Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

ubranko na wyjątkową okazję dla dziewczynki

Polecane posty

mam do sprzedania super zestaw do chrztu lub na inna okazję ślicznych ubranek dla dziewczynki. Ubranka były założone tylko raz lub wcale, cena takiego zestawu to 160 zł ( mogę ponegocjować ) w skład zestawu wchodzi: - płaszczyk z kapturem firmy Olli - rozmiar 74 - z pluszu (raz założony ) - czepek - w komplecie z płaszczykiem ( nie założony wcale ) - buciki z kokardkami z weluru/pluszu- Christopher - roz 11 ( założone raz ) - balerinki różowe - H&M- rozmiar 11 ( założone raz) - sukieneczka z atłasu i organtyny - Krasnal- rozmiar duże 62 ( założone raz ) - w komplecie do sukieneczki atłasowy kapelusik ( założony raz ) - bolerko w kolorze ecru - Krasnal - rozmiar 62 ( nigdy nie założone ) Zdjęcia zainteresowanym mogę przesłać na maila. Płaszczyk można obejrzeć na stronie: http://www.olli.pl/2010/chrzty-jesien-zima - to płaszczyk pluszowy Cena takiego nowego zestawu to ponad 300 zł.

Gość jak to nic nie.
haha,ta mala wyglada jak dziecko amiszów:D:D:D:D

mam inna sukienkę niż ta na zdjęciu i mała nie wyglądała w nich jak dziecko amiszów :-)

Gość ryszardzia
Też mi sie z amiszami skojarzyło :P

dziewczyny ale to tylko ten czepek, a płaszczyk ma kaptur więc już tak nie wygląda. jak jesteście zainteresowane to prześlę zdjęcia