Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cornelias time

Mąż pracuje za granicą, jak mu ufać?

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzz
marynarzowe? nie wiem jak los plecie nasze życie, ale mojej qmpeli mama ma męża marynarza, póki pływał było ok przeszedł na emeryturę i z nimi nie mieszka bo ona jest nie do zniesienia... podobnie z moja koleżanką która ma męża kierowcę, bywa w domu co 2tyg...ona ma strasznie ciężki charakter. On złoto nie facet za to.

Gość igloooioi
No i co w związku z tym? bo ja go nie widze:) oprócz oczywiscie rozłąki

Gość Cornelias time
To ze zawsze sie porownuje do zon marynarzy, bo wiem ze dopiero to jest zajebiscie trudne. Rejsy dlugie, brak zasiegu na kom, pozostaja tylko maile, wiec pocieszam sie ze jest to juz jakas zmiana na lepsze, teraz chociaz mamy kontakt,m widzimy sie codziennie, na skaypie, ale jednak

Gość igloooioi
Ja chyba dzisiaj nie pojde spać:D Nie moglas byc przy mezy podczas rejsów.. A do Norwegii jechać/lecieć możesz... I to bez najmniejszych problemów.. A córka od września do szkoły ale zobacz, jeszcze tyle miesiecy.. wszytsko zdążysz tak załatwić. No nic.. Jesli nie chcesz dalej takiego zycia to zrób coś z tym.. A rozwiazanie jest blisko i w dodatku łatwe

Gość Cornelias time
latwe nie jest, ale wiem o co Ci chodzi... jest do zrobienia :)

Gość igloooioi
A żony żołnierzy którzy po kilka lat sa na "Akcjach" ?? Dlaczego na siłę usprawiedliwiasz swoją sytuacje? rownie dobrze mogliscie siedziec w tym jednym pokoju u rodziców, bo przecież niektórzy to wogole nie mają dachu nad głową:) Z takim mysleniem daleko nie zajdziesz

Gość Cornelias time
zzzzzzzzzzz to fakt, ttez znam kilka takich przypadkow

Gość alamala
Cornelias time ja też tęskniłam , płaczę kiedy widzę rodziców z dziećmi, mało co mnie cieszy....rozumiem jak to boli...i chcę to zmienić! Co Ciebie tak trzyma w Polsce? Pokój u rodziców, bieda, jak przyszłość czeka Twoją córę, Ciebie, męża??? Nie bój się...poczytaj sobie fora...przekonaj się i zacznij rozmowę z mężem...nie bój się...tam jest dużo Polaków.....zresztą zawsze można wrócić do Polski.... A ten tekst o marynarzach....mój też tak mówił...to są wpływy kolegów...oby były tylko takie... Kochana o marynarzach mówi sie....co port to inna żona :-) Mój mąż myśli o Norwegii, ponoć tam zarabiają dobre pieniądze i pięknie tam jest...zobaczymy :-) Ja też znykam spać....przytulę się do synka :-) Dobranoc !!!

Gość igloooioi
Napewno jest łatwiejsze niż zycie bez meza, w niepełnej rodzinie, ciągle w tęsknocie.. a naprawde On moze poszukac mieszkanka ty w tym czasue pozalatwiasz tutaj sprawy i fruuuu do KOCHAJĄCEGO I TĘSKNIĄCEGO napewno męża i ojca :)

Gość zzzzzzzzzzz
igloo gdyby te pary mieszkały razem to by sie bardzo szybko rozpadły, taki wniosek :) tacy są niektórzy ludzie, nic nie poradzisz, emeryt zamiast mieszkac teraz z zonka w domu nie mieszka nawet w tym samym mieście, wogóle przestał żonę odwiedzać, wystarczyło że pomieszkał trochę. To taka dygresja do tematu. Ja jestem pro rodzinna i uwżam że razem najważniejsze. Cieszę się że nie mam takich dylematów. Ciebie igloo też pozdrawiam :)

Gość igloooioi
Dokładnie bywa i tak.. że ludzie po prostu nie potrafią być razem.. Ale to się okazuje dopiero gdy razem zamieszkają.. i od tego nienalezy uciekać:) Ale miejmy nadzieje ze te 3 Kobiety z tego tematu nie są z "Tych" związków i im się ułozy :)) Dobra idę spać, powodzenia jeszcze raz 🌼 JUTRO NAPEWNO TU ZAJRZĘ :)🖐️

Gość Cornelias time
dzieki dziewczyny, dobranoc

Gość igloooioi
a i jeszcze jedno, odpowiedzcie sobie na pytanie i ta odpowiedz powinna wam pomóc w wyborze.. Jesteście szczęsliwe?

Gość alamalala
zzzzzzzzzzto jest właśnie to o czym piszę.....rodziny umierają.....istnieją...ale to już obcy ludzie!!!

Gość zzzzzzzzzzz
na mnie też czas, mój poleciał już spać a ja za nim, czas zażegnać topór hihi kłótnia znowu o nic!!! kochane kobitki dbajcie o siebie, swoje dzieci i mężów, nie pozwalajcie umrzeć temu co w życiu cenniejsze niż jakakolwiek kasa a mamy za darmo!!! trzeba nam to pielęgnować za wszelką cenę, tak, by facetowi inna baba nawet przez myśl nie przemknęła ;) DOBRANOC WSZYSTKIM, PANOM TEŻ!

Gość igloooioi
alamała- potem wraca mąż i okazuje się że jednak to jest inny człowiek niż ten którego poznałyśmy. Bo te krótkie widzenia co jakiś czas nie daly nam poznać NOWEGO męża;) Często tak jest

Gość zzzzzzzzzzz
ALA NIE DOPUŚĆ DO TEGO NIE WARTO ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA PA DO JUTRA

Gość alamalala
www.mojanorwegia.pl forum.skandynawia.pl może znajdziesz coś ciekawego??? Dziewczyno poczytaj i jak mąz przyjedzie to porozmawiajcie.....on ze swojej pensji napewno was utrzyma!!! do dzisiaj :-)

Gość alamalala
www.mojanorwegia.pl forum.skandynawia.pl może znajdziesz coś ciekawego??? Dziewczyno poczytaj i jak mąz przyjedzie to porozmawiajcie.....on ze swojej pensji napewno was utrzyma!!! do dzisiaj :-)

Gość alamalala

Gość igloooioi
Do jutra 🌼 ;)

Gość Cornelias time
Dzieki, do jutra :*

Gość alamala
dziewczyny a gdzie wy jesteście?

Gość Cornelias time
czesc alamala, jestes jeszcze?

Gość Cornelias time
Widze, ze juz nikt tu nie zaglada :(