Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

nie znamy , nie znamy , ale tak się składa że co by tu powiedzieć ' a Agnieszka , zdradzała mnie " ....wilki :D

Gość wstyd byl
no i nie wyjdę :D ja tam wolę być ok zatem wyjaśnię żadne imię z tej piosenki nie jest moje, kiedyś Ci podpowiem z której piosenki:D

Gość wstyd byl
nic już nie powiem :P do zobaczenia 🖐️

Dzień Dobry !:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. U mnie zmiany, póki co nie w sferze uczuciowej, ale i na to przyjdzie czas gdy się odetnę od demonów przeszłości. Znalazłam mieszkanie, przeprowadzam się i zaczynam nowe życie. Myślę, że za miesiąc będę już pisać z nowego miejsca:) A co u Was?

Witajcie :) Czujna- gratuluje, zaczynasz nowy rozdzial w zyciu, a mieszkanie wynajete? Zosiu- super, ze wrocilas jednak, jak u Ciebie?

Panno51- przepraszam, pominelam Ciebie, jak sobie radzisz? czy juz nastroj sie stopniowo porawia? czujesz sie troche silniejsza?

Panno M, jestem ostatnio trochę zmęczona, ale powodem tego są zmiany w pracy. Byłam dzisiaj trochę pojeździć rowerem, bo pogoda sprzyjająca. Życie osobiste bez zmian .

no to zaczynasz takie nieco inne życie może to i dobrze od pewnych zbyt męczących i dręczących rzeczy ( nawet stosunki rodzinne ) czasami , a nawet często , należy się w dużym odciąć , zachowując jednak pewien stały kontakt

cześć Wyssany:) Nie zamierzam się odcinać od rodziców, ale czas zachować zdrowy dystans. Będę ich oczywiście odwiedzać i pomagać kiedy trzeba.

kiedyś kupiłem taki pakiet za ileś ,, dający ileś tam GB starczyło prawie na rok tak średnio 30 zł teraz doładowuję , średnio 50 zł na mc. nie wiem może i pewnie są teraz lepsze oferty sprawdzę :)

Dziękuję Ci :) Nienawidzę czytać tych ofert promocyjnych jak i instrukcji obsługi jakichkolwiek urządzeń. Podobno kobiety tak mają. Ja dopełniam statystyki w tym temacie:)

kupujesz jakiś tam abonament czy pakiet bardzo tanio ,a po okresie taniości , to co panu należy , czyli drożej niż gdziekolwiek indziej ...bo nie masz czasu , bo nie śledzisz , bo się przyzwyczaiłaś , bo ci się nie chce ;)