Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Czujna Ja
Witaj Zosiu. Jak tam dzionek mija? Czy u Ciebie też tak dziś wiało? A jak tak wieje to też rowerem jeżdzisz do pracy?

U mnie dzisiaj było o 6-stej rano minus 12 stopni i wiało.Wiatr wiał i wydawało sie ,że jest jeszcze większy mróz.Nie jadę rowerem tylko wtedy jak jest burza.Jeździłam nawet przy minus 20 stopniach.:)

Gość Czujna Ja
Zosia ja się urlopuję, odpoczywam, zwłaszcza, że ostatni okres w pracy to totalny sajgon, nie odbieram telefonów z pracy i rozkoszuję się urokami Kazimierza Dolnego.

Gość Czujna Ja
Jestem:) Tak jak już dawno chcialam, tak zrobiłam:) Mam wrażenie że wiosną byłoby lepeiej ze względu na pogodę i zieleń, ale coś w tym jest, że to miasteczko z klimatem.

Gość Czujna Ja
Jest uroczo, spokojnie, cicho, knajpy mają swój niepowtarzalny klimat. W prawie każdej jest kot przechadzający się leniwie wśród foteli.

Gość Czujna Ja
od poniedziałku.

Gość Czujna Ja
Hejka 17 latku:)

Gość ja a co
dziekuje :)

Gość Czujna Ja
ja a co - wywaliło mnie z internetu:( Zosiu - sama, tak już parę razy jeździłam sama n urlop. Mam super kwaterę z tv, radiem, łączem internetowym, blisko rynku, za 50 zł. więc jak dla singla to cena niewygórowana bo jak szukałam to po 70-100 zł. chcieli.

Gość Czujna Ja
Ja byłam już sama w górach 2 raazy i raz nad morzem

Podziwiam osoby ,które tak same wyjeżdżają.Nie wiem co bym sama robiła.Do morza mam dosyc blisko, a nie byłam już chyba z 5 lat.

Gość Czujna Ja
Zosia ja wychodzę z założenia że nie może mnie ograniczać moja smotność aż tak bardzo. Potrzebuję odskoczni, wyjazdów i dlatego choćby sama, ale muszę wyjeżdżać.

Nie wiem ,czy bym tak potrafiła.Jednego lata juz miałam pojechać nad morze, ale zrezygnowałam. Może powinnam się przyzwyczajać do takich samotnych wyjazdów, bo nie wiadomo co mnie w przyszłości czeka.

Witam :) Co tam u Was slychac? Bo ja postanowilem wziasc sie w garsc :) Chce sie cieszyc zyciem, ciezko bedzie ale chyba warto sprobowac ;)

17latek Witaj. To jest dobre podejście do życia, bo szkoda czasu na żale. U mnie zima na całego, właśnie pada śnieg.

Postaram sie byc teraz jakis bardziej sympatyczny, otwarty na ludzi. No i przede wszystkim nie moge za bardzo myslec o pewnych starych sprawach :)

dzis przeplakalem cale przedpoludnie, to byl taki impuls Koniec z tym :)