Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda i bestiaaa

CZEGO SZUKAJA STARSI PANOWIE U MŁODSZYCH 15 LAT I WIĘCEJ DZIEWCZYN

Polecane posty

Na tym forum co i rusz pojawiają się topiki "zakochałam się w wykładowcy / instruktorze", "jak poderwać starszego faceta". Zatem takie związki nie są może takie znów nietypowe i rzadkie. Owszem, na dłuższą metę, na stałe bardzo rzadko bywają udane, ale i takie się zdarzają. Młode dziewczyny w starszych facetach pociąga dojrzałość (w każdej sferze - emocjonalnej, intelektualnej), wiedza, szersze zwykle niż u rówieśników horyzonty, pozycja. Starsi panowie czują się młodsi w towarzystwie młodszych partnerek, i rzeczywiście, co tu dużo gadać, dominują tu pobudki seksualne, choć niektórzy spełniają się także w roli Pigmaliona, który wprowadza młode dziewczę w świat dojrzałej kobiecości

Gość Mnie denerwują te ciągłe
insynuację na temat sponsoringu :o A co to, kobieta to takie cielę, które samo się utrzymać nie umie? Ja mam 26 lat i od dawna nie mieszkam z rodzicami i sama się utrzymuję. Niedawno dostałam nawet awans, a co za tym idzie podwyżkę i nie potrzebuję sponsora. Jestem z facetem starszym o 13 lat i on nigdy nie grał roli mojego sponsora ! I to nie zawsze prawda, że przy większej różnicy wieku nie ma wspólnych tematów do rozmów itp. Ja czasami z rówieśnikiem nie miała o czym rozmawiać. Z obecnym facetem rozumiemy sie doskonale, wspaniale się nam razem spędza czas i potrafimy rozmawiać o wszystkim i o niczym. To jest najbardziej udany związek w moim życiu.

jestem w zwiazku gdzie moj partner jest starszy o 14 lat od dwoch lat, i z kazdym dniem jest cudowniej moj partner nie szukal partnerki, zony ani nikogo takiego... stwierdzil ze jest juz po tylu nieudanych zwiazkach, po tylu zdesperowanych kobietach ktore na sile (lub dla niego za szybko)chcialy z nim mieszkac i miec dzieci ze odpuscil sobie zalozyl, ze nie chce miec rodziny itd popadl w pracoholizm az wkoncu poznal mnie, wszystko sie zmienilo o 180 stopni chociaz na poczatku nie dawal nam szansy (wkoncu nie szukal partnerki). ja rowniez nie liczylam na nic powaznego (wkoncu duzo starszy) ale trafilo nas. na amen mieszkamy razem, zyjemy razem, dzielimy wszystkie troski, szczescia, nieszczescia wszystko przy nim jest cudowniejsze, nawet dlubanie w nosie czy drapanie sie po dupie. sorry za dosadnosc, ale tak sie czuje co w nim widze? fakt, dojrzalosc, madrosc, doswiadczenie, otwarte horyzonty, niesamowita wiedze, przenikliwosc itd partnerzy w moim wieku nie zapewniali mi tego, nie czulam sie przy nich bezpiecznie i spokojnie. wg mnie mezczyznza musi byc troszeczke madrzejszy od kobiety zeby ona czula sie pewnie i bezpiecznie (to tylko moje zdanie). tyle z mojej strony. to co moj partner ceni we mnie: -nie jestem zdesperowana 30latka -nie gledze i nie marudze ze rzuca skarpetki i takie tam (przyklad z dupy, chodzi tylko o czepianie sie o codziennie duperele, ktore ponoc rowniesczki mojego partnera maja w zwyczaju) -nie zadzieram nosa ze wszystko wiem najlepiej -nie jestem zazdrosna o kazda babke na ulicy -nie marudze o pierwszych zmarszczkach czy innych pierwszych oznakach starzenia -jestem spontaniczna, wesola, radosna etc... nie wiem, moze moj chlopak po prostu zle trafial, ze obraz 30parolatki jest taki ponury i czepialski w jego oczach

Gość AVE MARIA
oj IVA to Ty nie wiesz,że za każdym razem jak taki facet spotka małolate (a ty dla niego jesteś małolatą) to wkręca jej jak najwięcej tych głupot...

Gość AVE MARIA
pożyesz zobaszysz, w końcu stwierdzi,że znowu zle trafił i opowie to jakiejś młodej blondynce...

Gość Liza@22
Sexu he he Jak zawsze stare obleśne dziady