Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

gdzie się podziewacie mamusie które chcą mieć więcej maluszków

Polecane posty

lajt u nas jest to samo pani doktor jak poprosiłam ją o badania z pytaniem dlaczego tak się dzieje powiedziała mi,że nie wyczerpałam limitu poronień limit3 potem wysyłaja na badania( nie mam ubezpieczenia)a sumy ze można na zawał paść.Ubezpieczenie będę mieć jak będę w ciąży publiczne czyli 100% kryje wszystko,a teraz dupa...

Kurde sorry ale dla mnie to jest dziwne .. Ona za bardzo nadweręża swój organizm .... Magda przystopuj .

a z dziewczynkami miałm ciąże bez problemu więc nie mam doświadczenia w tej materii

Gość lajt30
u nas na szczescie ubezpieczenie publiczne :) a w ciazy dodatkowo darmowy dentysta +darmowe leki na recepte, az do ukonczenia 1 roku przez dzidzie :)

u nas na dzieci darmowe wystko nawet okulary do 18 roku dziecka,ale jak Ty chcesz musisz zarabiać tylko,że ci nawet na wodę nie starczy,więc mało kto się kwalifikuje- oczywiście można kombinować czeki itd,ale nie każdy może ze względu na posadę- mój mąż nie pojdzie do szefa i nie powie- Hej stary daj mi fałszywego czeka bo by z roboty wyleciał

Gość lajt30
Karola ;) tez mialam inne podejscie jak mieszkalam w Polsce, tu musialam sie przyzwyczaic do wielu "dziwnych" rzeczy.. np podczas calej ciazy, ani razu nie bylam badana "do-w-cipnie" ... a i podczas porodu, kiedy juz mialam skurcze co 2 min polozna zapytala "czy wyrazam zgode aby zbadala jakie mam rozwarcie" bo tego nie wiedzialam az do 15 min przed porodem!! Magda, ja z dwojka starczych tez mialam idealne ciaze, ostatnia ciaza tez w sumie nie byla zla, ale samo staranie sie i zajscie + poronienia ech :/

Wlaśnie u nas tez podczas ciąży nie badają dowcipnie a usg tylko 3 nic więcej,jak dziecko ma katar to nie dostaniesz kropli do nosa tylko sól fizjologiczną tak mogę wymieniac i wymieniać

Gość lajt30
Karola... jak zajsc w ciaze? po 1-wsze . przestac chciec! psychika potrafi dzialac takie numery, ze hoho, u panow zreszta tez, wiec musisz byc penwa na 100% ze i Twoj mezczyzna pragnie dziecka :) po2-gie ... kochac sie, kochac i kochac:))) ale to oklepana rada a ja mocno trzymam za Ciebie kciuki i szkoda, ze nie moge Cie dotknac "fizycznie" bo ponoc mam "dar" zachodzenia w ciaze innych ;D serio! kto mnie odwiedzi, kto u mnie zostanie na noc za jakis czas dowiaduje sie, ze jest w ciazy ;) ja to uwazam za zwykly przypadek, ale niech se mysla jak chca skoro im to pomaga :D

Gość lajt30
spoko Magda! przesylam Ci pozytywne fluidy!! a jak jeszcze zaglosujesz na moje najmlodsze dziecie to wysle Ci tone fluidow+ pozytywne myslenie gratis!! pamietaj trzeba kliknac "glosuj" same "like" nie wystarcza ;) z gory dziekuje ! http://konkurs.happytv.pl/zdjecie/290/alan-mokrski

Gość lajt30
dziekuje bardzo:) fluidy leca przez ocean!!! a w jakim wieku masz dzieci?

Gość lajt30
eee ;) to mlode kobiety moj syn ma 10, a moja najstarsza pociecha......16!!! miedzy nia, a alankiem jest 15 lat roznicy :D

Gość lajt30
Jestem troszke mlodsza od Ciebie :P ale moja corke urodzilam jak bylam bardzo mloda, wiesz,,, taka teen-mum :) ciezko bylo, ale dalam rade a dzis mam super dziewczyne i ogramna pomoc przy maluchu!!

Gość lajt30
Karola!! doczekasz sie..obiecuje ;) spij dobrze

i super.U mnie moja mama strasznie jest przeciwna abym zachodzila w ciąze jak jej powiedziałam o tej poronionej w sierpniu to musiałabym niecenzuralne słowa napisać- wogóle nie jest to babcia taka jaką by sie chciało lagadna starsza pani... A ja jak ograniczona mała dziewczynka boję sie jej reakcji uwierzysz??

a powiedz mi jak zargował órka jak dowiedziała sie o ciąży z Alankiem? U moich najpierw był bunt- potem czarna rozpacz ,że baby nie będzie a o ostatniej nic nie mowiłam nikomy tylko mąż wie

Gość lajt30
Magda... a gdzie jest mama tez w USA? jestes bardzo od niej zalezna np. finansowo? rozumiem, ze sie mozesz bac, bo czasami zdarzaja sie takie troche niezdrowe zaleznosci :/ moja mama tak sie bala wlasnej matki, a i tak urodzila trzecie dziecko w wieku 40!! Nie poddawaj sie ;)