poziom glukozy i skladnikow odzywczych we krwi co powoduje apatie i brak motywacji do zycia?

ludzie na necie są anonimowi i bardziej im się zbiera na pisanie swoich żalów problemów niż gdyby to opowiadali znajomym z rzeczywistości .

szkoda mi was ja akurat próbowałem coś zmienić tylko figa z tego wyszła. A teraz to mam szczerze w d...... kobiety.

Gość johny wrak czlowieka..a
co to zlot prawików:D

Gość szkoda mi was
Jak sie jest miekka fajka a nie facetem to fakt, nie mozna gor przenosic ;)

Gość szkoda mi was
Widzisz, tworzysz nawoz dla prawdziych ludzi ;)

Gość szkoda mi tego co zabral nick
Uwazam, ze jesli czegos chcesz to mozesz do tego dazyc, nie gwarantuje ci to osiagniecia celu, ale mozesz sie znalezc blizej niz byles na poczatku swojej wyprawy :) Poza tym nie widze dla was nadzieji skoro macie umysly zakonserwowane jak zloza soli w wieliczce :) Dobranoc.

Gość ayanami rei
"zmiany mogą doprowadzic do załamania psychicznego" myślę, że prędzej nadmierne rozmyślanie o życiu. Niektórzy mają przeciwny problem, niż nie zastanawianie się nad niczym. Lepiej już się zmusić do zrobienia czegoś, choćby pozornie bez znacznia, niż tak kontemplować. Użalanie się nad sobą jest w pewien sposób przyjemne, ale raczej nie pomaga zrozumieć siebie, a co dopiero coś zmienić na lepsze

" myślę, że prędzej nadmierne rozmyślanie o życiu. " a co tu duzo myslec o zyciu ja kazdy wie jak jest ? a jest tak PODCHODZISZ DO LASKI I MUSISZ SIE SPODOBAC(wygląd) potem idziesz na randke lub dostajesz kosza jezeli idziesz na randke to musisz sie dobrze sprzedac i jesli tego nie potrafisz to koniec a jezeli to zrobisz to jusz jest dobrze co tu duzo myslec