Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka999

olewka?

Polecane posty

Gość niezapominajka999

Sytuacja wygląda tak: jestem w facetem na imprezie imieninowej jego rodziców w restauracji, za bardzo nikogo nie znam,prócz jego kuzynki i jej chłopaka. Reszta to znajomi rodziców, i ciotki , wujki. Zabawa taneczna typu wesele. Muzyczka wszytsko fajnie. Tańczę sobie, jest pare osób na parkiecie, ale wiekszość wraca do stołu. Zostaje ja i mój chłopak tańczący z ciocią. Zostałam sama więc chciałam się podłączyć, podchodzę a mój chłopak ucieka parę metrów daelj i udaje, że mnie nie widzi. Podchodzę jeszcze raz łapie za rękę chce się obrócić, chciałam żebyśmy wspólnie w trojkę sie pobawili, a on mnie znowu olewa, nie odzywa się słowem! Jakbym była powietrzem, poczułam się jak idiotka! Ja bym w życiu go tak bezczelnie nie olała. I pewnie dużo osób to widziało... Wkurzyłam się na faceta, on uważa że niesłusznie, a Wy co myślicie?

Gość niezapominajka999
plis pomóżcie bo nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, czy też mój facet ma gdzieś to co czuję i jestem dla niego zawsze na drugim planie, a najważniejsze zbey inni sie dobrze czuli...?