Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łamaga

Złamanie- są tu jacyś połamańcy?

Polecane posty

Witam, od 5 tygodni tkwię w gipsie. Złamałam kostkę :( Kto się podzieli doświadczeniami w rekonwalescencji?

Hej Max, ja raz, ale za to w 2 miejscach. Jeszcze dwa tygodnie w gipsie, potem rtg i jak będzie ok to orteza. Miałeś rehabilitację ?

Gość magdola1
Witam!!! Mam gips od palców do 3/4 łydki, czy jest mozliwe (fizycznie) zdjęcie gipsu samemu i czym to zrobić? Niech ktoś odpowie proszę, nie chcę eksperymentować czy dam radę czy nie, nie chcę z rozdziabanym do połowy gipsem jechać do lekarza , muszę wiedzieć na 100 procent. Dziekuję za odpowiedzi!

Gość magdola1
Jest tu ktoś?

"łamaga Hej Max, ja raz, ale za to w 2 miejscach. Jeszcze dwa tygodnie w gipsie, potem rtg i jak będzie ok to orteza. Miałeś rehabilitację ?" wŁASCIWIE TO BYLO TYLKO MAŁE PĘKNIECIE;).A Z REHABILITACJA BYŁO BERZNADZIEJNIE:O.JAKIEŚ PAJACE TAM W OKOLICY KOPCILI I PRZEZ TO ZREZYGNOWAŁEM.

" 19:59 [zgłoś do usunięcia] magdola1 Witam!!! Mam gips od palców do 3/4 łydki, czy jest mozliwe (fizycznie) zdjęcie gipsu samemu i czym to zrobić? Niech ktoś odpowie proszę, nie chcę eksperymentować czy dam radę czy nie, nie chcę z rozdziabanym do połowy gipsem jechać do lekarza , muszę wiedzieć na 100 procent. Dziekuję za odpowiedzi!" Zdjęcie to nie jest wielki problem jakl masz czym i nie jesteś wyjątkową fajtłapą:classic_cool:.

Gość gipsiorek zdejmuję we wtorek
;)

Gość lavera
ponawiam temat,jestem po operacji złamania kłykcia piszczeli z przemieszczeniem stawu,ktos chetny do pogaduszek i wspierania na duchu???

Gość gość
zlamalam piszczel w 3 miejscach, noga skladana operacyjnie z wstawieniem gwozdzia srodszpikowego plus 9 srub. 11 miesiecy chodzenia o kulach. Pierwsze 3 miesiace okropny bol. Rehabilitacja niezbyt wiele dala. Chodze ale noga juz nie odzyskala pelnej sprawnosci.

Gość Lucin

Miałam złamaną rękę i tak na prawdę to mnie uratowała Rehabilitacja w Reha Expert - bardzo dobrze prowadzone leczenie, dokładnie i  z wielką dokładnością. Ja jestem zadowolona i szczerze mówiąc jestem bardzo im wdzięczna za pomoc. Na prawdę warto było!