Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda i bestiaaa

CZEGO SZUKAJA STARSI PANOWIE U MŁODSZYCH 15 LAT I WIĘCEJ DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość hlihu
zakochales sie w jej mlodym wygladzie, podniecalo cie to, ze rowiesnicy maja juz troche zuzyte zony, nie pierwszej swiezosci, po dzieciach, a ty masz mlodke. Niewazne, ze musiales czekac na seks. Wiedziales, ze w koncu zamoczysz w mlodej cipie, wiec mogles sobie spokojnie czekac:O NIe chrzan, ze zakochales sie w jej wnetrzu:O

Gość hlihu
a ty autorko jestes jego prywatna prostytutka, zabaweczka, wiec o nia dba, bo wie, ze bedziesz wtedy lepiej obciagala. Skad sie biora takie dziwki? Rodzice wiedza, ze dajesz dupy za kase?

Za rok bede nalezal do tego typu malzenstw on 36 ona 21. Jesli sie nic nie zmieni. I co mozna.

Zakochalem sie w niej calej.Jest cudowna. kocham jej wady nawet. A wyglad owszem tez mial pewien udzial gdyby nie miala takich cudownych dlugich nog nie miala tak czarujacego usmiechu i nie byla taka sliczna pewnie bym za nia nie latal.

Gość bdefwehjgfkewfva
haha a to dobre...kazdy facet chce "moczyc" i miec atrakcyjna kobiete. wyglad zawsze ma jakies znaczenie w doborze partnera. dziwne, ze takiemu facetowi co chce moczyc w rowiesniczce nikt niczego nie powie (no bo to normalne), a jak juz ktorys chce moczyc w mlodszej to skandal

Gość młoda i bestiaaa
Chomiczku a nie myslisz sobie,że ona jeszcze pozna wielu facetów wsoim młodym życiu np.na studiach??? a ty będziesz za pare lat rogaczem /albo i wcześniej/

Gość kwdj
spotykalam sie z facetem kolo 40stki jak mialam cos 16 lat i odkrylam ze ma zone i to piekna kobiete zgrabna blondynke wiec nie wiem czemu sie spotykal ze mna bo ja jestem z wygladu przecietna

chcialbym jeszcze nadmienic ze wcale nie bylem pewien ze pojdziemy ze soba do lozka, nie chciala mnie dlugo, olewala na kazdym kroku, ale bylem cierpliwy, nie chcialem rezygnowac, mialem chwile zwatpienia ale walczylem o jej serce. mialem nadzieje ze moze sie uda kiedys

Gość hlihu
Tacy ludzie sa siebie warci. Skoro dziewczyna chce byc z niedojrzalym facetem ,ktory ugania sie za mlodkami i zamiast czerwonej lampki w glowie, to jeszcze jej to schlebia, to juz jej wybor i zycie. Facet 35 letni, ktory ugania sie za tak mlodymi kobietami, ktore jeszcze nie weszly porzadnie w zycie jest chory i totalnie niedojrzaly:O

Gość bdefwehjgfkewfva
bestia- a to rozumiem ze dla chomika35 byloby niby lepiej szukac sobie starszej kobiety a nie tej ktora chce, bo wtedy ma wieksze szanse na to ze ta go nie zdradzi? dobre sobie...

Boje sie ze pewnego dnia powie ze wymienia mnie na mlodszy model, i wiem ze taki dzien moze nadejsc, poki co ciesze sie chwilami z nia, doskonale sie dogadujemy. mimo roznicy wieku. narazie jest wspaniale nie mysle co bedzie w przyszlosci. Wiem ze ma spore powodzenie u facetow, bo jest piekna ale mam ja ja.

Gość młoda i bestiaaa
Chomiczku "ale mam ja ja" SŁODKIE :)

Gość hlihu
Wiem ze ma spore powodzenie u facetow, bo jest piekna ale mam ja ja. i to wlasnie byla twoja "dojrzala" motywacja, aby sie za nia uganiac. Wazne, zeby kumple zazdroscili. Ale w sumie czego mozna sie psodziewac po facecie, ktory o tej porze siedzi na damskim forum:D:D

Gość bdefwehjgfkewfva
jak sie szuka na sile to sie wydobedzie zawsze jakis argument by sie przyczepic, mimo, ze sensowny to on nie jest

trudno wam uwierzyc w czyste prawdziwe relacje w zwiazku z 15letnia roznica wieku. ale jest to mozliwe a moj przyklad moze to udowoodnic. jestesmy szczesliwi. poznawalem ja dlugo.. bylem pod urokiem jej osoby. zakochalem sie. i sex przyszedl duzo pozniejj. kocham ja. ciesze sie ze jest atrakcyjna. bo ma 20lat jesli mnie nie zostawi to z wiekiem bedzie na pewno nie mlodniec tylko dojrzewaj. i co zostawie ja??? nie! chce z nia byc do konca zycia

Gość młoda i bestiaaa
a powiedz mi Chomiczku jak doszło do tego,że sie poznaliście????

Gość młoda i bestiaaa
i co tak bez ogrodek poleciales na tyle młodszą???

Gość losdfk
Chomik sio z tego forum. To jest forum na temat ogolny, a nie o tobie

Gość młoda i bestiaaa
a Chomiczku powiedz jak to jest jesli ja mam 24 lata i taki starszy pan około 40tki deenrwuje si eprzy mie? to jest to???

Pytaja mnie to odpowiadam, bo jestem z tego co widze jedynym facetem na topiku ktory jest w takim zwiazku. Normalne. Moja 20tolatka tez mnie czasami denerwuje, choc jest bardzo dojrzala jak na 20latke. Ale ja nie jestem jej ojcem zeby ja wychowywac, wiec nie prawie jej kazan itp. nie krzycze. Czasami nawet lubie jej zabawne zachowanie.

pytanie tez dlaczego twoj facet sie denerwuje? jakie zachowanie twoje go denerwuje? jestes szczeliwa z nim? czy nie czujesz doo niego nic.

Gość młoda i bestiaaa
+heh źle mnie zrozumiałeś, to nie jest móój facet ale dojrzały pan, który strasznie się spina w moim towarzystwie :)

Gość młoda i bestiaaa
jest starszy ode mnie własnie z 15 lat

czyli taki pan sponsor.. moze sie krepuje ze ma tyle lat ile ma i nie wie jak sie Toba zajac

Gość młoda i bestiaaa
a dlaczego sponsor??? różnica wieku jakbys nie zauważył jest taka sama jak miedzy toba a twoja niedoszłą żoną :)

ale roznica taka ze miedzy waszym ukladem a moim zwiazkiem jest uczucie a nie kasa. nie daje jej kasy nie jestem jej sponsorem. jestesmy ze soba kocham ja, ona kocha mnie. nie wpadamy do siebe na sex.

Gość młoda i bestiaaa
o jzuu wiesz co.. ja chciałam z tobą pogadać a ty mi wyjeżdżasz z czymś takim :( a kto powiedział,że midzy mna a nim jest cokolwiek?????????????? ja pytam dlaczego taki pan moze sie stresować, robić czerwony przy małolacie?