Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie ??

Czy myślicie że to za wcześnie ? POMOCY

Polecane posty

Gość jak myślicie ??

Witajcie troszkę nie natym dziele ale mam nadzieję że mi odpowiecie W czwartek mamy zamiar jechać z chłopakiem ustalić datę ślubu czy 15 styczeń to będzie za wcześnie ? Bo wtedy pasuje nam sala. proszę o odpowiedz

Nie jest za wcześnie u nas w USC trzeba czekać cały miesiąc na ślub i to nie przez kolejki taki jest przepis dopiero po miesiącu mogą udzielić ślubu

Gość Ciekawe jak długo
Mi się mąż oświadczył 23 maja, a ślub mielismy 25 września... i to kościelny, z salą zespołem itd :)

Gość jak myślicie ??
Zawczesnie w sensie tego że się nie wyrobimy z naukami itd ? a własni eile trwają takie przyspieszone nauki ?

Gość jak myślicie ??
Ciekawe jak długo no ale to kawałek czasu mieliście a my tylko mielibyśmy miesiąc

Gość jak ja zamawiałam cywilny
w połowie listopada to pierwszy wolny termin był na 10 stycznia. Ale to zależy od miasta pewnie. Moja koleżanka brała kościelny i przesuwała z września na październik bo by się nie wyrobiła z tymi kościelnymi szkoleniami właśnie.

Gość jak ja zamawiałam cywilny
dodam, że ta koleżanka miała zaplanowany ślub o wiele wcześniej, pół roku minimum, ale coś się przeciągnęło i musiała przesuwać.

Gość jak myślicie ??
kurcze... Ale podobno są jakieś przyspieszone te szkolenia

Gość dftghhvvvvvvvv
U nas te nauki są co tydzień po 2 godziny. 4 spotkania plus piąte z panią która uczyła NPR i jeszcze jedno z Proboszczem. Zajęło to wszystko 6 tygodni.

Gość Ciekawe jak długo
u nas to były 4 dni pod rząd (od poniedziałku do czwartku), zaś nauki zrobiliśmy w jeden weekend. Skąd jesteś?

zależy od parafii np. u nas czeka się kilka miesięcy z tego, co pamiętam jest też warunek, że trzeba kilka niedziel "wisieć na zapowiedziach"(4? 6? nie pamiętam) - nie wiem, czy da się to obejść

Gość Ciekawe jak długo
a własnie... 4 niedziele... więc musielibyście lada dzień iść do parafii.. A skąd ten pośpiech? W lutym albo w marcu nie mają wolnych terminów?