Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yankes

Lęki po alkoholu?

Polecane posty

Gość yankes

Nigdy mi nic nie bylo po przepiciu,jedynie kac,a teraz odczuwam jakies dziwne leki,wszystkiego sie boje,czy to normalne?Macie tez tak?

Gość stary mam to samo
najlepiej wypij ze dwie melisy,albo jak masz wez cos na uspokojenie,ja teraz zawsze mam hydroksyzyne

Gość yankes
chyba bede musial

Gość stary mam to samo
wlasnie lyknij tez magnez ja mam taki musujacy z melisa wit b6 do kupienia w supermarketach tez sa

Gość yankes
a ta hydroksyzyna to na recepte?

Gość stary mam to samo
melise se zaparz tak do pol szklanki wtedy mocniej naciagnie,i najlepiej jak bedziesz u rodzinnego pociskaj kiciora ze masz stresy,nerwy,leki tylko nie mow ze po alko i wypisze Ci cos na uspokojenie jak Cie chwyc to wezmiesz i tyle a nie sie bedziesz meczyl

Gość stary mam to samo
niestety tak ale dziala zajebiscie od razu by Ci wszystko przeszlo i nie uzaleznia,wycisza i lekow nie ma

Gość stary mam to samo
nawet ta swiadomosc ze masz tabletki,to juz by Ci pomogla i by lekow nie bylo,koniecznie to se zalatw 🖐️

Gość yankes
dzisiaj gosciowi drzwi nie otworzylem,a przyjechal do mnie z kasa i umowa do podpisania,rece mi sie trzesly,dzwonek do drzwi o malo co zawalu serca nie wywolal,nie kumam tego:( Parze ta melise,moze chociaz troche pomoze

Gość alko ,alko radził
pierdolni sobie klina na pół pół ze spritem to tobie odrazu przejdzie

Gość stary mam to samo
zaparz.ale koniecznie zalatw se hydroksyzyne,jak jutro dojdziesz do siebie,i nie martw sie melisa Cie wyciszy,przespisz sie i bedzie dobrze

Gość alkoholik77
To nic innego jak zespół abstynencyjny.....witam wśród nas alkoholików. Ten zespół mają TYLKO alkoholicy i nie czarujcie sobie ze to brak magnezu

Gość stary mam to samo
wlacz se tez jkas muze spokojna lub program w tv,zadzwon do kogos kogo lubisz i nie nakrecaj sie bedzie dobrze

Gość stary mam to samo
niekoniecznie zespol abstynencyjny,gro ludzi ma po alko na nastepny dzien leki,niektorym tez alko ukatywnia nerwice lekowa,wiec tak nie medrkuj i nie strasz faceta kurwa mac

Gość yankes
dzieki za pomoc,pojde do lekarza po recepte,dobrze ze mi napisales o tym leku,pewnie jeszcze nie raz sie przyda Meliska sie parzy

Gość yankes
alkoholik77 nie wydaje mi sie zebym byl uzalezniony,potrafie sobie odmowic

Gość stary mam to samo
nie ma sprawy,jak wydobrzejesz wal do rodzinnego po ten lek,zawsze bedziesz se mial jakby co melise zaraz chlapnij i Ci przejdzie,spoko bedzie 🖐️

Gość dupa nie zespol
skoro facet ma melise w chacie to widac ze gosciu nerwowy,dobrze ci ten facet radzil idz wypisz sobie hydroksyzyne :)

Gość alkoholik77
stary mam to samo niekoniecznie zespol abstynencyjny,gro ludzi ma po alko na nastepny dzien leki,niektorym tez alko ukatywnia nerwice lekowa,wiec tak nie medrkuj i nie strasz faceta k**wa mac Takie coś nie pojawia się po jednorazowym piciu.....ja go nie straszę. Prawda boli

Gość alkoholik77
yankes alkoholik77 nie wydaje mi sie zebym byl uzalezniony,potrafie sobie odmowic skoro tak, to dobrze Ja nie potrafię pić, dlatego nie piję już prawie rok

Gość yankes
alkoholik77 a gdzie Ty tu dojrzales jakies jednorazowe picie? Ja nic takiego nie napisalem.Przyznaje ze lubie sobie wypic,ale bez przesady,potrafie tez sobie odmowic,wiec mi nie gadaj ze jestem alkoholikem

Gość alkoholik77
chodzi mi o to czy masz tak po jednym napiciu się (jeden dzień) czy po kilku dniach chlania pod rząd!

Gość stary mam to samo
daj juz mu spokoj,facet ma nerwy a ty mu jeszcze kurwa wyjezdzasz z alkoholikiem i tak jest roztelepany wiec chuj ci do tego

Gość stary mam to samo
wypiles ta melise?

Gość yankes
alkoholik77 nie zdarzylo mi sie jeszcze nigdy tak zeby pic przez kilka dni pod rzad,owszem przyznam ze pary razy bylo tak ze na kaca sie wypilo piwo z rana,ale to wszystko,nie bylo zadnego ciagu

Gość alkoholik77
i tak jest roztelepany wiec ch*j ci do tego cóż za piękny przebłysk inteligencji....

Gość yankes
no,pije juz druga szklanke i jakby troche lepiej:)

Gość alkoholik77
przyznam ze pary razy bylo tak ze na kaca sie wypilo piwo z rana,ale to wszystko,nie bylo zadnego ciagu To ok, ale wiesz że klinowanie na kaca to bardzo zła oznaka???